13
  • bmw
    #13
    A Firefly tenyleg jo sorozat volt...
    De ez a Babahaz, haaat....
  • cateran
    #12
    Nem esett le a 2 közötti összefüggés? Akkor vagy korszakalkotóan hülye vagy (már bocsesz)vagy valami mást láttál....
    Amúgy kár a Fireflyért,,imádtam benne a poénokat,a karaktereket,a sztorit...
  • endrev
    #11
    Ja, nekem is nagyon tetszett a Firefly. :) Eredetileg a DVD-filmet láttam, aztán a sorozatot. Nem egészen állt össze a kettő közti összefüggés - talán nincs is -, de a szituáció érdekes volt, a szereplők szerethetőek, a sztori izgalmas.
  • FoodLFG
    #10
    Firefly
    Még egyetlenegy eredeti DVD-t sem vettem életemben (ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindent levarezoltam), de a Firefly-on komolyan elgondolkodtam, mert annyira jó volt a sorozat (többször nézhető) (6. rész, Our Mrs. Reynolds az egyik kedvencem :D).
    Most arra várok, hogy erősödjön a forint.
  • Zedas
    #9
    Winnie, a koncepció szerintem a firefly-ból származik, ott volt egy 'társ' csaj, aki képes volt teljesen olyanná válni mint amit a pillanatnyi megrendelő kívánt, szerintem ez eléggé annak a vonalnak a logikus továbbvitele. Persze ha tényleg ők mondták, az más.

    Azért ha a tv.com-on szétnézel, a 10 legvalószínűbb sorozatmegszűnésben is benne vannak.

    Félreértés ne legyen, szerintem utóbbi idők jegjobb SF-je (igen, BSG negyedik évadját is beleszámítva, ami szerintem elképesztően szarul lett lezárva), én azért szurkolok hogy továbbmenjen, csak sajnos a jelek nem erre mutatnak.
  • Wittgen
    #8
    Egyébként nekem nagyon bejön a sorozat. Kíváncsi lennék miféle "sötét összeesküvést" találtak ki a készítők a sztorihoz. Dushku színészi teljesítménye pedig nem nagyon zavar, a látványa kárpótol a hiányosságaiért.
  • Wittgen
    #7
    Régi haverok
  • winnie
    #6
    "de mivel már a 13. rész se megy majd le a TV-ben, ezért gyakorlatilag kizárt."

    a kettőnek semmi köze egymáshoz. a 13. rész különálló és azétr nem adja le a csatorna, mert nem ők gyártatták.

    a főszereplőnőt nem erőltette senki rájuk, joss whedon eleve eliza dushkunak akart sorozatot csinálni, ők találták ki együtt a koncepciót, régi haverok.
  • Zedas
    #5
    Nem tudom mit kesereg ezen megint mindenki. A sorozat zseniális, szerintem lényegtelen hogy mennyire irritáló a főhősnő, nem ezen múlik hogy jó e vagy sem. A TV.com-on is előre le vannak szavazva a részek, holott még ki se jöttek.

    Én nagyon örülnék ha folytatnák, de mivel már a 13. rész se megy majd le a TV-ben, ezért gyakorlatilag kizárt.

    A főszereplőnőt egyébként biztos vagyok benne hogy a Fox erőltette rájuk.
  • pitiless
    #4
    Kurvára vártam s nagyot csalódtam. Semmi nincs a Dollhouseban, ami a többi Whedon cuccot naggyá tette. Sem humor, sem coolság, Dushku gyenge, egyedül Alpha aki érdekel(6. részig láttam). Azért persze vannak akik nagyon szeretik, sokak szerint az egyik legokosabb műsor a tvn, ha majd kijön dvdn adok még egy esélyt.
  • chase
    #3
    Ez a lány csapnivaló színésznő, ez lehetett volna élete nagy alakítása, de nem tud vele mit kezdeni, kevés hozzá. Pedig bíztam benne, szerettem volna, hogy jó legyen, mert amúgy szimpatikus. Ez a sorozat így valóban nézhetetlen.
    A "várjuk meg míg nálunk is bemutatják"-hoz: mire várjunk? Hogy egy szokásosan ultraszar szinkronnal még rosszabbat faragjanak belőle?
  • Raziel Anarki
    #2
    teljesen egyetértek, van ötlet a részekben, de dushku nagyon irritáló benne.

    eddig csak a the alphabet killerben láttam, és azittem tud majd valamit, de úgynézki nem nagyon megy neki a minden héten más karakter... kár érte
  • rgranc
    #1
    Ez így azért nem teljesen igaz, véleményem szerint a bukás nem (elsősorban) a Fox hibája ezúttal. Az író valóban azonos, ugyanakkor míg a Firefly esetén igen jó szereplőgárda állt össze (Nathan Fillion mostanában egyik új kedvencemben, a Castle-ben alakítja ismét ezt a humoros, macsó, nagyon szerethető figurát), a Dollhouse esetében a legtöbb kritika a főszereplőt, Eliza Dushkut éri. Nem elég a jó ötlet, ha a megvalósítás nem sikerül jól...
    (Én nagy sci-fi rajongó vagyok, de míg a Firefly annyira bejött, hogy meg is vettem eredetiben az egyik Amazon akcióban, a Dollhouseból a negyedik részt már úgy néztem meg, hogy hátha az már elkezd tetszeni... De nem. Úgyhogy hanyagolom is.)