187
Major League Soccer (MLS)
-
0AleXx0 #147 Az éjszaka a CONCACAF-BL csoportkörébe jutó Toronto brazil gólzsákja, Maicon Santos a Dallashoz igazolt (a Ryan Johnson-Koevermans duó majd vhogy csak képes lesz feledtetni csodás góljait :D), míg a Philadelphiánál ma közölték hivatalosan is, hogy Carlos Ruíz Mexikóba, a Veracruzhoz távozott.
Mindeközben az itteni idő szerint hajnali 3 órakor kezdődő Chicago - Philadelphia mérkőzésen jó eséllyel bemutatkozik a hazaiak mezében Pavel Pardo, a rutinos mexikói középpályás. -
0AleXx0 #146 helyett inkább
bocs, nem láttam, h ez bemutat xD -
0AleXx0 #145 Sounders -
karajjj #144 neked melyik? -
0AleXx0 #143 Jaa ehe. Melyik a kedvenc csapatod onnan? -
karajjj #142 az a baj, hogy dolgozok és így élőben nem igazán tudom nézni... -
0AleXx0 #141 Na mi, csak nem kihalt a fórum??
Karesz, még mindig csak unalomból nézed az MLS-t? -
karajjj #140 amúgy már sporting kansas city :D -
geo91 #139 na, lol -
geo91 #138 az lesz, de csak ha majd meguntam itt kispesten -
karajjj #137 kapáló pár éve nyomott egy szezont a galaxyvel -
karajjj #136 próbáld ki -
geo91 #135 draftról nem is beszélve... :D így kb. vágom mi az, de hogy fm-ben ezt hogy csinálhatták meg... -
karajjj #134 én elkezdtem egyszer a Dynamoval a tavalyit, de elég katyvasz volt a draft is, meg szerintem túlon túl gyengére voltak megcsinálva a játékosok, az ideiben még nem néztem, lehet, hogy most már jobb a helyzet -
geo91 #133 azon filózom, hogy nyomok egy fm-et már valamelyik mls-es csapattal, csak nagyon idegen nekem ez a bajnokság lebonyolítás... nincs valami érthető magyar leírás? -
geo91 #132 :DDDASDASD -
karajjj #131 már a csapat is nevet váltott -
geo91 #130 na ezt szépen felejtettem, hogy nézni kéen :DDD közben már haza is jött... :D -
#129 aham értem... hát jó lenne, de amcsi egyetemre menni... sztem esélytelen :S :D
húú most értem haza edzésről, első volt szünet óta, halál :DD -
karajjj #128 minden évben általában az egyetemi ligákból az amatőr játékosokat az MLS csapatok szétosztják maguk közt, lényegében van egy össznépi hepaj, ahol meghatározott sorrendben választhatnak a csapatok a játékosok közül
wiki szerint:
A draft angol kifejezést a sportéletben olyan játékoskiválasztásra alkalmazzák, amelynek során az amatőr játékosokat a professzionális csapatok úgy választhatják ki (igazolhatják át), hogy a profiliga valamennyi csapata egyidejűleg juthat új játékosokhoz . A szót a magyar sportnyelvben nem fordítják le, viszont további szavakat képeznek belőle (pl. draftol). -
#127 ez a draftolás pontosan mit is takar? :D -
karajjj #126 akkor jelentkezz az USA-ba egyetemre, mert itt is a draftolással lehet leginkább bejütni -
#125 ha nagy leszek itt akarok focizni ^^ :D -
karajjj #124 nafene :D -
#123 +fav :D -
karajjj #122 majd rakok :D
egyékbként a digisport is ad mostmár MLS meccseket, www.digisport.hu-n lehet nézni, amúgymeg a 720p-s torrentek itt és itt vannak -
#121 streamek jöhetnének mán :D:D:D -
karajjj #120 Raúl és Henry is New Yorkba tart -
karajjj #119 márciusban kezdődik -
geo91 #118 hajrá kansas city, hajrá hercegfalvi zoli!
meccs mikor lesz karesz? -
Monoton #117 karesz ideges vagy? :) -
#116 -
karajjj #115 bentvan még valakinek favban? :D -
karajjj #114 New York Red Bulls CONCACAF bajnokok ligája meccs lesz 2-től megint olyan baszott jó minőségben. -
karajjj #113 CONCACAF bajnokok ligája meccs van
baszottjó minőségben, csak egy 3 megás progit kell hozzá feltenni -
karajjj #112 chicago fire - settle sounders
stream -
Rudee #111 Dél-Amerikai meccseket eddig is adtak. -
karajjj #110 na lassan hátha bejönnek az mls meccsek a sportklubra, ma már lesz argentin és brazil bajnoki is -
Rudee #109 Hajnali képek:
Gino Padula vs. Freddie Ljunberg
Jhon Kennedy Hurtado vs. Alejandro Moreno -
karajjj #108 _SA:FD_S:ADF_:SAfdsafdsd