Fellebbezett a Pirate Bay

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
LOL

Azért miután az elõzõrõl is kiderült, hogy jogvédõ, meg ez is az volt, felmerül a kérdés, hogy van-e egyáltalán olyan bíró, aki nem tagja ilyen szervezeteknek?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hát elég vicces:

KLATTY

fotográfik kolomp edisön :D

Remélem elintézi valami tagbaszakadt svéd favágó az ilyen büdös gyökér korrupt bírót.

Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?

B0nFire
Na, én a másik fajtába tartozom, melegítõ nélkül. <#nyes> Sõt, egy kicsit mûvészlélek is vagyok, ezért van mellyig érõ szakállam is. Bölcsességet sugall. No és a sokat olvasókra jellemzõ rövidlátás miatt a szemüveg.

De nem vagyok infós!

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Sanyix
Nemláttál? Pedig 90%-nál ez van 😊
favágóing, szövetgatya nagyapó cipõvel, és jólfésült mamakedvence haj 😄
Van a másik fajta infós, a hosszúhajú fekete melegítõs, fekete kapucnispulcsis, feketecipõs rocker.
Meg persze más népcsoportok is vannak tipikus öltözködéssel. Pl a bölcsészek színes sállal, sunyi típusú szemüveggel, színes csíkos zoknival, szövetkapáttal, és kócos mûvészi lelket kifejezõ hajviselet 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

B0nFire
Namármost, ha szerinted favágóing, akkor mitõlinformaikus??? Hidd el, én a kockás takarómban sem szoktam fát vágni.<#idiota>

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

egy kockás ing igen is jól tud kinézni, csak tudni kell hordani 😉
mitõl lenne tipikus informatiks népviselet? még nem láttam egy infóst sem így öltözni
Sanyix
ujuj azé befigyel 3-ból kettõnek a kockás favágóing motívum 😄 ami egyébként tipikus informatikus népviselet XD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Érdekes lesz, ha a közeledõ EU parlamenti választáson a svédek beszavazzák a kalózpártot... 😊
Börtönbe a bûnözõkkel ! <#mf1>
Mike at home
"bírósági huzavona" ez mitõl huzavona
normális ügymenet
vicces lenne ha nem lehetne fellebezni, egy elsõfokú itélettel szemben

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ravkin, szerintem ne nézd a Columbo sorozatot.
Hû, de pirát fejük van...<#idiota>

Hehe, valakinek nem jött össze este... 😊

Pluskast
Húú tarkón lõni nem szeretnéd a cikk íróját csakmert egy infót mert közölni?

Amúgy szép napot neked!
Egy kilúgozott agyú magyar ember.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kerub
Wáó, köszönöm 😊
Ez nagyon érdekes volt, utána is nézek bõvebben.

Szerintem.

A jó cikk ismérve : megfelel a Gonzó-i eveknek.

A többi másodlagos!

A „Gonzó” újságírói stílus az 1960-as évek, úgynevezett „új újságírás” egyik válfaja, amely Hunter S. Thomson nevéhez fûzõdik (Iszony és irtózat a kampány tábor nyomában” – „Fear and Loathing on the Campaign Trail) A „Gonzó” újságírás az egyén kétségbeesett, és egyenlõtlen harca a hatalom ellen. Az igazi „Gonzó” újságírás az orwelli tradíciót követi, és azt vallja, hogy a hatalom eleve zsarnok, korrupt és ember ellenes. Ez, a túlerõvel szemben vívott egyéni harc önromboló és ésszerûtlen, de az igazság oldalán áll. Nyugdíjba vonulásakor, (1907, áprilisában) Joseph Pulitzer, a St. Louis Dispatch alapítója a következõ örökséget hagyta a jövõ újságírói számára: "Mindig, és mindenben a kiváltságosokat, és a nép fosztogatóit bíráljátok. Legyetek érzékenyek a szegények érdekei iránt, és a mindig a közös jó érdekében cselekedjetek." (Pierre Ribert: "Libération and the Evolution of Neoliberalism in France" Counterpunch, November 16-30, 2006)

http://althir.org

tPB a legjobb torrent site 😊 Van volt és lesz!

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

<#hehe>
NEXUS6
Hihetetlen képességed van arra, hogy 1 pillanat alatt a népszerûtlenségi lista élére kerülj! Politikusi pályán gondolkoztál már?<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

soha nem értettem ezeket az "én már elõbb tudtam sokkal" embereket, ha valaki nem ezért él csak olvasgat naponta egy honlapot mint pl. egy napilapot akkor elolvassa amit a szeme elé raknak és kicsit és érdekli de nem fog kutakodni érte, azon kívül hogy a fellebbezés egyébként is egyértelmû volt még le lehet írni annak aki nem torrentperbuzi
Narxis
kilúgozott kurva anyád?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kilúgozott agyú magyar ember vagyokkk! <#nevetes1><#law><#eplus2>
Nem a cikk tartalmával van itt baj. Egyszerûen itt az SG-n néhányan úgy érzik kötelességük, szent küldetésük fikázni a cikk íróját, bármirõl is legyen szó. Ez most egyre nagyobb divat vagy egyre több a személyiségzavaros ember azt nem tudom.

Julius Caesar
hát a vádak nem koholtak. inkább ez filozófiai kérdés, és nehéz jogszabályokba önteni. mindekét fél érvei igazak, de törvényesen gondolom jobban alátámasztották a támadók (vagy borítékokkal, bár nem hinném hogy válallják a vádat esetleges vesztegetéssel)

szóval én is reménykedek, hogy megnyerik másodfokon. majd a bíró gyerekének leszedik a gírz ov vórt és akkor megtér 😄

hajrá TPB!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Eleve magától értedõdõen tudta mindenki, hogy fellebeznek, és biztosra megnyerhetik, mert nagyon nagy cégekre: google, yotube stb, rálehet húzni azt a koholt vádat amire a piratebyra húztak.....

Attól, hogy valamit elõre lehetett tudni, attól még írhatnak róla cikket, nemde? Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha valakit érdekel valamennyire a per, és az SG-n követi az eseményeket?
Én azt is megtudtam belõle pluszban, hogy gyûjtést szerveztek az adminoknak.
azért a gyûjtés maradhat.. hátha.. ha meg mégse akkor is lehet a további perek költségét kifizetni 😄

hajrá kalózok
DjDano
Nem szívesen lennék a közeledbe...

annak ellenére, hogy mindenki tudja, még azér lehet írni kommentet? 😮 vagy tiiccsuk be?
remélem másodfokon már normális döntés születik
Ravkin
Kössz Péter, aki nem hülye már napokkal ezelõtt tudatában volt a pirate bay adminjainak szándékaival, márminthogy nem akarnak börtönbe vonulni és óriási kártéritést fizetni.

Azért köszönjük a cikket, a kilúgozzott agyú magyar emberek biztosan örvedezve fogadják majd.

Windows 7