34
-
#34 LOL
Azért miután az előzőről is kiderült, hogy jogvédő, meg ez is az volt, felmerül a kérdés, hogy van-e egyáltalán olyan bíró, aki nem tagja ilyen szervezeteknek? -
rumkola #33 Hát elég vicces:
KLATTY -
hottold #32 Remélem elintézi valami tagbaszakadt svéd favágó az ilyen büdös gyökér korrupt bírót. -
#31 Na, én a másik fajtába tartozom, melegítő nélkül. Sőt, egy kicsit művészlélek is vagyok, ezért van mellyig érő szakállam is. Bölcsességet sugall. No és a sokat olvasókra jellemző rövidlátás miatt a szemüveg.
De nem vagyok infós! -
#30 Nemláttál? Pedig 90%-nál ez van :)
favágóing, szövetgatya nagyapó cipővel, és jólfésült mamakedvence haj :D
Van a másik fajta infós, a hosszúhajú fekete melegítős, fekete kapucnispulcsis, feketecipős rocker.
Meg persze más népcsoportok is vannak tipikus öltözködéssel. Pl a bölcsészek színes sállal, sunyi típusú szemüveggel, színes csíkos zoknival, szövetkapáttal, és kócos művészi lelket kifejező hajviselet :D -
#29 Namármost, ha szerinted favágóing, akkor mitőlinformaikus??? Hidd el, én a kockás takarómban sem szoktam fát vágni. -
Szemjuel #28 egy kockás ing igen is jól tud kinézni, csak tudni kell hordani ;) -
Szefmester #27 mitől lenne tipikus informatiks népviselet? még nem láttam egy infóst sem így öltözni -
#26 ujuj azé befigyel 3-ból kettőnek a kockás favágóing motívum :D ami egyébként tipikus informatikus népviselet XD -
bakagaijin #25 Érdekes lesz, ha a közeledő EU parlamenti választáson a svédek beszavazzák a kalózpártot... :) -
hpteso #24 Börtönbe a bűnözőkkel ! -
#23 "bírósági huzavona" ez mitől huzavona
normális ügymenet
vicces lenne ha nem lehetne fellebezni, egy elsőfokú itélettel szemben -
usererror #22 Ravkin, szerintem ne nézd a Columbo sorozatot. -
Daza500 #21 Hű, de pirát fejük van... -
lammaer #20 Hehe, valakinek nem jött össze este... :) -
#19 Húú tarkón lőni nem szeretnéd a cikk íróját csakmert egy infót mert közölni?
Amúgy szép napot neked!
Egy kilúgozott agyú magyar ember. -
#18 Wáó, köszönöm :)
Ez nagyon érdekes volt, utána is nézek bővebben. -
hol9672 #17 A jó cikk ismérve : megfelel a Gonzó-i eveknek.
A többi másodlagos!
A „Gonzó” újságírói stílus az 1960-as évek, úgynevezett „új újságírás” egyik válfaja, amely Hunter S. Thomson nevéhez fűződik (Iszony és irtózat a kampány tábor nyomában” – „Fear and Loathing on the Campaign Trail) A „Gonzó” újságírás az egyén kétségbeesett, és egyenlőtlen harca a hatalom ellen. Az igazi „Gonzó” újságírás az orwelli tradíciót követi, és azt vallja, hogy a hatalom eleve zsarnok, korrupt és ember ellenes. Ez, a túlerővel szemben vívott egyéni harc önromboló és ésszerűtlen, de az igazság oldalán áll. Nyugdíjba vonulásakor, (1907, áprilisában) Joseph Pulitzer, a St. Louis Dispatch alapítója a következő örökséget hagyta a jövő újságírói számára: "Mindig, és mindenben a kiváltságosokat, és a nép fosztogatóit bíráljátok. Legyetek érzékenyek a szegények érdekei iránt, és a mindig a közös jó érdekében cselekedjetek." (Pierre Ribert: "Libération and the Evolution of Neoliberalism in France" Counterpunch, November 16-30, 2006) -
ssdb #16 tPB a legjobb torrent site :) Van volt és lesz! -
cateran #15 -
#14 Hihetetlen képességed van arra, hogy 1 pillanat alatt a népszerűtlenségi lista élére kerülj! Politikusi pályán gondolkoztál már? -
kukacS3K #13 soha nem értettem ezeket az "én már előbb tudtam sokkal" embereket, ha valaki nem ezért él csak olvasgat naponta egy honlapot mint pl. egy napilapot akkor elolvassa amit a szeme elé raknak és kicsit és érdekli de nem fog kutakodni érte, azon kívül hogy a fellebbezés egyébként is egyértelmű volt még le lehet írni annak aki nem torrentperbuzi -
#12 kilúgozott kurva anyád? -
halgatyó #11 kilúgozott agyú magyar ember vagyokkk! -
wednes #10 Nem a cikk tartalmával van itt baj. Egyszerűen itt az SG-n néhányan úgy érzik kötelességük, szent küldetésük fikázni a cikk íróját, bármiről is legyen szó. Ez most egyre nagyobb divat vagy egyre több a személyiségzavaros ember azt nem tudom. -
#9 hát a vádak nem koholtak. inkább ez filozófiai kérdés, és nehéz jogszabályokba önteni. mindekét fél érvei igazak, de törvényesen gondolom jobban alátámasztották a támadók (vagy borítékokkal, bár nem hinném hogy válallják a vádat esetleges vesztegetéssel)
szóval én is reménykedek, hogy megnyerik másodfokon. majd a bíró gyerekének leszedik a gírz ov vórt és akkor megtér :D
hajrá TPB! -
szlovákiai hun #8 Eleve magától értedődően tudta mindenki, hogy fellebeznek, és biztosra megnyerhetik, mert nagyon nagy cégekre: google, yotube stb, rálehet húzni azt a koholt vádat amire a piratebyra húztak..... -
haxoror #7 -
Azorut #6 Attól, hogy valamit előre lehetett tudni, attól még írhatnak róla cikket, nemde? Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha valakit érdekel valamennyire a per, és az SG-n követi az eseményeket?
Én azt is megtudtam belőle pluszban, hogy gyűjtést szerveztek az adminoknak. -
Szefmester #5 azért a gyűjtés maradhat.. hátha.. ha meg mégse akkor is lehet a további perek költségét kifizetni :D
hajrá kalózok
-
#4 Nem szívesen lennék a közeledbe... -
Szemjuel #3 annak ellenére, hogy mindenki tudja, még azér lehet írni kommentet? :O vagy tiiccsuk be? -
Szemjuel #2 remélem másodfokon már normális döntés születik -
#1 Kössz Péter, aki nem hülye már napokkal ezelőtt tudatában volt a pirate bay adminjainak szándékaival, márminthogy nem akarnak börtönbe vonulni és óriási kártéritést fizetni.
Azért köszönjük a cikket, a kilúgozzott agyú magyar emberek biztosan örvedezve fogadják majd.