Az RTL Klub csapott le az év meccsére
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, legalább van miért felvenned a meg nem érdemelt fizetésed, te csökevény.
Hát a kedves cikkírónak annyit, hogy, ha valamit ír, akkor nézzen már körül! Kb. 2-3 napja volt arról szó, hogy Inzaghi, Maldini, Pato, Pirlo nem lép pályára. Szóval, ha valamit ír, akkor ajánalnám, hogy nézzen körül pár sport portálon.
Más: Utálom a Milant, és sajnálom, hogy megnéztem ezt a meccset. A közvetítés szokásosan "profi" volt, Léderer "úrral". Szégyen, a tegnapi Liverpool - Arsenal meccs volt jó. Na az igen, az jobb volt, és a közvetítés Hajdú B.-vel 10000-szer jobb volt. 😊
Más: Utálom a Milant, és sajnálom, hogy megnéztem ezt a meccset. A közvetítés szokásosan "profi" volt, Léderer "úrral". Szégyen, a tegnapi Liverpool - Arsenal meccs volt jó. Na az igen, az jobb volt, és a közvetítés Hajdú B.-vel 10000-szer jobb volt. 😊
Az év meccse itt arra vonatkozott, hogy kimehetsz és láthatod a Milant élõben.
😄
😄
fotográfik kolomp edisön :D
ez semmilyen szempontól nem lesz év meccse...ennyi tömören
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
a szövegértésem tökéletes (most komolyan, hol lehetett félreérteni a mondatot), az iróniát azzal próbáltam érthetõvé tenni, eltúlozni, hogy gyk. random oda mondtam egy meccset, amirõl fogalmam sincs, hogy közvetíteni fogják-e. ha még így, ezzel a mankóval sem jött le valakinek, akkor...😊
(oké, elfogadom, hogy nem jön le mindenkinek, de ettõl még tartom azt, amit írtam, amire próbáltam rávilágítani, hogy egy magyar-svédet vagy magyar-portugált valahol nevetséges év meccsének nevezni. ha már a magyar fociban akarunk ilyet titulust találni, akkor inkább az õszi fradi-újpest vagy újpest-debrecen, ami ugye volt. egyébként meg maradjunk a nemzetközi focinál. lesznek sokkal nagyobb "év meccsek", meg ahogy a kollega írja, ha "meccs", akkor ne a hatodrangú labdarúgás, hanem mondjuk az a-osztályú jégkorong, de a nõi kosarasok és a kézisek is világeseményre jutottak ki. ellenben a focistákkal😊
(oké, elfogadom, hogy nem jön le mindenkinek, de ettõl még tartom azt, amit írtam, amire próbáltam rávilágítani, hogy egy magyar-svédet vagy magyar-portugált valahol nevetséges év meccsének nevezni. ha már a magyar fociban akarunk ilyet titulust találni, akkor inkább az õszi fradi-újpest vagy újpest-debrecen, ami ugye volt. egyébként meg maradjunk a nemzetközi focinál. lesznek sokkal nagyobb "év meccsek", meg ahogy a kollega írja, ha "meccs", akkor ne a hatodrangú labdarúgás, hanem mondjuk az a-osztályú jégkorong, de a nõi kosarasok és a kézisek is világeseményre jutottak ki. ellenben a focistákkal😊
Nekem pl tudna lenni az év meccse egy magyar válogatott meccs. Miért ne?? Az tuti hogy én ott leszek a Svédek elleni és a Portugálok elleni meccsen is!! <#beka2>#beka2>
Év meccse? Pláne, hogy nem 'focimeccse', hanem 'meccse'? És akkor a jégkorong válogatottunk most hétvégén megkezdõdõ világbajnoki mérkõzései mik lesznek? Én sokkal inkább várok egy ilyen meccset, mint bármelyik magyar foci érdekeltségût. Meg még ott vannak a kézilabda meccsek is (a Gyõr BL döntõje, a decemberi V😎, meg ami még hirtelen nem is jut eszembe...
Persze lehet, hogy a cikkírónak ez az "év meccse"; de mint látni a hozzászólásokból messze nem osztja ezt a véleményt az olvasók döntõ többsége (nem is tudom, van-e olyan, aki esetleg mellette 'szavazna').
Persze lehet, hogy a cikkírónak ez az "év meccse"; de mint látni a hozzászólásokból messze nem osztja ezt a véleményt az olvasók döntõ többsége (nem is tudom, van-e olyan, aki esetleg mellette 'szavazna').
Így van, erre gondoltam én is! Van némi reális esélyünk, meg kell ragadni és szurkolni. Nem ilyen ulibuli meccsre kell kimenni.
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
az irónia látom még mindig nehezen jön le😊 szerintem az lenne a durva, ha valakinek egy magyar meccs lenne az év meccse.
Ennyire nem tudsz olvasni : "magyar vonatkozásban"<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Amúgy meg, ha Neked az év meccse egy Svéd-Portugál, akkor külön grat<#taps>#taps>
Amúgy meg, ha Neked az év meccse egy Svéd-Portugál, akkor külön grat<#taps>#taps>
nekem csak az a problémám, hogy ezt a titulust, hogy "év meccse" általában a mérkõzés után szokták ragasztgatni, sõt évvégén jelenthetjük ki biztosan, hogy melyik is volt a legjobb az idén. Na de akkor is ott van még a szubjektivitás...
évmeccse faszom.
elvakult milan hívõként is csak annyit mondhatok, hogy ez egy zsíroskenyér meccs, mutatvány, félgõz.ráadásul az ellenfél se "évcsapata", csak a ligaválogatott. egy barátságos sörmeccs hogy lehetne már "évmeccse", ne bolondozzunk már, kérnémszépen tisztelettel.
elvakult milan hívõként is csak annyit mondhatok, hogy ez egy zsíroskenyér meccs, mutatvány, félgõz.ráadásul az ellenfél se "évcsapata", csak a ligaválogatott. egy barátságos sörmeccs hogy lehetne már "évmeccse", ne bolondozzunk már, kérnémszépen tisztelettel.
nem hiszem. csak nem gondolhatott a magyar "válogatottra". az 20 éve nihil öleli körbe sajnos.
Osztom a véleményed.
igen az év meccse lesz, Magyarországon legalábbis. errõl szól a cím, olyan nehéz volt megérteni?
retardcheck - fail
retardcheck - fail
Év meccse...😄😄😄😄😄😄😄
Warpig inkább arra gondolt,hogy Magyarország - Portugália, Magyarország - Svédország lesz az év meccse magyar vonatkozásban<#nezze>#nezze>
azért mert nem adja a tévé attól még lehet az év meccse...
Zaki: magyar - máltát meg adták...de ha RTL re gondolsz még jóóóóóóó, hogy nem õk adták.
Zaki: magyar - máltát meg adták...de ha RTL re gondolsz még jóóóóóóó, hogy nem õk adták.
Inkabb a Chelsea-Liverpool Bajnokok Ligaja meccs, volt az ev meccse.
a portugál-svéd oda-vissza 0-0 lett, az megvolt. szeptember 9-én az angol-horvátot fogja adni a sport tv.
Milyen év meccse? Majd õsszel a portugálok vagy a svédek ellen, azok lesznek az év meccsei! Ez csak bohóckodás lesz pénzért.
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
De ugye a Balázs lesz a musorvezetõ??