Szekeres Viktor

Az RTL Klub csapott le az év meccsére

Van, aki szerint mindössze hírverő hakniról van szó, más pedig ennek tudatában sem tud, vagy nem akar elvonatkoztatni attól, hogy a világ egyik legismertebb fociklubja fog fellépni a Puskás Ferenc Stadionban a hazai NBI krémje ellen.

A szerda esti Magyar Ligaválogatott - AC Milan rangadó viharos gyorsasággal került leszervezésre, s épp ezért csak a meccs előtt pár nappal dőlt el, hogy azok is láthatják-e az olasz gárdát, akiknek nem jutott jegy (vagy akik nem nézik hétvégente a Sport Televíziót.)

A mérkőzés sugárzásának jogait végül az RTL Klub szerezte meg, így 19.05-kor ők fogják közvetíteni az összecsapást, melyen a tervek szerint David Beckham, Kaká, Ronaldinho, Pato, Maldini, Inzaghi is pályára fog lépni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #31
    Hát, legalább van miért felvenned a meg nem érdemelt fizetésed, te csökevény.
  • Barnez #30
    Hát a kedves cikkírónak annyit, hogy, ha valamit ír, akkor nézzen már körül! Kb. 2-3 napja volt arról szó, hogy Inzaghi, Maldini, Pato, Pirlo nem lép pályára. Szóval, ha valamit ír, akkor ajánalnám, hogy nézzen körül pár sport portálon.
    Más: Utálom a Milant, és sajnálom, hogy megnéztem ezt a meccset. A közvetítés szokásosan "profi" volt, Léderer "úrral". Szégyen, a tegnapi Liverpool - Arsenal meccs volt jó. Na az igen, az jobb volt, és a közvetítés Hajdú B.-vel 10000-szer jobb volt. :)
  • rumkola #26
    Az év meccse itt arra vonatkozott, hogy kimehetsz és láthatod a Milant élőben.
    :D
  • emile zola #25
    ez semmilyen szempontól nem lesz év meccse...ennyi tömören
  • immovable #24
    Én is észrevettem, hogy töröltek, pedig semmi moderálandót nem mondtál.
  • winnie #22
    a szövegértésem tökéletes (most komolyan, hol lehetett félreérteni a mondatot), az iróniát azzal próbáltam érthetővé tenni, eltúlozni, hogy gyk. random oda mondtam egy meccset, amiről fogalmam sincs, hogy közvetíteni fogják-e. ha még így, ezzel a mankóval sem jött le valakinek, akkor...:)

    (oké, elfogadom, hogy nem jön le mindenkinek, de ettől még tartom azt, amit írtam, amire próbáltam rávilágítani, hogy egy magyar-svédet vagy magyar-portugált valahol nevetséges év meccsének nevezni. ha már a magyar fociban akarunk ilyet titulust találni, akkor inkább az őszi fradi-újpest vagy újpest-debrecen, ami ugye volt. egyébként meg maradjunk a nemzetközi focinál. lesznek sokkal nagyobb "év meccsek", meg ahogy a kollega írja, ha "meccs", akkor ne a hatodrangú labdarúgás, hanem mondjuk az a-osztályú jégkorong, de a női kosarasok és a kézisek is világeseményre jutottak ki. ellenben a focistákkal:)
  • Laacko #21
    Nekem pl tudna lenni az év meccse egy magyar válogatott meccs. Miért ne?? Az tuti hogy én ott leszek a Svédek elleni és a Portugálok elleni meccsen is!!
  • Vanek úr #20
    Év meccse? Pláne, hogy nem 'focimeccse', hanem 'meccse'? És akkor a jégkorong válogatottunk most hétvégén megkezdődő világbajnoki mérkőzései mik lesznek? Én sokkal inkább várok egy ilyen meccset, mint bármelyik magyar foci érdekeltségűt. Meg még ott vannak a kézilabda meccsek is (a Győr BL döntője, a decemberi VB), meg ami még hirtelen nem is jut eszembe...

    Persze lehet, hogy a cikkírónak ez az "év meccse"; de mint látni a hozzászólásokból messze nem osztja ezt a véleményt az olvasók döntő többsége (nem is tudom, van-e olyan, aki esetleg mellette 'szavazna').
  • Warpig #19
    Így van, erre gondoltam én is! Van némi reális esélyünk, meg kell ragadni és szurkolni. Nem ilyen ulibuli meccsre kell kimenni.
  • stationx #17
    Nem kell magyarázni a bizonyítványod. Gyakorold helyette a szövegértést.