A Micimackó írójának történetéből készül a Wanted 2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csudaszõttes (vagymi) az elsõ részben is eléggé homlokráncoltató történetelem volt, + a Watch bizarr meseelemei, szóval akár még az eredeti Micimackóból is meríthettek volna ihletet, az eddigieknél nem lett volna sokkal illúziórombolóbb. Már annak, aki ismeri a képregényt, és ennek ellenére végig bírta fészkelõdni a filmváltozatot... Máig nem értem, miért Wanted a címe és miért lett emiatt a mozi miatt még felkapottabb Millar, hisz köze nincs az õ mûvéhez, sajna. A képregény se a kedvencem, de sokkal kreatívabb, üdítõen újszerû sztorija van, ami csavar egy egészségesen csontropogtatót a szuperhõs-mítoszon - moziban hatalmasat szólt volna, ha bevállalják, de inkább elvitték az urban fantasy irányába, s valamiért ezzel tették, nem egy tök új címmel.
"sokaknál kicsapta a biztosítékot megoldásaival és a hollywoodi szokásoktól idegen morális megnyilvánulásaival"
Inkább az elõbbi, hatványozottan, mintsem az utóbbi. Számomra közel nézhetetlenné és teljesen élvezhetetlenné is tette. Hm, gondolom, nem tartozom a célcsoportba, ez van.
"sokaknál kicsapta a biztosítékot megoldásaival és a hollywoodi szokásoktól idegen morális megnyilvánulásaival"
Inkább az elõbbi, hatványozottan, mintsem az utóbbi. Számomra közel nézhetetlenné és teljesen élvezhetetlenné is tette. Hm, gondolom, nem tartozom a célcsoportba, ez van.
Na, SzV újságírói morálja a nullához közeli. Mi az, hogy "A Micimackó írójának történetébõl készül a Wanted 2."???? A. A. Milne 100 évvel ezelõtt képregényt írt volna? Vagy a Wanted 2. laza akciófilm lesz Kangával és Zsebibabával a fõszerepben????
Tûrhetetlen, amit ez az ember megenged magának!
Tûrhetetlen, amit ez az ember megenged magának!
senkinemertemmit.blog.hu
Jobb képregény adaptáció? Annak talán, aki sosem olvasta képregényt. Aki olvasta, annak csak egy agyatlan és látványos, film volt, a képregény címével és pár karakternévvel és Jolie borzalmasan idegesítõ játékával.
Ha jó folytatást akarnak csinálni, akkor adaptálhatnák TÉNYLEG a képregényt...
Ha jó folytatást akarnak csinálni, akkor adaptálhatnák TÉNYLEG a képregényt...
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Banyek, azért ez tényleg durva: "A Micimackó írójának történetébõl készül a Wanted 2."
Na menjetek a 3,14-csába!
Na menjetek a 3,14-csába!
Azért nem fakadnék sirva, ha bevállalná mellé az Õrség-sorozat folytatását is (amire, tudtommal, nem sok esély van 😞)
Gojszi: tetszik vagy nem, Te is beleszaladtál, ergo a célját elérte ... csak azt nem értem, miért kell ezen kiakadni?
Gojszi: tetszik vagy nem, Te is beleszaladtál, ergo a célját elérte ... csak azt nem értem, miért kell ezen kiakadni?
Mekkora lol ez az sg.hu, olyan vicces, hogy mindjárt lefordulok a székrõl. Hihetetlen humorérzékrõl tanúskodik a cikk címe...én is rászaladtam. Szép is lenne, ha Milne adná a folytatás ötletét. Azt szívesen megnézném. Az elsõ részt bizony félbe kellett hagynom, nem tudtam ébren maradni rajta...
hát nekem nem jött be annyira
Már azt hittem, hogy Milne 😊