6
  • smv
    #6
    Pedig szerintem éppen az a legjobb a netbankban, hogy nem kell a bankba rohangálni minden egyes utaláskor, hanem megoldom a gép előtt ülve... Persze egy real time számlainfó (azaz ki-be) tényleg jó lenne, de Gerygrey -el értek egyet, semmi pénzért sorbanállós móka.
  • Gerygrey
    #5
    Én viszont amióta neten intézem az átutalásokat, soha többé nem térnék vissza a régi papírkitöltögetős, sorbanállós módszerre (vállalkozóként az ilyesmi nem annyit takar, hogy alkalmanként átutalok némi pénzt a gyerek számlájára, hanem havi szinten több tétel, kínlódjon vele a tököm. Ha feltörik a rendszert és ellopják a pénzem, akkor a banknak úgyis kárpótolnia kell, míg ha a bankfiók előtt leütnek és elveszik a KP-t azért nem ő a felelős )
  • HappyBoy
    #4
    Én napi szinten használom, mobilról is. Klassz, kényelmes, gyors. Ez itt a reklám helye volt. :D
  • halgatyó
    #3
    Hát igen igazatok van. De ha már kapcsolatba kerültünk velük (mert még az ANtall kurmány alatt kényszerítettek mindenkit, a bankok pedig beetető-mézesmadzag üzletpolitikát folytattak) akkor nézzük a felmérés eredményeit.

    Azt én is szeretném, ha az interneten keresztül mindig, napra készen látnám a bankszámlám állapotát és a rajta folyó (ki-be) műveleteket.
    Ennél többet én se szeretnék. Sőt: kifejezetten letiltanám, hogy az interneten keresztül utalgatható legyen a pénzem. Nem tartom ugyanis biztonságosnak.
    A nehezen megkeresett kis pénzemet nem tenném kockára.
    A tőzsdeárfolyamokat pedig óóriási ívben szarom le.
  • JZO
    #2
    Ott a pont :)
  • willcox
    #1
    A legjobb kapcsolatba sem kerülni a bankokkal :)))