6
-
#6 Pedig szerintem éppen az a legjobb a netbankban, hogy nem kell a bankba rohangálni minden egyes utaláskor, hanem megoldom a gép előtt ülve... Persze egy real time számlainfó (azaz ki-be) tényleg jó lenne, de Gerygrey -el értek egyet, semmi pénzért sorbanállós móka. -
#5 Én viszont amióta neten intézem az átutalásokat, soha többé nem térnék vissza a régi papírkitöltögetős, sorbanállós módszerre (vállalkozóként az ilyesmi nem annyit takar, hogy alkalmanként átutalok némi pénzt a gyerek számlájára, hanem havi szinten több tétel, kínlódjon vele a tököm. Ha feltörik a rendszert és ellopják a pénzem, akkor a banknak úgyis kárpótolnia kell, míg ha a bankfiók előtt leütnek és elveszik a KP-t azért nem ő a felelős ) -
#4 Én napi szinten használom, mobilról is. Klassz, kényelmes, gyors. Ez itt a reklám helye volt. :D -
halgatyó #3 Hát igen igazatok van. De ha már kapcsolatba kerültünk velük (mert még az ANtall kurmány alatt kényszerítettek mindenkit, a bankok pedig beetető-mézesmadzag üzletpolitikát folytattak) akkor nézzük a felmérés eredményeit.
Azt én is szeretném, ha az interneten keresztül mindig, napra készen látnám a bankszámlám állapotát és a rajta folyó (ki-be) műveleteket.
Ennél többet én se szeretnék. Sőt: kifejezetten letiltanám, hogy az interneten keresztül utalgatható legyen a pénzem. Nem tartom ugyanis biztonságosnak.
A nehezen megkeresett kis pénzemet nem tenném kockára.
A tőzsdeárfolyamokat pedig óóriási ívben szarom le. -
#2 Ott a pont :) -
willcox #1 A legjobb kapcsolatba sem kerülni a bankokkal :)))