64
  • hottold
    vagy fizetnek nekem, mint szervizesnek 5000-er kápéba és ráhegesztek nekik bármit , kivéve a Windows 7-et elvből nem!

Szánalom.
  • hottold
    Ennyit a Windows 7-ről:

És azt már megmondták, hogy nem én vagyok az unalmas, hanem a Windows 7 és a róla szóló lámer , megaLOL , színvonaltalan cikkek, különösen a vele kapcsolatos érdeklődés (ami a zérus fele konvergál) tekintetében.
  • Adamul
    szíved joga, ellenben már kezd kicsit uncsi lenni ez minden topicban...
    Mondom ezt én úgy h xp mindenek felett, de valószínűleg már a többségnek reális alternatíva lehet a win7, szal legalább mást ne biztass erre!
  • Adamul
    Hát ez durva, starter edisöönt nekünk, mint a távolkeleti fejlődő országoknak? majd én megmondom nekik hova tegyék, akko má inkább az xp!
  • hottold
    Tartom magam továbbá ahhoz, hogy nem fogok win7-et telepíteteni se így se úgy egy gépre sem és elöre megfontolt, aljas szándékkal arra buzdítok mindenkit, hogy ezt ne tegye!
  • hottold
    Én még mindig tartom magam ahoz, hogy a Microsoft egyetlen valós oka az amiért ezzel a megaLOL szarsággal jön hátulról tüzzel-vassal, hogy minél több gépen fusson a szarul megírt operációs rendszerén futó többé-kevésbé jól futó [b]TRÓJAI MEGFIGYELÖRENDSZER !
  • MerlinW
    "A Microsoft viszont azzal érvel, hogy a Linuxot alkalmazó netbookoknak komoly hátrányaik vannak. Például nem lehet velük használni számos népszerű PC-alkalmazást, mint amilyen az Office programcsalád vagy az iTunes internetes zeneáruház."

Hááááháháhá:DDD

Openoffice+Songbird

Viszláthello:D
  • Ferrer
    Netbookra egyértelműen linux a nyerő, főleg a kis eee pc-n nagyon helyén van. Reméljük, egyszer majd nem csak geek-ek fogják fejleszt(get)eni hozzá a programokat, és akkor majd széles körben használható rendszer válhat belőle.
  • barii
    mondjuk az, hogy folyton cserélgetik az UAC-t, nem épp ezt igazolja
  • gothmog
    uhh, na, szóval mrzool #11-es kommentjére volt ez válasz
  • gothmog
    Butítani azért kell, mert ha a fullos változattal akarnak adni egy netbookot, azzal közel megdupláznák az árát. Úgy viszont a kutyának sem fog kelleni. Ezért inkább adják buta win7-el olcsón, és elnézik, hogy a júzer kihekkeli belőle a butítást, és akkor továbbra is áll, hogy :"ha már lopják, legalább a miénket lopják". Ráadásul így a lopottért is fizttél, aszt` a support mégse jár, mert törted.
  • mrzool
    Hülyegyerek, és ki mondta, hogy mennie kell? Célhoz eszközt, OK?
  • avengir
    És még az új Total War rész is megy rajta high grafon, full egységgel, tengeri csata közbe.
  • mrzool
    Mit kell ezen butítani? Sok-sok éves 1.3Ghz-es Pentium M notebookon 1 GB rammal gyönyörűen elfut a Win7, Office 2007, böngésző, stb. Elvileg egy mai netbook sem rosszabb teljesítményű ennél...
  • qetuol
    "Például nem lehet velük használni számos népszerű PC-alkalmazást, mint amilyen az Office programcsalád vagy az iTunes internetes zeneáruház."

és ki használ officet? tessék openofficet használni! a teringettét!!
  • cateran
    őőő most akkor tulajdonképpen a MS bejelentette,hogy nem akar a netbook piacon megjelenni Win 7-tel? Mert ilyen feltételekkel epic fail,boritékolható....
  • darkhill
    Szanalom
  • Bith
    Fordítva, az amcsik vehetnek itteni izzókat.
  • Sanyix
    akkor mindenki usa izzót venne...
  • Szemjuel

szóval akkor az okosabbja európából behoz 50 izzót, többet nem kell ezzel foglalkoznia? :O (ugyan azon fényerősség mellett?)

és többen fogják a windowos változatot választani, hiába van alkalmazás korlátozás, mert azt ismerik, a többitől az átlaguser fél!
  • Doktor Kotász
    Ha az USA-ban egy 230 Voltra tervezett hagyományos wolframizzót a 110 Voltos hálózatban használsz, akkor az gyakorlatilag örökéletű lesz. Akár évszázadokig is használható.
  • Vorpal
    Vagy fizetek oem 10000Ft ot és nyugalom van.
  • Alvarez999
    Üzletileg úgy-ahogy érthető, de minden más szempontból szánalmas, hogy időt és pénzt ölnek egy termék lebutításába. Kb. úgy, ahogy anno a lámpagyártók kurva sok pénzt öltek abba, nehogy 1000 óránál tovább működjenek az izzólámpák - a "fejlesztés" nélkül ui. 1500-2000 óráig is képesek voltak üzemelni azok a piszok izzólámpák.
  • barii
    igen, tányeg cifrázni kell, hogy Microsoft Office fusson rajta. mint ahogy microsoft Msn Messenger sem fut rajta. de fut openoffice meg pidgin. jajj:)
    viszont azok a linuxok, amikkel adják, ténylag gyengék állítólag. Cserébe létezik netbookokra kihegyezett ubuntu, ami jó:)