95
ki mit tud a homeopatiaról?
  • JAG1
    Normál témát SG-n felejtsd el.
    Csak a nyomoronc gyíkok fasságaival lesz tele a topik...
    Itt csak kötekedést, beugatást fogsz kapni, nem választ.
  • annittaa
    ha nem tetszik a topik,ne nézzzzd
  • ldavid
    pénzkidobás
  • Fabio Capello
    érdembeli mondanivaló: nem így nyitunk meg egy topikot, hanem tájékoztatjuk az olvasókat, miez, hogyan működik, stb...
  • szanna
    tuti van rá hp-s cucc (nem házipálinkás... ) kb. mindenre van.. háziorvos talán tud neked ajánlani cuccot, de a gugli a barátod jelleggel tuti találsz róla a neten infót..
    az aspirin amúgy szerintem nem sokat ér, algopyrin inkább...
  • moncsics2
    aspirin rulz :)

amúgy engem is érdekelne ez a homeopátiás dolog, főleg mivel allergiás vagyok és közeleg a szezon.. Allergiás tünetekre pl. orrfolyás tüsszögés stb. van egyáltalán homeopátiás szer?

Carlos: IGEN
  • annittaa
    Kérek szépen mindenkit,hogy csak akkor szóljon hozzá a fórumhoz ha érdembeli mondanivalója van.Nem az unatkozó embereknek készült a topik,hanem azoknak akiket ténylegesen érdekel is a téma....
  • szanna
    miből gondolod, hogy bullshit? szerintem ez full működő módszer, csak max sokáig tart mire megtalálják a neked való gyógyszert...:)
    az aszpirin amúgy pl. náthára nem hiszem hogy jó.....
  • tigeroo
    én pont fordítva vélekedek erről ....(MEN)
  • Carlos
    NEM.
  • tigeroo
    biztos, hogy így kell megnyitni egy topicot...?
    már hozzácsaphattad volna az alternatív gyógymódokat is...meg vmi fasza kezdő hozzászólást amiben részletezed hogy miez a bullshit...

(amúgy szerintem placebó, csak az aszpirinben hiszek!)
  • szanna
    szia! nekem nincs tapasztalatom róla (szerencsére), de tudok egy keveset a módszerről. az a lényege, hogy pl. ha allergiás vagy valamire, akkor abból az anyagból be kell szedned egy nagyon kis mennyiséget, és a szervezeted képes lesz rá válaszolni, azaz ellenszert termelni..
    szóval természetes úton arra bírja rá az immunrendszeredet, hogy "ébredjen fel"..
    állítólag nagyon hatásos lehet, én ha allergiás lennék, tuti megpróbálkoznék vele. de nem csak allergiára jó, állítólag csomó mindenre..
  • annittaa
    esetleg meg tudnád indokolni?mert így nem sokat ér a véleményed számomra...
  • Sir Quno Jedi
    NEM.
  • annittaa
    Sziasztok!
    Várom azokat az embereket,akiknek van tapasztalata homeos szerekkel kapcsolatban,ugyanis most infókat gyűjtök,hogy érdemes-e szedni.Gyertek minél többen