68
-
#28 Nem kellett volna betiltani, manapság sokkal ártalmasabb animek mennek a tv-ben egész nap. -
ddt500 #27 Szerintem az a Vegita volt. Sátán után a kedvenc karakterem. -
NiGhTM4R3 #26 Ez egy borzalom volt. Miért kellett ennyire átírni a történetet?
Miért kellett 'el-hállivúdis'-itani a filmet? A Dragon Ball mókás volt, mégis a harcokon volt a hangsúly. (A Z+GT-ről nem is beszélve)
Itt meg harcokról nem is beszélhetünk.
Az igazi DB-fanok nem erre vágytak. Az, hogy 10 emberből 2-nek tetszik a film, nem véletlen. Annak a kettőből egynek azért, mert nem ismerte a mesét, a másik pedig már ki volt éhezve egy DB-filmre. :/
Viktornak viszont piros pont Goku szinkronhangjának megjegyzéséért. Mikor leszedtem a sample-t (igen, tudtam hogy erre a hulladékra nem kell pénzt pocsékolnom) azt hittem hogy valami szinkronparódia, de nem. Ez tényleg Goku hangja volt. -
#25 En nem bantam meg hogy megneztem annyira nem volt rossz.... -
Etinger #24 Goku szinkronja a film legalja. Komolyan, ennyi erővel már én is szinkronizálhatnék. -
scagnetti #23 Őööööööö.....valaki javítson ki ha esetleg tévednék. Viktor szerint 75 perces a film, a poszter mellé viszont 89 perc van írva Akkor Viktor csak 75-ik percig nézte? Vagy a stáblista 14 percig megy, felsorolva az egész rajongóklubbot? Vagy ez már a DÍVÍDÍ DIREKTOR'S KÁT SZPESÖL EDISÖN? -
#22 Meg egyes kisgyerekek benzinnel gyújtották fel a kezüket hogy nyomják a kame hame-t, a kiugrás meg konkrétan a varázsfelhő hívásával volt kombinálva, én úgy vagyok vele, aki ilyet tesz, az meg is érdemli.
A film nekem kimarad az biztos, az anime-t sem láttam teljesen, de azt úgysem tudják visszaadni, aki jó DB filmet szeretne, annak ott a The Magic Begins :-) -
smaszi #21 Bizony, nem "tinimozit" kellett volna, hanem valami korhatárosabbat...
Elvégre a 'célközönség' már felnőtt azóta (már aki), nem?! -
sandor4 #20 az egész dragonball ugy ahogy van egy kalap sz@r
illetve bocsánat, ez igy nem igaz, én is elöfizetöje voltam a dragonball mangának, és azt kifejezetten szerettem, de a tvs verzio, föleg a sima után (volt a zed vagy mi, meg gx talán?) egészen ostoba és unalmas volt
konkrétan egyetlen epizód él bennem a mai napig, amit ugy random megnéztem, és kerek 20 percen keresztül songoku, vagy vmi hozzá hasonlo borzolthaju kretén egy nála 10szer nagyobb embernek feszitgette hátra a kezét, a sárkánygömböket, vagy nemtommit követelt töle, és közben többször hangoztatta, hogy az ö eröpontja mennyivel nagyobb...
szoval ezt a tévés förmedvényt talán jobb is, hogy betiltották (vki kiugrott az ablakon, mert azt hitte, hogy ö songoku, és neki mindent lehet... vmi ilyesmi volt, nem?)
ja, és szlovakiai hun, ott van az akinek nem inge a zárojelben, ugyhogy hiába háborogsz -
winnie #19 " A címen kívül semmi köze az eredeti dragonball-hoz."
uhh, ez csacsiság, ugye tudod? te sem ismerheted nagyon a dragonballt. mármint az eredetit. oké, azt én sem, nem olvastam, ráadásul amikor ment a tévében, már nem voltam az a korosztály, akit megcéloz, de még így is egy csomó párhuzam nyilvánvaló. hadd ne soroljam. még hogy "csak a cím". a szereplők nevéig el sem jutottál? az utalásokig? a kinézetükig? némelyik ruhadarabig? -
#18 A csajok jók voltak benne. -
#17 Mert a maradek 10% eleg turheto. -
#16 ez a film, brutálisan fos. A címen kívül semmi köze az eredeti dragonball-hoz. A DB univerzum, név megcsúfolása. Nem értem, hogy ezt, hogyan gondoltál a készítők.. Tényleg kb egy paródiának jó. -
freemanone #15 a dragon ball a jó kiadós látványos bunyókról szólt és a csillagharcosok végtelennek tűnő ereje amit egy-egy érzelmi történés fokozott az egekig egy nagyonjó storyval a háttérben. Nah ebből a film nem hozott le semmit a korhatáros faszság miatt -.-' ez nem TINIMOZI kellett volna hogy legyen. Ha rávágják a 18+ karikát és csinálnak egy ilyen vagy ehez hasonló filmet elismert lett volna és beírja magát a filmtörténetbe, de így..... egy újabb adoptáció aminek semmi köze nincs az eredethez. Pedíg sok országban a dragon ball korszakalkotóan újat adott az akkori gyerekeknek. És sokan szerették volna viszont látni újra egy élőszereplős adoptációban, de ezt elcseszték. -
#14 Ne-vet-sé-ges -
#13 vannak benne jó dolgok -
szlovákiai hun #12 Amúgy meg miből gondolja ez a Viktor, hogy csak azért töltik le mert friss, sokan eszerint döntenek, ő biztos soha nem nézett meg kalóz másolatot mi, még is m,i a pöcs alapján kritizálgat olyanokat, akikről azt se tudja, hogy van aki kipróbálja a terméket mielőtt megveszi...... -
szlovákiai hun #11 Én márt láttam a filmet, természetesen moziban, és amúgy nem olyan rossz, de azért hagy kivánni valót maga után bőven és túlságosan rövidnek találtam és egyszerűnek a történetet a maga 85 percével, és sztem itt cseszték el a filmet, hogy túl rövid, istzonyú gyorsan bontakozik ki a cselekmény szinte előre tudod mi-mi fog történni, de ahogy az premier előtti kritikákban is olvasni lehetett, az effektekre mentek, hát eqeták, nem kicsit, de nagyon....
Lett volna még mit csiszolni....
Pedig igen nagy film lehetett volna, de igy is meglehet nézni, másodszorra biztos nem kötne le, de szerintem a korhatáros szatrság miatt a mohóságukra csesznek rá az alkotók, hogy bukik a film.... -
diablo1336 #10 tényleg nekem le se esett:D végre egy tetszetős poén :D -
kalapos01 #9 Szerintem az előzetes fasza volt, a film már nagyon béna. Te meg miért nézel képregényadaptációkat, ha hulladékok? -
#8 A rajzfilm es kepregeny-adaptaciok 90%-a hulladek. Egy filmmel csak viccet csinalnak beloluk. Ennek az izenek az elozetese utan mar nyilvanvalova valt hogy ujabb kuka :) -
Daryl Hall #7 Ez a Dragonball mozifilm valami vicc ugye? Én anno 11 éve imádtam a rajzfilmsorozatott gyerekfejjel. Személy szerint Yun-Fat Chowot remek színésznek tartom. Az viszont még számomra is rejtély, hogy mit keres ebben a filmben. Justin Chatwin mint Songoku szánalmas. Igazából ez a film még annyit se ér, hogy kritikát írjak róla. Kívánom, hogy bukjon meg a film és egyszer majd egy hozzáértő rendező csináljon a rajzfilmsorozatból egy nézhető mozifilmet. -
#6 Nagy poén a cikkírótól, hogy pont a Son-Go-Ku pizzát említi. :P -
r4pt0r #5 Igen van benne valapi törpe sárkány, még bébi lehet mert nem valami nagy. XD -
Anomaly #4 Sárkány is van benne vagy egy macska ugrik elő ha összegyűlnek a lasztik? -
FoodLFG #3 (Csak a letöltők, de az ő átlagos igényszintjük nem releváns >>(akinek nem inge...)<<, hiszen nekik csak a kellemes bizsergés számít, hogy valami frisset, a moziból ropogósan kikerülőt nézzenek a cím, a minőség másodlagos.)
A kritika ezen pontján azt láthatják a kedves olvasók, hogy Viktorbá hogy menekül fedezékbe a torrentező ifjoncok elől.
Egyébként van már valami jó minőségű DVD-s változat a filmből ? Csak azért, mert Jamie Chungot nem akarom igénytelen minőségben nézni. Érezni akarom a "kellemes bizsergést", ahogy Viktorbá fogalmazott.. -
#2 Azért a cikk írója annyit még odabiggyeszthetett volna (a legnagyobb bakit), hogy a film végülis a rajzfilmsorozatra épült volna. Sajnos nem nagyon sikerült nekik elkapni a feelinget, tényleg inkább paródia az egész film. Nem méltó Songokuékhoz :)
(azért Chichi elég jó nőre sikeredett :DD) -
#1 imdb 3.2