Dragonball: Evolúció

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
A csajok jók voltak benne.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Solten
Mert a maradek 10% eleg turheto.

Saor Alba

Darth Sith
ez a film, brutálisan fos. A címen kívül semmi köze az eredeti dragonball-hoz. A DB univerzum, név megcsúfolása. Nem értem, hogy ezt, hogyan gondoltál a készítõk.. Tényleg kb egy paródiának jó.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

a dragon ball a jó kiadós látványos bunyókról szólt és a csillagharcosok végtelennek tûnõ ereje amit egy-egy érzelmi történés fokozott az egekig egy nagyonjó storyval a háttérben. Nah ebbõl a film nem hozott le semmit a korhatáros faszság miatt -.-' ez nem TINIMOZI kellett volna hogy legyen. Ha rávágják a 18+ karikát és csinálnak egy ilyen vagy ehez hasonló filmet elismert lett volna és beírja magát a filmtörténetbe, de így..... egy újabb adoptáció aminek semmi köze nincs az eredethez. Pedíg sok országban a dragon ball korszakalkotóan újat adott az akkori gyerekeknek. És sokan szerették volna viszont látni újra egy élõszereplõs adoptációban, de ezt elcseszték.

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

smv
Ne-vet-sé-ges

Starcraft + Diablo III - esemve

BCS pixel
vannak benne jó dolgok

Amúgy meg mibõl gondolja ez a Viktor, hogy csak azért töltik le mert friss, sokan eszerint döntenek, õ biztos soha nem nézett meg kalóz másolatot mi, még is m,i a pöcs alapján kritizálgat olyanokat, akikrõl azt se tudja, hogy van aki kipróbálja a terméket mielõtt megveszi......
Én márt láttam a filmet, természetesen moziban, és amúgy nem olyan rossz, de azért hagy kivánni valót maga után bõven és túlságosan rövidnek találtam és egyszerûnek a történetet a maga 85 percével, és sztem itt cseszték el a filmet, hogy túl rövid, istzonyú gyorsan bontakozik ki a cselekmény szinte elõre tudod mi-mi fog történni, de ahogy az premier elõtti kritikákban is olvasni lehetett, az effektekre mentek, hát eqeták, nem kicsit, de nagyon....

Lett volna még mit csiszolni....

Pedig igen nagy film lehetett volna, de igy is meglehet nézni, másodszorra biztos nem kötne le, de szerintem a korhatáros szatrság miatt a mohóságukra csesznek rá az alkotók, hogy bukik a film....
tényleg nekem le se esett😄 végre egy tetszetõs poén 😄
Szerintem az elõzetes fasza volt, a film már nagyon béna. Te meg miért nézel képregényadaptációkat, ha hulladékok?
Solten
A rajzfilm es kepregeny-adaptaciok 90%-a hulladek. Egy filmmel csak viccet csinalnak beloluk. Ennek az izenek az elozetese utan mar nyilvanvalova valt hogy ujabb kuka 😊

Saor Alba

Ez a Dragonball mozifilm valami vicc ugye? Én anno 11 éve imádtam a rajzfilmsorozatott gyerekfejjel. Személy szerint Yun-Fat Chowot remek színésznek tartom. Az viszont még számomra is rejtély, hogy mit keres ebben a filmben. Justin Chatwin mint Songoku szánalmas. Igazából ez a film még annyit se ér, hogy kritikát írjak róla. Kívánom, hogy bukjon meg a film és egyszer majd egy hozzáértõ rendezõ csináljon a rajzfilmsorozatból egy nézhetõ mozifilmet.

RaveAir
Nagy poén a cikkírótól, hogy pont a Son-Go-Ku pizzát említi. 😛

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Igen van benne valapi törpe sárkány, még bébi lehet mert nem valami nagy. XD

Sárkány is van benne vagy egy macska ugrik elõ ha összegyûlnek a lasztik?

Nothing Ever Changes

(Csak a letöltõk, de az õ átlagos igényszintjük nem releváns >>(akinek nem inge...)<<, hiszen nekik csak a kellemes bizsergés számít, hogy valami frisset, a moziból ropogósan kikerülõt nézzenek a cím, a minõség másodlagos.)

A kritika ezen pontján azt láthatják a kedves olvasók, hogy Viktorbá hogy menekül fedezékbe a torrentezõ ifjoncok elõl. <#hehe>

Egyébként van már valami jó minõségû DVD-s változat a filmbõl ? Csak azért, mert Jamie Chungot nem akarom igénytelen minõségben nézni. Érezni akarom a "kellemes bizsergést", ahogy Viktorbá fogalmazott.. <#eplus2>

https://twitter.com/foodlfg

bazza
Azért a cikk írója annyit még odabiggyeszthetett volna (a legnagyobb bakit), hogy a film végülis a rajzfilmsorozatra épült volna. Sajnos nem nagyon sikerült nekik elkapni a feelinget, tényleg inkább paródia az egész film. Nem méltó Songokuékhoz 😊

(azért Chichi elég jó nõre sikeredett 😄D)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bertino
imdb 3.2

<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

← ElőzőOldal 2 / 2