13
-
toto2700 #13 még csak azt sem kell! Orbit downloader-rel könnyedén letöltheted vagy felrakod azEasy YouTube Video Downloader 1.1 kiegészítőt és letöltheted mp4-ben HD minőségben. -
drucski #12 Bizony,bizony!Csak meg kell találni a böngészöd cache-ét,és egy kicsit keresgélni... -
Horse #11 Ami videot megnézel a youtube-on pl. firefox-szal, az lejön! Csak találd meg a temporary fájlt. :) És nem kell hozzá semmilyen plugin sem (a flash-en kívül). -
toto2700 #10 nálam élvezhető volt. 25 perces sorozat alatt 3 szor állt meg néhány másodpercre. Szerintem ez még belefér. -
#9 Proxy-n keresztül élvezhetetlenül lassú. -
toto2700 #7 be állítasz egy amerikai proxy-t és már nézheted is. én kipróbáltam nem rossz, de lehetne nagyobb a választék -
#6 A legegyszerűbb telepíteni a legújabb real playert, és akkor akármilyen flash videot le lehet szedni. De aki filmeket akar így online nézni/letölteni angolul, a legegyszerűbb a megavideoról, a youtube mindent letöröl ilyen szerzői jogi hülyeségek miatt... -
baca01 #5 ha becsapod a rendszert, onnantól kezdve már nem legális, és akkor már egyszerűbb lewarezolni valahonnan nem? :P A mai sávszélességek mellett már nem jobb hogy vársz 10-15 percet még lejön a film és megnézed jobb minősgben mint a youtube-on? -
kukacS3K #4 de youtubenál nem kell várni míg lejön és legális
jó lenne ha valahogy be lehetne csapni a rendszert -
winnie #3 ha olyan minőség érdekel, akkor bármelyik youtube-letöltővel le tudod szedni az anyagot. vagy megnézes streamben ip-rejtéssel.
de nem egyszerűbb warez letölteni? -
#2 Miért, ott a megavideo.com -
szlovákiai hun #1 Végre kezdenek a korral az említett céges is haladni, csak sajna, ahogy azt már megszokhattuk, először az amcsiknál, az EURÁZSIAI meg szív továbbra is