Megállapodott a YouTube a filmstúdiókkal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még csak azt sem kell! Orbit downloader-rel könnyedén letöltheted vagy felrakod azEasy YouTube Video Downloader 1.1 kiegészítõt és letöltheted mp4-ben HD minõségben.

Bizony,bizony!Csak meg kell találni a böngészöd cache-ét,és egy kicsit keresgélni...
Ami videot megnézel a youtube-on pl. firefox-szal, az lejön! Csak találd meg a temporary fájlt. 😊 És nem kell hozzá semmilyen plugin sem (a flash-en kívül).
nálam élvezhetõ volt. 25 perces sorozat alatt 3 szor állt meg néhány másodpercre. Szerintem ez még belefér.

MerlinW
Proxy-n keresztül élvezhetetlenül lassú.

[merlinw.org]

be állítasz egy amerikai proxy-t és már nézheted is. én kipróbáltam nem rossz, de lehetne nagyobb a választék

zola2000
A legegyszerûbb telepíteni a legújabb real playert, és akkor akármilyen flash videot le lehet szedni. De aki filmeket akar így online nézni/letölteni angolul, a legegyszerûbb a megavideoról, a youtube mindent letöröl ilyen szerzõi jogi hülyeségek miatt...

A

ha becsapod a rendszert, onnantól kezdve már nem legális, és akkor már egyszerûbb lewarezolni valahonnan nem? 😛 A mai sávszélességek mellett már nem jobb hogy vársz 10-15 percet még lejön a film és megnézed jobb minõsgben mint a youtube-on?

de youtubenál nem kell várni míg lejön és legális
jó lenne ha valahogy be lehetne csapni a rendszert
ha olyan minõség érdekel, akkor bármelyik youtube-letöltõvel le tudod szedni az anyagot. vagy megnézes streamben ip-rejtéssel.

de nem egyszerûbb warez letölteni?
zola2000
Miért, ott a megavideo.com

A

Végre kezdenek a korral az említett céges is haladni, csak sajna, ahogy azt már megszokhattuk, elõször az amcsiknál, az EURÁZSIAI meg szív továbbra is<#szomoru1>