Order of War

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1garand
hé, cserélj szûrõt a gázálarcodban, mert úgy látom kezd elfogyni az O2 <#nevetes1>

makett.tk

Falcon87
Lustaság félegészség 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Hecker007
nem okoskodás, sajnálom hogyha ennyire nem érted az ilyen jellegû poént
amúgy hogyha megnézel egy ingame videót vagy képet a játékból akkor az kb mindent elárul...

m1garand
igazad van Bull, kavarás esete áll fent!

makett.tk

Ez nem tartozik a FOW,MOW játékok körébe.
taktiai rts inkább,mint az offiers.Sajnos nem ennyi kivitelezett ,hogy lánctalpat lõjjel vagy tornyot.Szétlövik felrobban ennyi.

csak annyi akarok választkapni,hogy a physx a játékban benne van és nem tom bekapcsolni.Pedig kiváncsi lennék mit válltoztatna a fizika benne.

Falcon87
Õk értetlenkedtek, ajánlom figyelmedbe az #54-es hszemet. Utána okoskodott hecker (heck a kedvenc ételem am), erre írtam válaszként a te általad kritizált kérdés v.2-t, amit direkt úgy fogalmaztam meg, hogy semmi kivetnivalót ne találjatok benne, és egy mezei user számára is értelmezhetõ legyen.
Egyébként nem garandot szidtam, csupán véletlen neki ment a válasz, mert elõtte írni akartam neki egy köszönömöt, aztán felidegesítettem magam heckeren, mivel nagyon nem csípem az okoskodást.

Tehát azt kérdeztem, hogyha lánctalpon lövöm sherman pajtást, akkor a lánctalp leszakad, és menni nem tud már, vagy a lövegcsövet semmisítem meg, ilyesmik, mint pl a soldiersben (egyik kedvenc gamem egyébként)?
Erre vártam volna épkézláb választ.
Részemrõl a vita lezárva.

hogy érthetõbb legyen.
Lent a jobb oldalon ahol a meglévõ egységeid mutatja,ott a csoport -ok életvonala van.1ikon(tank) -5tank 1ikon(gyalogság)--kb 10ember.

Ha a játékban meg kijelölsz egy csoportot akkoris az egész egységre mutat,de lehet nézni külön darabra is.

De igazából Falcon te sem tudsz normálisan kérdezni :
"Vannak az egység fölött ilye' zöld csíkok?" Szóval ne garandot szidjad.

m1garand
Szerintem elég érthetõen válaszoltam, de ennél egyszerûbben nem megy. Bocsi!

makett.tk

Falcon87
FUUUUUUUUUUUUUUUU
Mindegy. Számomra most kiderült, hogy ebben a topikban senkivel sem lehet értelmes kommunikációt folytatni. Ja tényleg, ez az sg. Bocsi!

m1garand
igen, de az egység csoportok felett vannak

makett.tk

Legend Killer
erre majd válaszoljatok, nemtom így, h miaza HP 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Falcon87
Ne okoskodj már, tudod, hogy értettem. Akkor másképp:
Vannak az egység fölött ilye' zöld csíkok? D:

Legend Killer
asse tom miaza HP.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hecker007
minden stratégiai játékban HP-s rendszer van...

Falcon87
HP-s sebzésrendszer van benne?

Hi mindenki!

Legjobban a world in conflicthoz tudnám hasonlitani csak itt 1v1 van de játékmenete ugyanaz, átvezetõk ötletesek lettek szerintem, sok benne a tank és ettõl egy kicsit lapos lett a játék.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Legend Killer
sztem akkor 4670. de az is jó ám 😛P 😄.

Hecker007
azért nem mindegy hogy 4870 vagy 4670 😊 nekem a 4870-el semmi gond nincs sose esik az fps 35-40 alá

Legend Killer
másholt akartam írni.

Legend Killer
jól van, ennyit errõl<#idiota><#hehe>. 5perc elég volt hozzá nekem<#eljen><#hawaii>.

ráadásul míg msáhol 50-60-80, vagy 40 fps van, itt 10-20 és 2-3 LOL.

német kampány

pozitívum, hogy rögtön lehet németekkel kezdeni<#eljen> és kábé ennyi 😄. nagyon gépigényes sztem. ati radeon hd 4870, vagy 46070m van és 2 gb ram és 3.17 ghz és ez msáhol bõven elég, de itt meg ilyen kevés fps... mind1.

1. pályával játszottam, de nem igazán jött be 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Legend Killer
vki majd multi hamachin keresztül, ha lehet?

Legend Killer
kösz, privi ment. ezekre nem gondoltam 😄.

grebber
Már szinte mindenhol Publikus1Publikus2

Next PC upgrade: 2022

Legend Killer
hol? 😛 linket pls. priviben 😄.

Ohó, most nézem ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber
A physx miért van kiszürkítve és miért nem tudom állítani??

Carloska
nah eljött az idõ ma buli holnap világháború!

grebber
Order.Of.War-CPY 3,24GB FREE <#eplus2>

Hecker007
Nekem nagyon bejött eddig a játék, igaz ez a demó elég rövidkére sikerült, de minden lényegesebb dolgot kilehetett próbálni benne.
Ebben az évben szerintem ez lesz a legjobb ilyen jellegû stratégiai játék.

Prince23
Ebben az évben mégis jó RTS-nek mondható. Hisz a wic kiegészítõje egy kalap kaki... küldetés mennyiségre értve!!!!!!!!!!!!

A World in Conflict mellett ez elbújhat. Nem rossz ez, de semmi újat nem tud felmutatni.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Kipróbáltam... háát nem rossz. World in Conflict jutott eszembe elõször...

Prince23
Legend Killer
majd kiderül

grebber
Square Enix's Order of War, developed by Wargaming.net, will be released in Europe on Sept. 18, 2009.

grebber

Prince23
Prince23
m1garand
amikor eltalálod a lángszórós tartályát és felrepül XD "rocketeer"

makett.tk

Prince23
Legend Killer
csatlakozom. ruszkiknál1tankkal kilõttem1németet és a fa is megszenvedte és rádõlt, akkora láng erdõ lett ott, h LOL. ilyen nincs máshol 😄.

m1garand
itt a a példa

makett.tk

Legend Killer
eléggé sok

Hecker007
az már csak idõ kérdése <#hehe>

Legend Killer
de mire kijön......

Hecker007
jaja hagyjuk nem érdemes ezen veszekedni, remélhetõleg ez a játék jóra fog sikerülni és ezt is sokan fogják játszani

Falcon87
Azért a világ legnépszerûbb II.világháborús rts-e... de mindegy, hagyjuk az offot. Mindenki azt szeresse amit akar, és várom ezt a játékot. A World in Conflict meg isten 😊

Hecker007
bennem kicsit se maradt meg, szerintem csúnya és a warhammer40k-nak egy modja kb

Falcon87
Ismerem mindet, de a CoH ragadt meg bennem.

Oldal 1 / 2Következő →