Order of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
makett.tk
amúgy hogyha megnézel egy ingame videót vagy képet a játékból akkor az kb mindent elárul...
taktiai rts inkább,mint az offiers.Sajnos nem ennyi kivitelezett ,hogy lánctalpat lõjjel vagy tornyot.Szétlövik felrobban ennyi.
csak annyi akarok választkapni,hogy a physx a játékban benne van és nem tom bekapcsolni.Pedig kiváncsi lennék mit válltoztatna a fizika benne.
Egyébként nem garandot szidtam, csupán véletlen neki ment a válasz, mert elõtte írni akartam neki egy köszönömöt, aztán felidegesítettem magam heckeren, mivel nagyon nem csípem az okoskodást.
Tehát azt kérdeztem, hogyha lánctalpon lövöm sherman pajtást, akkor a lánctalp leszakad, és menni nem tud már, vagy a lövegcsövet semmisítem meg, ilyesmik, mint pl a soldiersben (egyik kedvenc gamem egyébként)?
Erre vártam volna épkézláb választ.
Részemrõl a vita lezárva.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Lent a jobb oldalon ahol a meglévõ egységeid mutatja,ott a csoport -ok életvonala van.1ikon(tank) -5tank 1ikon(gyalogság)--kb 10ember.
Ha a játékban meg kijelölsz egy csoportot akkoris az egész egységre mutat,de lehet nézni külön darabra is.
De igazából Falcon te sem tudsz normálisan kérdezni :
"Vannak az egység fölött ilye' zöld csíkok?" Szóval ne garandot szidjad.
Mindegy. Számomra most kiderült, hogy ebben a topikban senkivel sem lehet értelmes kommunikációt folytatni. Ja tényleg, ez az sg. Bocsi!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Vannak az egység fölött ilye' zöld csíkok? D:
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Legjobban a world in conflicthoz tudnám hasonlitani csak itt 1v1 van de játékmenete ugyanaz, átvezetõk ötletesek lettek szerintem, sok benne a tank és ettõl egy kicsit lapos lett a játék.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
ráadásul míg msáhol 50-60-80, vagy 40 fps van, itt 10-20 és 2-3 LOL.
német kampány
pozitívum, hogy rögtön lehet németekkel kezdeni<#eljen>#eljen> és kábé ennyi 😄. nagyon gépigényes sztem. ati radeon hd 4870, vagy 46070m van és 2 gb ram és 3.17 ghz és ez msáhol bõven elég, de itt meg ilyen kevés fps... mind1.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ebben az évben szerintem ez lesz a legjobb ilyen jellegû stratégiai játék.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022