68
Order of War
-
#28 Új videók! -
#27 csatlakozom. ruszkiknál1tankkal kilőttem1németet és a fa is megszenvedte és rádőlt, akkora láng erdő lett ott, h LOL. ilyen nincs máshol :D. -
#26 itt a a példa
-
#25 eléggé sok -
#24 az már csak idő kérdése -
#23 de mire kijön...... -
#22 jaja hagyjuk nem érdemes ezen veszekedni, remélhetőleg ez a játék jóra fog sikerülni és ezt is sokan fogják játszani -
#21 Azért a világ legnépszerűbb II.világháborús rts-e... de mindegy, hagyjuk az offot. Mindenki azt szeresse amit akar, és várom ezt a játékot. A World in Conflict meg isten :) -
#20 bennem kicsit se maradt meg, szerintem csúnya és a warhammer40k-nak egy modja kb -
#19 Ismerem mindet, de a CoH ragadt meg bennem. -
#18 a company of heroes ehhez képest csúnya
nézd meg a Men of War-t vagy a Faces of War-t sokkal szebbek a textúrák meg minden, sőt a World in Conflict is elég ütős grafikában meg játékmenetben is -
#17 Company of Heroes is ilyen -
#16 túl szép -
#15 nemtom, sztem nem az, de tudja akko a fasz :D. -
#14 Miért ne lenne ingame? -
#13 mármérlenne ez ingame kép? LOL.
#6 írta, sztem nem az. -
#12 TRAILER! -
#11 alapíts1t te :D. -
#10 A HIVATALOS WEBLAP -
#9 ajaj már megint egy olyan cég akinek nem sok köze van történelemhez -
#8 nah ez jónak néz ki, remélem nem lesz csalódás a vége -
strebacom #7 Te ingyen jöhetsz a IDE!!! akció van....
-
#6 Ezek INGAME képek!!! -
#5 -
#4 Képek alapján egész jó, bár ezek csak render képek, szal kitudja. -
#3 nem is baj hogy pihenteti. a last remnant komoly csalódás volt számomra :S
itt viszont a képek egész mutatósak... majd kíváncsi vagyok mi sül ki belőle -
#2 A képek alapján nem tűnik rossznak... megy a listámra :) -
#1 A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix most egy teljesen más műfaj felé nyit, egy kicsit pihenteti a JRPG témát, és az RTS-ek irányába próbálkozik.
A Square Enix csak a kiadást végzi, a fejlesztésért a Wargaming a felelős, a játék pedig a II. világháborúban játszódik, s a játékosnak lehetősége lesz akár az amerikai, akár a német hadsereget irányítani a kampány során. A hivatalos bejelentés szerint egyszerre rengeteg egységet láthatunk majd a képernyőn, s a megfelelő stratégiát kell majd kiépíteni, hogy legyőzzük az ellenfelet. Az is kiderült, hogy az ősz folyamán megjelenő játékban többjátékos mód is helyet kap, s egyelőre úgy tűnik, hogy csak a személyi számítógéppel rendelkező játékosok élvezhetik az Order of Wart.
GK