Order of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézd meg a Men of War-t vagy a Faces of War-t sokkal szebbek a textúrák meg minden, sõt a World in Conflict is elég ütõs grafikában meg játékmenetben is
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
#6 írta, sztem nem az.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
makett.tk
<#hehe>#hehe><#worship>#worship><#worship>#worship>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
itt viszont a képek egész mutatósak... majd kíváncsi vagyok mi sül ki belõle
practitioner of the forbidden arts of death
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A Square Enix csak a kiadást végzi, a fejlesztésért a Wargaming a felelõs, a játék pedig a II. világháborúban játszódik, s a játékosnak lehetõsége lesz akár az amerikai, akár a német hadsereget irányítani a kampány során. A hivatalos bejelentés szerint egyszerre rengeteg egységet láthatunk majd a képernyõn, s a megfelelõ stratégiát kell majd kiépíteni, hogy legyõzzük az ellenfelet. Az is kiderült, hogy az õsz folyamán megjelenõ játékban többjátékos mód is helyet kap, s egyelõre úgy tûnik, hogy csak a személyi számítógéppel rendelkezõ játékosok élvezhetik az Order of Wart.
GK