68
Order of War
-
#68 hé, cserélj szűrőt a gázálarcodban, mert úgy látom kezd elfogyni az O2 -
#67 Lustaság félegészség :D -
#66 nem okoskodás, sajnálom hogyha ennyire nem érted az ilyen jellegű poént
amúgy hogyha megnézel egy ingame videót vagy képet a játékból akkor az kb mindent elárul... -
#65 igazad van Bull, kavarás esete áll fent! -
bajsz #64 Ez nem tartozik a FOW,MOW játékok körébe.
taktiai rts inkább,mint az offiers.Sajnos nem ennyi kivitelezett ,hogy lánctalpat lőjjel vagy tornyot.Szétlövik felrobban ennyi.
csak annyi akarok választkapni,hogy a physx a játékban benne van és nem tom bekapcsolni.Pedig kiváncsi lennék mit válltoztatna a fizika benne. -
#63 Ők értetlenkedtek, ajánlom figyelmedbe az #54-es hszemet. Utána okoskodott hecker (heck a kedvenc ételem am), erre írtam válaszként a te általad kritizált kérdés v.2-t, amit direkt úgy fogalmaztam meg, hogy semmi kivetnivalót ne találjatok benne, és egy mezei user számára is értelmezhető legyen.
Egyébként nem garandot szidtam, csupán véletlen neki ment a válasz, mert előtte írni akartam neki egy köszönömöt, aztán felidegesítettem magam heckeren, mivel nagyon nem csípem az okoskodást.
Tehát azt kérdeztem, hogyha lánctalpon lövöm sherman pajtást, akkor a lánctalp leszakad, és menni nem tud már, vagy a lövegcsövet semmisítem meg, ilyesmik, mint pl a soldiersben (egyik kedvenc gamem egyébként)?
Erre vártam volna épkézláb választ.
Részemről a vita lezárva. -
bajsz #62 hogy érthetőbb legyen.
Lent a jobb oldalon ahol a meglévő egységeid mutatja,ott a csoport -ok életvonala van.1ikon(tank) -5tank 1ikon(gyalogság)--kb 10ember.
Ha a játékban meg kijelölsz egy csoportot akkoris az egész egységre mutat,de lehet nézni külön darabra is.
De igazából Falcon te sem tudsz normálisan kérdezni :
"Vannak az egység fölött ilye' zöld csíkok?" Szóval ne garandot szidjad. -
#61 Szerintem elég érthetően válaszoltam, de ennél egyszerűbben nem megy. Bocsi! -
#60 FUUUUUUUUUUUUUUUU
Mindegy. Számomra most kiderült, hogy ebben a topikban senkivel sem lehet értelmes kommunikációt folytatni. Ja tényleg, ez az sg. Bocsi! -
#59 igen, de az egység csoportok felett vannak -
#58 erre majd válaszoljatok, nemtom így, h miaza HP :D. -
#57 Ne okoskodj már, tudod, hogy értettem. Akkor másképp:
Vannak az egység fölött ilye' zöld csíkok? D: -
#56 asse tom miaza HP. -
#55 minden stratégiai játékban HP-s rendszer van... -
#54 HP-s sebzésrendszer van benne? -
oroberto #53 Hi mindenki!
Legjobban a world in conflicthoz tudnám hasonlitani csak itt 1v1 van de játékmenete ugyanaz, átvezetők ötletesek lettek szerintem, sok benne a tank és ettől egy kicsit lapos lett a játék. -
#52 sztem akkor 4670. de az is jó ám :PP :D. -
#51 azért nem mindegy hogy 4870 vagy 4670 :) nekem a 4870-el semmi gond nincs sose esik az fps 35-40 alá -
#50 másholt akartam írni. -
#49 jól van, ennyit erről. 5perc elég volt hozzá nekem.
ráadásul míg msáhol 50-60-80, vagy 40 fps van, itt 10-20 és 2-3 LOL.
német kampány
pozitívum, hogy rögtön lehet németekkel kezdeni és kábé ennyi :D. nagyon gépigényes sztem. ati radeon hd 4870, vagy 46070m van és 2 gb ram és 3.17 ghz és ez msáhol bőven elég, de itt meg ilyen kevés fps... mind1. -
Cat 02 #48 1. pályával játszottam, de nem igazán jött be :( -
#47 vki majd multi hamachin keresztül, ha lehet? -
#46 kösz, privi ment. ezekre nem gondoltam :D. -
#45 Már szinte mindenhol Publikus1Publikus2 -
#44 hol? :P linket pls. priviben :D. -
Cat 02 #43 Ohó, most nézem ^^ -
#42 A physx miért van kiszürkítve és miért nem tudom állítani?? -
#41 nah eljött az idő ma buli holnap világháború! -
#40 Order.Of.War-CPY 3,24GB FREE -
#39 Nekem nagyon bejött eddig a játék, igaz ez a demó elég rövidkére sikerült, de minden lényegesebb dolgot kilehetett próbálni benne.
Ebben az évben szerintem ez lesz a legjobb ilyen jellegű stratégiai játék. -
#38 Ebben az évben mégis jó RTS-nek mondható. Hisz a wic kiegészítője egy kalap kaki... küldetés mennyiségre értve!!!!!!!!!!!! -
dezsolti78 #37 A World in Conflict mellett ez elbújhat. Nem rossz ez, de semmi újat nem tud felmutatni. -
Neoncsoves #36 Kipróbáltam... háát nem rossz. World in Conflict jutott eszembe először... -
#35 DEMO -
#34 majd kiderül -
#33 Square Enix's Order of War, developed by Wargaming.net, will be released in Europe on Sept. 18, 2009. -
#32 20 új kép -
#31 Infók -
#30 E3 trailer -
#29 amikor eltalálod a lángszórós tartályát és felrepül XD "rocketeer"