Run DMC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
😞

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Jay épp New York-ban dolgozott egy stúdióban dolgozott, amikor a gyilkos berontott, volt ott egy security-s ugyan, de azt azonnal lábon lõtte.
A következõ golyó már Jay-t találta, aki nem élte túl a halálos lövést.

ÁLLÍTÓLAG így történt.

De odakint gyakoriak az ilyen esetek, 2Pac is hasonló körülmények közt távozott az élõk sorából.

Legend Killer
vkinek biztos nem teccett és ezé lõtte le. a mai világ ilyen fasz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

sambauer
és miért ?

Turn Me On Dead Man

Legend Killer
miféle biztonságiak dolgozhattak ott? LOL 😄. szegény csávó, RIP.

ChuckyHUN
jól hallottad (Y) 😞😞😞(

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

FragStaR
"Mivel a csapat DJ-je, Jam-Master Jay 2002-ben elhunyt, így igen... jól hallottad."

Lelõtték a stúdióban ha jól tudom.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

tigeroo
walk this way-t láttam tõlük elõször😄

vagányak'
Legend Killer
Rán DíEmSzí

kifli
áhh ez jó kis old school 😊
ottvanak a legjobbak közt 😊
Looooser

http://videa.hu/videok/zene/run-dmc-sucker-mcs-klip-zene-z1lE5nr10HOnVzP5

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

sambauer
Rock Box <#eljen>

Turn Me On Dead Man

kuci06
eredeti verzió:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Ez a legjobb zene <#worship>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

A legnagyobbak !
<#eljen>

kuci06
Now we crash through walls, cut through floors
Bust through ceilings and knock down doors
And when we're on the tape, we're fresh out the box
You can hear our sound for blocks and blocks

<#eljen>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

na ezt nem is tudtam :S
kuci06
😊

Legend Killer
Nemrég lettek a Rock n Roll Hall Of Fames-be beléptetve... talán egy pár hete, ha minden igaz. = <#eljen>

kuci06
Mivel a csapat DJ-je, Jam-Master Jay 2002-ben elhunyt, így igen... jól hallottad.

btw +fav, nagy kedvencek 😊
Nemrég lettek a Rock n Roll Hall Of Fames-be beléptetve... talán egy pár hete, ha minden igaz.

jóvanmá, õk hozták meg a 40 éve változatlan adidas cipõ sikerét 😄
erre mindenki szarik 😄
Legend Killer
azzal semmi bajom, csak Forzainter hülyeségével. de, mint mondtam, Run DMC téma ez.

ForzaInter
Meg még vagy 600 regisztrációja volt. 😄 De ne offoljunk!!!!!!44

Yo, Bitch!

ForzaInter
Húha. 😄

Amúgy jól olvastam 2002ben feloszlottak? Csak pár számjukat ismertem régrõl, azok jók voltak.

Yo, Bitch!

hunbasser
hát de most miért tagadod,ha egyszer Dexantreal volt az elõzõ reged? 😄

ReaL MaDRid x siempre

Legend Killer
pedig nem, felejtsétek el. és lelehet kopni a témáról, most Run DMC van és ez a topik arról szól...

hunbasser
áááhh,hát az klasszikus 😊 (Y)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pedig de 😊

ReaL MaDRid x siempre

csókolom 😄

Legend Killer
én annyira, h szóltam a modiknak 😄.

ForzaInter
Én is szeretlek. <#gonosz1>

Yo, Bitch!

Legend Killer
ja, ez is nagyon jó.

Legend Killer
gyökér, nem vagyok dexibá te paraszt.

bujcsik555
nekem ez a beszt tõlük,bár ezt a Aerosmith-el együtt nyomják

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ChuckyHUN
+fav
kurva nagy kedvenc

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Tyler1
legnagyobb zenéjük volt!!! 😄 én rongyosra hallgattam azt a számot, simán ver jópár mai zenét még! 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
dexibá<#wow2>

Yo, Bitch!

Legend Killer
msot a Raisin' Hell (1986) albumot hallgatom, az összes nagyon jó!

Benny04
Nekem az It's like that tetszik a legjobban 😄

Legend Killer
Rohadt jó ez a Run DMC sztem 😄.

Run DMC info a Wikin

Nekem megvan a Discography, legjobban a King of Rock c. száma tetszik, de hallgatom a többit is és nagyon bejövõs az egész!