Börtönbe kerülnek a Pirate Bay adminjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
én a bizonyítékra gondolok és nem mellébeszélésre, õk ugyanis egy bit nem sok, de annyi illegális tartalmat nem szolgáltatnak és nem is szolgáltattak soha.
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Alkalmi megbízás vagy sem, akkor is fizetni kell a cipésznek. Én nem úgy értettem a "fizetni" kifejezést (#84-ben sem), h folyamatosan kéne. Csak a tényre hivatkoztam, h igen fizetni kell és kész.
Hihetetlen, h egy egyszerû rövid, nem szócséplõ hsz.-ból is egybõl a legvalószínûtlenebb, könnyen kiszórható eseteket veszitek a mondandóm tárgyának. Azért feltételezhetnétek, h akkora marhaságokat nem írok le, legalábbis szívesen venném.
Ha már a részletekbe megyünk, akkor mondjuk a domain névért rendszeresen kellene fizetni, nem?
szal túl azon, nem veszik észre ezek a tetves cionisták , hogy egyrészt kiröhögtetik magukat, másrészt nem ez a hosszú élet titka, mert jön egy jóska-pista, vagy egy vajon-kiki és véletlen baleset fogja érni õket, de úgy, hogy azt megkeserülik, aztán nyomozgassanak ki volt a tettes a tömegbõl...
Amúgy remélem ennek semmi köze ahoz, hogy az indep.eu nem jön be...
Ha saját vállalkozásomról van szó, természetesen türelmesen meghallgatok mindenféle érvet. Persze, szeretem, ha az érvelõk tényleg értenek a témához, fél szavakból meg tudom érteni magam velük, nem pocsékolják az idõm.
Kara kánként folytatom tanításom.
Egy alfa- vagy bétafázisban lévõ program hibáit feltáró embereket sem szokták hátráltatóknak nevezni.
Te egy értelmes ember vagy, meg még sokan itt, azok is, akiket leidiótáztam, de eszméletlen, hogy a rendszer, a korszellem (Zeitgeist?) mit tud mûvelni az emberekbõl.
Van egy ötlet, de mindjárt jönnek a kifogások: az nem olyan egyszerû, kérem, mert kell hozzá könyvelõ, meg külön programozó, meg az állam is adót vet ki rá, meg különben is nincs piaca stb.
Ez egy mocsár. Mindenki maga dönti el, hogy hagyja-e magát lehúzni, vagy sem. Én döntöttem, a Nem mellett. Már régen. És amúgy leszarnám mások döntését, amennyiben nem érintene engem is hátrányosan. Persze, ha látom, hogy nincs esélyem jobb belátásra bírni embereket, akkor tényleg leszarom. Lehet kialakítani kis, független szigeteket még ma is.
Hogy lehetne segíteni rajtuk? Semmi megoldás sem jut az eszembe.
Ennyit a "civil szféra" dumákról meg a "demokráciáról" aminek a nevében már igen sok embert bombáztak a földbe. Iszonyatos.
azt sem mondta senki, hogy megcsináltatod a weboldalt, és egybõl dõl a lé.
amúgy valóban nem elég a statikus weboldal, erre jól rátapintottál, hiszen 1 statikus weboldalon form sincs, amibe a kis kódodat beírhatnád a letöltésért. de nem is egy SG vagy Facebook szintû portálra van szükség...továbbra is fenntartom, hogy 1 pofon egyszerû site kell csak hozzá. Sosem csináltattam még senkivel se weboldalt, ezért nem tudom milyen árak vannak, de ha engem megkeres 1 zenekar én simán csinálok nekik egy ilyet 30 ezerért, mert piskóta.
Karbantartás valóban kell, de akkor is, nagyságrendileg kisebb összegekrõl beszélünk, mint amiket egy kiadó tesz zsebre.
sávszélesség tényleg kell a dologhoz, de ma már nevetségesen olcsón kínálnak elég nagy sávszélességgel és forgalmi limittel megáldott csomagokat a neten...
A délutáni eszmecsere/szóváltás-hoz meg annyit szólnék hozzá, hogy fölös dolgokon, fölösleges vitázni.
A probléma a kiadóknál, és egyéb saját zsebére játszó szervezeteknél kezdõdik, õket kéne kicselezni, esetleg kiiktatni. A probléma máris elszállna, de lássuk be hogy ez nem épp egy egyszerü feladat. De nekem max. ötleteim vannak, amiket megvalósítani nem tudok, így nem húzom tovább a szót.
USAMEN POWER #108:
Épp ezért az általad bírált emberek szövegértésével nincs semmi baj. A szöveggel magával van baj...
A tárhelynek is elég gyorsnak kell lennie, mert igaz ugyan, hogy legtöbben csak koncertek után 1-2 napig fognak letölteni, de akkor valószínûleg sokan és ezt bírnia kell sávszélességgel. Ugye senki nem akarja csigalassú letöltéssel bosszantani a közönségét.
Szóval nem olyan egyszerû ez, ahogy Epikurosz barátunk elképzeli. Talán olcsóbb lenne és nem is a kiadók keresnének, de nem vagyok olyan biztos abban, hogy így több pénzt keresne a zenekar.
de...szerintem elég világosan fogalmazott, és valójában te értetted félre.
idézem:
"Én sem "fizetem" a cipészt, ha megtalpaltatom az elrongyolódott félcipõm, mert ezek csak alkalmi megbízások, hocca-nesze. Annyira meg még futja nekem."
nem azt mondta, hogy nem kell kifizetni a programozót, aki megcsinálja a site-ot az együttesnek. azt mondta, nem kell folyamatosan fizetni valakit, mint mondjuk 1 managert vagy pr-os emberkét vagy stylistot vagy akárkit, hanem csak egy egyszeri megrendelésrõl van szó. ebbõl a szemszögbõl tényleg nem 1 nagy kiadás egy bármilyen együttesnek 1 egyszerû honlap. mert ha arra nincs pénzük, akkor nincs pénzük hangszerekre és promócióra sem...
bocs, csak szerettem volna tisztázni, felõlem nyugodtan szidjátok a srácot de ne olyasmiért amit jól és helyesen írt le...
A börtönbötetésrõl pedig: az ítélet nem jogerõs. Tehát a válasz: fellebeznek.
"Mert van IQ-m, te idióta. Majdnem 130-as te idióta."
Ez annyira nem is sok, egy átlagos mûegyetemistának is megvan ennyi.
leragadtunk az ovis "aki mondja másra, az mondja magára" mondókánál?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Erre volt az 1. gondolatom, így nem csoda, h a 130-as IQ-dal az SG fórumáig jutottál életed során. (Még mielõtt még idiótább lennél, közlöm, h ez csak fun-oltás akart lenni<#nevetes1>#nevetes1>, egy kis gondolkodással)
Sztem pihenj le, mert már megint félreértettél valamit. Mindjárt meg is mutatom:
#82 - Homeless felhívja a figyelmet, h Britney (általánosságban egy együttes) nem tud honlapot készíteni.
#84 - Röviden reagálok, h még így is jobban járnak a vásárlók, mint hogy egy egész kiadónak kéne fizetniük.
#89 - Szted még azt az embert sem kell kifizetni. (Sztem már itt félreérthettél vmit)
#93 - Felhívom rá a figyelmed, h tudtommal ingyért senki nem vállalja.
#95 - Elismétled, amit #84-ben röviden mondtam és ettõl okosnak hiszed magad. És tovább égeted magad, ahogy Bonfire is elmondta #94-ben.
Egyébként állítólag én is ember vagyok, de még sosem töltöttem ki más ártatlan emberen a haragomat. Ezt a viselkedést sosem értettem meg, hiszen hogyan tudnám "leharapni" annak a fejét, akinek semmi köze a dühöm tárgyához. Illogikus...
Persze, tudom h ez attól még egyeseknél elõfordul.
És megbocsátok gyengeségedért<#nyes>#nyes>
Nagyon hiányzik az a "edit" gomb, de ha a sg.hu valamiért nem tart rá igényt....
"Na erre a polarkás idiotizmusra még reagálok: "az együttesnek fizetnie kellene még 1 embert"
Nem kell fizetni még egy embert, te i..ó..a."
Utólag vettem észre, hogy polarnak szól a komment, és mivel szerkesztés gomb nincs, utólag nem tudtam javítani rajta...
De ha te engem idiótának tartasz, szíved joga, mindenki véleményét tiszteletben tartom, csak egy fórum alapján nem igen lehet hosszasan csevegni, ki-ki hogyan próbálja pár mondatba besûríteni a véleményét, én nem ismerlek téged, de te sem engem......
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
én az artisjusstól, d einkább az ASVA-tól meg a BSA-tól hányok! sima emberi csoprotok, és itt jogászkodnak, meg járják az országot. annyi joguk van, mint a sakk-szakkörnek kb. mi az hogy bemegy egy céghez és elkér bármilyen addatárat, vagy magánemebereket ellenõriz, ha nem engeded be akkor fel jelent? há mi ez? 3ik rendõrség vagy mifasz?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Téged speciel nem idiótáztalak le, mert kifejezetten elõrebocsátottam, hogy veled kesztyûs kézzel akarok bánni.
Ha ennek ellenére neked az szivárgott le a hsz-embõl, hogy leidiótáztalak, akkor tényleg idióta vagy te is (pedig annyira reménykedtem, hogy legalább te nem). A legnagyobb sajnálattal.
Megy még az oldal ! Akkor minek vitázni ?
Egy egyszerû honlap elkészítése max. 30k Ft. Ha egy elõadónak, bandának nincs ennyi pénze, akkor menjen a francba, ne akarjon világhírt.
A többi okoskodásod is ennyit ér, csípõbõl cáfolható, de teljesen igazat adok annak, aki azt mondja, hogy IDIÓTA vagyok én is, hogy leállok veled vitázni. Különben igazad van, rossz passzban vagyok, valakin le kellett vezetnem a dühöm, te idióta. A magas IQ-s emberek is emberek, néha mi is dühösek vagyunk, te idióta.
Ebbõl az idiótázásból nemigen jön le a 130-as IQ! Te számoltad meg?
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Érdekes hozzáállás... Majd egyszer kipróbálom, hátha bejön. Csak mert kíváncsi vagyok hányan csinálnának nekem különbözõ célú weblapokat, persze ingyért.
-Egyébként tudtad, h ovisoknál statisztikailag igazolt, h akik egy türelmi teszten jobban szerepeltek, azok késõbb magasabb végzettségre tettek szert? -Intelligencia pedig semmit nem ér tudás nélkül.
-Agresszió jeleit az élõlények akkor mutatják, amikor fenyegetve érzik magukat. Nyugi, senki nem bánt.
-Ha tényleg ennyire intelligens vagy, akkor felettébb érdekes, h milyen hamar és könnyen átvette az agyad fejletlenebbik rétegei az irányítást feletted és vezetett eme ösztönös szitkozódásaidhoz egy ismeretlen ember felé. Melynek végképp nem látom értelmét, hiszen 1. intelligenciádat nem vonta senki kétségbe, nem is került szóba, nem is értem minek hozod szóba. 2. nem is ismersz.
-Érdekes logika, h egy embertõl - akirõl felettébb kevés információval rendelkezel - egybõl felsõbbrendûbbnek hiszed magad.
Ebben a kommentedben azt állítod, h nem te találtad ki és csak adaptálod, akkor idézek tõled néhány részletet az eddigi hsz.-aidból, hátha megérted, mirõl beszélek:
"...hogy a közeljövõben az ötletem..."
"...feldobott ötletem..."
"Na, több ötletet nem adok..." - bár ebben a kommentben már korrektebbül fogalaztál.
"SÕT! VAN EGY FORRADALMI ÖTLETEM..."
Amúgy az ötleted nem rossz, csak a megvalósitás, tudod mindig vannak olyanok, akiknek a mostani rendszer a megfelelõ, elárulom: Üzleti érdeknek hivják....
tudod, a helyzet az, hogy a kifogásokra, a mentségekre, a magyarázatokra a történelem nem kíváncsi. Különben eltaláltad, menedzser vagyok, saját magam menedzselem, meg másokat is menedzselnék, ha hagynák (!). A legtöbb ember azonban nem hagyja magát, olyan görcsösen csimpaszkodik a nyomorúságába, hogy termonukleáris bombával lehetne esetleg kirobbantani. Azt meg minek?
Na erre a polarkás idiotizmusra még reagálok: "az együttesnek fizetnie kellene még 1 embert"
Nem kell fizetni még egy embert, te i..ó..a.
Én sem "fizetem" a cipészt, ha megtalpaltatom az elrongyolódott félcipõm, mert ezek csak alkalmi megbízások, hocca-nesze. Annyira meg még futja nekem.
Komolyan mondom, ez a kifejezés egyre jobban tetszik nekem. Ezt sem én találtam ki egyébként.
No most te iszonyúan lenézed az embereket az okozatokat végképp nem is keresve...
Havi jövedelmünk a családnak kb. 300 ojró, abból leperkálod a rezsit, marad 150, de még nem vettél ennit, nem öltözködtél + egyéb rezsik is vannak a nyakadon pl. iskola rezsi, oszt volt pénzed nincs, itt ott betudok szorítani fiktiv költségre, kb. 20 eredeti DVD.ém van itthon, de csak mind 1000 ft-alatt vettem, te hát a filmejk már 3-5 évesek, zenei cd még ennyi év után is iszonyú drága, saját szememmel láttam: 4-5 éves zenei cd és még 3 ezret kérnek érte ft-ban, a moziról meg annyit, hogy vidéki vagyok: autóm nincs, busz van, de haza már nincs, ha vége a mozinak, haverokat meg nem érdekli, 10 km a mozi nekem...
Akik sokan letöltenek, nem pusztán csak azért töltenek le mert élvezik, ha nem mert haladni akarnak a korral, és ha ezt szín tiszta legálisan nem tudják megtenni, akkor kénytelenek alterbnativához folyamodni, az én számitógépem már 7 éves, és szeretnék már váltani, de ez hosszútávú álom nekem, ha tönkre megy, egy hamar nem lesz...
Mindig azok ugrálnak, akiknek jó vastag a pénztárcájuk, de kiváncsi vagyok, hogy szegényen is igy ugrálnának e....?
De sztem ezt már egy jónéhányan elmondták.
Elképzelem, ahogy Britney Spears otthon php-be kódol...
Kényelmesebb megnézni otthon. A baj az elrettentõ dvd vagy bluray árakkal van.
A mulkor néztem az Indiana Jones teljes egy pakkban 15e huf volt. Hát nem bolondultam meg megvenni 😄
Amíg ilyen árak vannak ne csodálkozzanak ha a szegény országokban, mint Magyarország inkább letöltik ingyen.