7720
  • cooltom00792
    xpre meg vistara ugy kell h kicsomagolod a data filt v mit 7z nevű progival asszem és átmásolod vhova a gépre leszdee a crack-et és kész vais én igy csináltam :D
  • strebacom
    Olvass vissza egyet...aztán dobj 6-ot...
  • cooltom00792
    nincs megoldás a fagyásra... akkor nem lennék ideges tököm :)
  • cooltom00792
    nekem van 5gb... de akkor dagaggyon meg hát miez... de sztem még optimalizálatlanság miatt vannak ezek
  • luspaydavid
    Ahha! hát remélem nálam majd viszi
  • kbence11
    Helo
    kifagyásra megoldást valaki nem tud???
  • strebacom
    Állítólag már fut xp-n is de én nem próbáltam, én win7-en tolom,fagyás akkor fordul elö ha kevés a ram, nálam néha a 3Gb-ot is megeszi a 6Gb-ból..
  • luspaydavid
    Ok ok :D
  • cooltom00792
    ha nem vágod majd mondom h h kell :DXD
  • luspaydavid
    Jah vágom oké köszi a segítségeket!
  • cooltom00792
    killodtam vele kb 1 ora hosszát de elinditottam :D:D
  • cooltom00792
    nkeem vista van kajakra megy csak néha fagy.. néha... szar az egész de mind1
  • luspaydavid
    Aham értem láttam is a képeken :D és olvastam hogy VIsta-n meg XP-n nem indul? vagy azzal mi van?
  • strebacom
    Hát ja de a tied az rövid velös volt...
  • cooltom00792
    kössz ilyen megfogalmazásban nekem is jobban teccik :D:D
  • strebacom
  • strebacom
    Hát annyit tudok mondani, hogy magyarul, illetve az EU verzió jövöre(2010) jelenik meg, mindenki aki itt most ezt tolja az az Orosz kalózverzióval játszik, ami valamennyire már "angolosítva" van...
    Röviden ennyi...
  • cooltom00792
    még incs magyar söt még nincs is játék ha jol tudom csak vmi rafinált verzsön ez v mifene
  • luspaydavid
    Sziasztok!
    Érdekel az a gém tustok adni 1-2 infót? pl Magyarba már kapható? Am kijátszottam már a shadow of chernobyl-t meg a Clear Sky-t is most ezt is szeretném végig tolni. :D
  • cooltom00792
    vki a technikusos fejlesztéses beszerzéses dologra tud vmi megoldást?? :D:D
  • EK1TEP
    Szerintem ilyen a játék... nálam is a fű az nem messze tőlem jön elő!
  • weskerrebort
    Érdekesség! Mükszik az angolosítás, ezt köszönöm :)
    A grafikát maxra húztam, de a látótávolság nem igazán akar kiterjedni, folyamatosan előttem kb 6 méterre bontakozik ki a terep. Ez normális? VAgy esetleg az ATI kódolás nem csípi az NVDIA karim?
    Valaki hasonlót tapasztalt?
  • cooltom00792
    mi a tumort vigyek a technikusnak h megcsinálja?? és hol találom ? gondolom vmi ilyesmi kell :D
  • cooltom00792
    valakiiiii fegyver tuningot h kelll?? xd
  • cooltom00792
    beszélni kell a részeges technikussal assze vais én azt tettem :)
  • Lowosan
    Pripyatban miután a monolitosokat kinyírtuk a kórházban meg a könyvtárban azután mit kéne csinálni? Mert nincs feladat
  • fery02
    Nem vagy te igazi Stalker, ha ilyen dolgok eltántorítanak, mint az éjszaka.
  • TOMSILENT
    Nah megint elakadtam,Pripyatban vagyok.Kinyírtuk a Hospitalnál meg a könyvtárnál a monolitosokat és nincs feladat mit csináljak? :P
  • woy
    pl újításként új animációt kapott a bloodsucker ,ami kb 5 - 6 éves anim, itt látható a második perc után
  • woy
    mert érdekes
  • KranaZoli #756
    Miért?!
  • woy
    <3 stalker stalker <3 az semmi ,de még az összes kiszivárgott verziót is összegyűjtöttem <3
  • KranaZoli #754
    Ez Nekem annyira érdekes, hogy vki már végigjátszotta a meg sem jelent játékot. :)

Az most komoly, hogy fél évig fogják honosítgatni a játékot?!
  • cooltom00792
    azt a fegyver tuningolos dolgot vki megirhatná... h mit kell beszerezni ahoz h még jobban lehessen tunungolni a csuzlikat :) nem vágom h mi van :D:D nah thx
  • woy
    végigjátszottam
  • KranaZoli #751
    Íjjj, látom azért ebben is lesznek érdekességek.
  • TOMSILENT
    Már nem kell....xd....megcsináltam....
  • barmi
    Adtam Vaszilijnek egy üveg vodkát erre felpattant az ágyra és
    szétbrékelte örömében :DDD

• kbence11
    Helo
    Nekem is ugyanaz a gondom hogy kilép xray crashal, nincs rá valami megoldás?
    Meg a hajóban lévő technikusnak hol lehet megtalálni a calibráló vagy milyen cuccot?
    thx
  • EK1TEP
    Nálam is sokkal jobban fut mint a Clear Sky!Max grafikán annyi hogy élsimítást nem tettem...