7720
-
#786 xpre meg vistara ugy kell h kicsomagolod a data filt v mit 7z nevű progival asszem és átmásolod vhova a gépre leszdee a crack-et és kész vais én igy csináltam :D -
strebacom #785 Olvass vissza egyet...aztán dobj 6-ot... -
#784 nincs megoldás a fagyásra... akkor nem lennék ideges tököm :) -
#783 nekem van 5gb... de akkor dagaggyon meg hát miez... de sztem még optimalizálatlanság miatt vannak ezek
-
#782 Ahha! hát remélem nálam majd viszi -
kbence11 #781 Helo
kifagyásra megoldást valaki nem tud??? -
strebacom #780 Állítólag már fut xp-n is de én nem próbáltam, én win7-en tolom,fagyás akkor fordul elö ha kevés a ram, nálam néha a 3Gb-ot is megeszi a 6Gb-ból..
-
#779 Ok ok :D -
#778 ha nem vágod majd mondom h h kell :DXD -
#777 Jah vágom oké köszi a segítségeket! -
#776 killodtam vele kb 1 ora hosszát de elinditottam :D:D -
#775 nkeem vista van kajakra megy csak néha fagy.. néha... szar az egész de mind1 -
#774 Aham értem láttam is a képeken :D és olvastam hogy VIsta-n meg XP-n nem indul? vagy azzal mi van? -
strebacom #773 Hát ja de a tied az rövid velös volt... -
#772 kössz ilyen megfogalmazásban nekem is jobban teccik :D:D -
strebacom #771 -
strebacom #770 Hát annyit tudok mondani, hogy magyarul, illetve az EU verzió jövöre(2010) jelenik meg, mindenki aki itt most ezt tolja az az Orosz kalózverzióval játszik, ami valamennyire már "angolosítva" van...
Röviden ennyi... -
#769 még incs magyar söt még nincs is játék ha jol tudom csak vmi rafinált verzsön ez v mifene -
#768 Sziasztok!
Érdekel az a gém tustok adni 1-2 infót? pl Magyarba már kapható? Am kijátszottam már a shadow of chernobyl-t meg a Clear Sky-t is most ezt is szeretném végig tolni. :D -
#767 vki a technikusos fejlesztéses beszerzéses dologra tud vmi megoldást?? :D:D -
EK1TEP #766 Szerintem ilyen a játék... nálam is a fű az nem messze tőlem jön elő! -
#765 Érdekesség! Mükszik az angolosítás, ezt köszönöm :)
A grafikát maxra húztam, de a látótávolság nem igazán akar kiterjedni, folyamatosan előttem kb 6 méterre bontakozik ki a terep. Ez normális? VAgy esetleg az ATI kódolás nem csípi az NVDIA karim?
Valaki hasonlót tapasztalt?
-
#764 mi a tumort vigyek a technikusnak h megcsinálja?? és hol találom ? gondolom vmi ilyesmi kell :D -
#763 valakiiiii fegyver tuningot h kelll?? xd -
#762 beszélni kell a részeges technikussal assze vais én azt tettem :) -
Lowosan #761 Pripyatban miután a monolitosokat kinyírtuk a kórházban meg a könyvtárban azután mit kéne csinálni? Mert nincs feladat -
#760 Nem vagy te igazi Stalker, ha ilyen dolgok eltántorítanak, mint az éjszaka. -
#759 Nah megint elakadtam,Pripyatban vagyok.Kinyírtuk a Hospitalnál meg a könyvtárnál a monolitosokat és nincs feladat mit csináljak? :P -
#758 pl újításként új animációt kapott a bloodsucker ,ami kb 5 - 6 éves anim, itt látható a második perc után -
#757 mert érdekes -
#756 Miért?!
-
#755 <3 stalker stalker <3 az semmi ,de még az összes kiszivárgott verziót is összegyűjtöttem <3 -
#754 Ez Nekem annyira érdekes, hogy vki már végigjátszotta a meg sem jelent játékot. :)
Az most komoly, hogy fél évig fogják honosítgatni a játékot?! -
#753 azt a fegyver tuningolos dolgot vki megirhatná... h mit kell beszerezni ahoz h még jobban lehessen tunungolni a csuzlikat :) nem vágom h mi van :D:D nah thx -
#752 végigjátszottam -
#751 Íjjj, látom azért ebben is lesznek érdekességek.
-
#750 Már nem kell....xd....megcsináltam.... -
barmi #749 Adtam Vaszilijnek egy üveg vodkát erre felpattant az ágyra és
szétbrékelte örömében :DDD
-
kbence11 #748 Helo
Nekem is ugyanaz a gondom hogy kilép xray crashal, nincs rá valami megoldás?
Meg a hajóban lévő technikusnak hol lehet megtalálni a calibráló vagy milyen cuccot?
thx -
EK1TEP #747 Nálam is sokkal jobban fut mint a Clear Sky!Max grafikán annyi hogy élsimítást nem tettem...