7720
-
saca79 #866 srácok melyik tradernél találok valami faszányos kis ruhát? most jupiter résznél vok keresem ezt a magpies-t... pénzem már van dögivel de a kereskedőknél szar cuccok vanak. Nem akarok átmenni addig Pripyat ba míg nincs valami rendes cumó.. előre is köszi!! -
#865 Héé,rossz heyen vagy!WAREZ topik ITT!-re katt azt hajrá! -
#864 Cracket tud vki dobni nekem? -
#863 Engem is ez érdekelne.... -
#862 Jó a cikk. Kössz. :) -
kbence11 #861 A ventilalcios complexumban ott a föld alatt hogy lehet megcsinálni hogy ne teleportáljon vissza mindíg? -
Kino #860 Kösz az infot!
-
#859 örülj h van vmi szar kalozverzsön -
#858 meg ki se jött a game lol xd -
Kino #857 Hi!Annyit szeretnék egyenlőre tudni hogy magyar felirattal is kijött-e a game vagy az angollal kell beérni?Még nem húztam le azért kérdezem,ja meg hogy érdemes-e lehúzni?Köszi! -
kbence11 #856 Engem meg a téranomália pontos helye érdekelne mer csak körbe megyek folyamatosan -
#855 Engem érdekelne a tér anomália ami a complexum alatt van,azzal tudok valamit kezdeni? :) -
kbence11 #854 jim67 kösz!! -
#853 előre elnézést kérek a nagybetűért :D EZ 1 SZAR FOS OPTIMALIZÁLATLAN JÁTÉK AKI JÓT AKAR MAGÁNAK AZ FELEJTSE EL H LEHET VELE JÁTSZANI ÉS VÁRJA MEG MÉG KIJÖN 1 NORMÁLIS VERZSÖN !!! potya killodni vele :\ -
#852 hali
nálam betölti a főképernyőt a játék, és az egér felmegy a bal felső sarokba
volt vkinek ilyen problémája?
-
jim67 #851 igen ez már megvolt , amikor vissza kelett vinni a doksit a technikusnak , aztán megszerelte a gaust -
#850 v ez már nem az?? XDXD mind1 :D hátha kel msának is -
#849 a részeges technikus ad kártyát aszem és ahol le van zárva a lépcsőn lévő rács nah nem arra kell menni hanem feljebb van 1 ajto végig a zombikon majd vmi nagy fenevadot meg kell ölni 1 vasuti kocsi v mi mellett majd fell lehet mászni 1 darura v mire és onnan a szellözöbe :) rem igy már menni fog -
jim67 #848 oázist , megtalálod a szellőzöknél ( angolul ventillation shaft ) , az egyik küldiben ahhol meg kelett küzdeni azzal a 2 fejű xarral ( hajnali 3- eltt ezt a küldit nem lehetett felvenni ) . szal a bejárat NEM ott van , a vasúti sinek melett délre kell menni , az alagút előtt meglátod asszem a bal oldalon a "bejáratot , de odabent lessz elég meglepetés , teleportálós anomália , a lényegére majd rájössz .
az én bajomra valaki megoldást ? ennél a küldinél vagyok .
http://img54.imageshack.us/img54/183/78002958.jpg
-
kbence11 #847 Oasist nem tudja valaki hol találom? -
4850 hd #846 eddig egyetlen hamachi szobát találtam: S.T.A.L.K.E.R.CoP pass:123 -
#845 hárommal -
#844 Élménybeszámoló Pripyatból és Chernobyl-ból ITT! -
#843 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hajón van egy technikus,nekem az adta ide miután kijózanodott
-
#842 Hali
Menyivel lett rövidebb mint az előző részek?
Köszi -
jim67 #841 nemrégjártam pripyat alatt az x7 laborban , utána azt a küldit kapom , hogy keressem , meg azt a forrást ami miatt a helik lezuhantak , más x7-ben van egy ajtó amin nem tudok lemenni ,azt írják , hogy ide egy piros kártyával lehet lemenni , na most ez nem tiszta , hogy hol van , van aki azt mondja , hogy x7-ben meg lehet találni , más azt mondja , hogy egy karaktertől lehet megszerezni . -
#840 A játék elején hol találhatok Black Kite -t? -
#839 Nah kiakasztottam ezt a csodát :P,hát elég Happy end lett a végén a videó,+ a mutáns kutyának kis kutyái lettek lol .......UI: nagyon szeretem a stalker gameket a következőt is végig tolom majd :P -
kbence11 #838 A technikus Joker nevű haverjáról infot ki tudna adni? -
#837 már nem fokgok vele killodni :) majd ha lesz magyar :):) -
#836 nem értem h mi a baj :\...
nekme nem volt ilyen bajom... 7z nevű csomagolo progival átmásoltam a játékot a 2.5 gigás data file-ból majd crack és ment is... de vmi tényleg nem jo :\ neke fagyott sokszor naon sokszor...nincs még optimaliozálva a dolog sztem noan instabil... :) de idövel minden alakulni fog :) -
kbence11 #835 Az vonatban lévőt úgy találod meg hogy amikor mégérkezel a Janov állomásra akkor elindulsz a sínek mentén és a legvége felé van 1 szerelvény ami vagy 3 kocsiból áll és 1 hídnál vannak felmész a hídra onan leugrasz a vonatra és az egyiknek a tetején lesz 1 lyuk oda beugrasz és valahol ott lesz bent. A másik pedig a gyárkomplexum területén belűl van nem az anomaly asphaltnál lévő kapun mész be hanem a másik oldalon ott lesz 1 ház aminek nyitva van az ajtaja és lépcső megy fel az ajtónál ott felmész a legfelső emeletre ahol elektro anomáliák vannak és ott lesz valahol. Nálam is snorkok voltak benn.
Bocs a hosszú szövegér. -
Spice1 #834 elég halott az ügy inditás szempontjából:( inkább elbohóckodok addig a CS-al amíg kinem jön vmi normális verzió... -
tom2004 #833 kbence11 első két csomagot megtaláltam a technikusoknak, de a másik kettőt? gyár vonat pontosabban hol kell keresni? -
#832 www.gamecopyworld.com pl :)
-
kbence11 #831 Honnan lehetne őket leszedni? -
#830 crackeld asszem 2 crack van prob ki mind a 2t :) -
Spice1 #829 "xrEngine.exe - A komponens nem tallható" ezt a hibaüzenetet kapom amikor elakarom inditani,bár én ien mini images okoságokkal nem nagyon babráltam,ahogy lejött kicsomagoltam,és rámentem a setup.exe-re és felrakta magát -
vzajcev #828 Itt keresd a megoldást -
#827 Vistam van :\ de sztem nincs sok kül... h nem indul kiir vmit v csak simán semmi?