7720
-
saca79 #986 BlackSpider köszi a fájlokat így már működik
-
BlackSpider #985 A jatekban a kepfelbontast allitsd ugyanolyanra amilyentre a desktopod van allitva -
BlackSpider #984 saca79 PU ment -
BlackSpider #983 saca79 PU ment -
saca79 #982 köszi! el szerettem volna ezt kerülni de úgy látszik nics mit tenni mivel hivatalos patch még nincs hozzá.. más megoldást én sem tok
csak abban bízom a mentéseim működni fognak mert naon sokat kínlódtam eddig, újrakezdeni meg nem akarom.. -
#981 Sztem rakd újra a gamet, egy másik verzióval. Vannak szinte teljesen normális portok is belőle! persze a mentéseket előtte másold le, de elképzelhető hogy a mentésed megsérült. Nekem a Clear Sky ban volt hasonló gondom, ekkor egy régebbi mentést toltam tovább és s megoldódott! Sok sikert! :) -
#980 Nem tudom. Probalj visszatolteni egy regebbi mentest es ujbol juss el oda. Probacseresznye. -
saca79 #979 srácok #975-re valaki tud valami okosat?? nagyon kéne a segítség !! -
#978 Majd meg fog erkezni a hajoba, es majd szolni fognak radion hogy megjott, amikor mar pripyatba vagy. Legalabbis nekem igy volt. -
BlackSpider #977 Van a jatekban a Veles detektornal fejletebb detektor is,azt hogy lehet megkapni?A tudosoknal leadtam a 3 Velest de nem kaptam ertuk semmit -
#976 Tudosoknak kell leadni. -
saca79 #975 konkrétan ezt írja a hiba okának!!!!
xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "E:\GAMES\STALKER COP\S.T.A.L.K.E.R. - Çîâ Ïðèïÿòè\bin\xrCore.dll" at 001B:005BEAFE, xrDebug::backend()+174 byte(s) -
saca79 #974 Help!! elindultam pripyatba de mielőtt betöltené a pályarészt kidob egy Xray engine figyelmezteteés 1.6 Bug Trap!!!!! és ennyi itt vége is van.. hogyan tovább??????? -
BlackSpider #973 Sajnos az Nvidia Ati rivalizacio neha ide vezet,ez a jatek ATI-ra van optimizalva regebben amikor Nvidida volt a csucson az ATI kartyak drivereivel voltak gondok.Amugy nekem is egyelore Nvidia kartyam van de ha nem muszaly soha nem rakom fel a legfrisebb drivert hanem 1-2-vel regebbit. -
#972 én meg még mindig az egérrel küzdök, érdekes hogy csak nálam van ez a probléma
a játékban teljesen jó, de ahogy az inventoryra klikkelek felmegy a sarokba, szal nemtok használni semmit :(
már próbáltam jópár egérrel de semelyikkel sem megy
eh pedig kipróbálnám szívesen -
#971 A durva az hogy mikor először felraktam nem voltak csíkok :) Aztán frissítettem a nvdia drivert és azóta ott vannak :( -
barmi #970 Oké, akkor megyek haverokat gyilkolni :O
Amúgy ezt az oázis artifactot kinek kell leadni? A Jupiter bázison(ahol az a kocsmaszerüség is van ) el akarta fogadni tőlem a kocsmáros figura de nem adtam oda neki egyenlőre. -
#969 Anoma'lia'k kozeleben levo stalkereknel szokott lenni, meg kell oket olni erte :D. Maskepp csak nehezen talalhatsz rajuk /nekem epp meglett volna a 3 csak nem tudtam h kesobb kelleni fog igy eladtam 1-et mert mar volt/.
Grafikara: engem nem nagyon erdekel a graf, a csikozodas egy kicsit zavaro, de en imadom a stalker jatekokat, szval nekem ez nem mervado :]
1440*900, dx10 kozepes graf, elsimitas 2x-es es megvan a 30 fps. /hd3850, amd x2 6000/ -
Jossua #968 Mi a véleményetek arrol h fullon is nagyon gyenge a grafikája ? Én 10 percet játszottam vele ,de le is szedtem. pedig nagy stalker fan vagyok!! -
barmi #967 azok a bizionyos csíkok a földön - itt - is látszik az első képen... Valahogy nem lehet ezt elűntetni vagy ez programhiba ?? -
barmi #966 Az f@sza mert még mindig csak egyetlen nyüves veles detektort tudtam összekaparni pedig már megvan az oasis artifact is meg minden marhaság de velest nem tudok begyűjteni... Van már vagy 10 db bear detectorom meg a sima alap (ami indulásnál is nálunk van)detectorból is van nagy 12 db nálam... :((( -
SaGa #965 Belenéztem én is a programba. Grafikailag borzasztó. Ha a full dynamic light föléd állítom bárhova, a talaj, az utak tele vannak párhuzamos, mozgó "interferenciacsíkokkal". Ha lejjebb veszem, akkor meg sivár puszta az egész. Ezen van még mit javítani, hogy pénzt lgyen érdemes kiadni érte.
Amúgy meg tetszik, bár kicsit sok a "holtidő". Az este kerestem 6000 Rubelt anélkül, hogy bármit kellett volna tennem. Elvitettem magam a vasútállomásra, elkezdtem beszélgetni az ott lézengőkkel, majd visszatöltöttem, mert az egyik bejövő duty-s beállt mellém az egyik asztalhoz úgy, hogy én voltam a fal mellett. Na onnan kijönni nem lehet, a CS-ben előjött marhaság itt is megvan.
A visszatöltés után nem is mentem oda az asztalokhoz, így sikerült szóba elegyednem Uncle Yar-ral (aki a CS-ban a Freedom gépésze). Beszélgetés közben rádióüzenet, majd teleport egy zombiktól nyüzsgő "tanyára". Szóltak, hogy maradjak közel Yar-hoz. OK, akkor nem vadászunk a zombikra. Fel a tetőre, video, jönnek a mercek, védjem meg a zombikat. Micsoda freedomos marhaság, mindegy. Korom sötét, alig látok, a puska távcsövében nem tudom megkülönböztetni a zombikat és a merceket. Mire nagyjából tisztába jönnék azzal, ki kicsoda, a zombik leabálták a merceket. Séta Yar-hoz, ő meg ad 6 rugót meg még valamiket...
Nem tudom, lesz-e ebben a részben annyi végigjátszás, mint a korábbiakban... -
M1kka Makka #964 a creek pályán a hajón kapsz küldit a tradernél asszem amihez 3db 3rd gen detector kell, na ha azt megcsináltad, kapsz egy speckó 3rd gen detectort, csak azzal lehet észleni az anomáliát.amúgy érdemes megcsinálni márcsak a spéci detector miatt -
#963 Amugy ez az orosz verzió bétább? Ami kora tavasszal jön ki azon még finomítanak majd vagy marad minden ugy mint ennél az orosznál csak a nyelv lessz más?? Mert ennek nem tudom, de vhogy nagyon nem olyan a grafja mint amilyennek kéne legyen. A clear sky-nak sokkal jobb pl. Pedig a vga-m 9600 gt 512 mb ram -
mac100 #962 most vettem fel egy vörös azonosító kártyát egy zöld védőruhába levő halott mercestől én lőttem agyon az egyik feladatban egy dragunovval valaki tudja mire való a kártya? -
mac100 #961 jah és ti is találtatok gitárt? :D :D :D -
mac100 #960 Sziasztok gyerekek az lenne a kérdésem hogy hol lehet M203-as gránátvetőt szerezni? Na meg Exosceletont jaj és ha valaki megtudná mondani hol lehet megint megszerezni az Oasis nevű artifactot azt megköszönném :D mert azok a sutyerák tudósok elvették tőlem :D vagyis odaadtam nekik jah és van nálam vagy 10 dokumentum amit a H8-as laborban szedtem össze, de senkinek nem tudom odaadni amit lehetett odaadtam a tudósoknak meg a hajón az embereknek, de még így is van nálam 8. Mit kell velük csinálni? márcsak az orvost kell kiszabadítanom prypriat-ban aztán elhúzni stelokkal -
nikopeti #959 Köszönöm! :)
-
#958 Orosz verzió már megjelent, az angol és magyar csak kora tavasszal esedékes :( De az oroszhoz van angolosítás (garázs) és a magyarítás (szintén) is úton van :D -
nikopeti #957 Sziasztok! Mikor jelenik meg ez a játék?? probáltam utánnanézni neten de kétféle informáciot találtam. Idén vagy jövöre?? Köszi. Sziasztok! -
#956 Nekem az agyamra megy a kis Suttyerák :(
nincs valami drog ami védelmet ad a baromságaival szemben?
Bár most szereztem agy gránátvatős mordályt :D meg egy fasza snipert :)
Ez már csak elég lesz a kis szemtelen arcába :D
-
#955 Az a két piros szimbólum jobb oldalt nem azt jelöli hogy a maszkod és a ruhád ramaty állapotban van és javításra szorul? :) -
#954 majd ha meglesz a 3 veles detector, es meglett a szuperdetetkor /elotte aszzem elkell menni pripyat ba/ akkor azzal kell odamenni. nincs semmifele bejarat, majd meglatod mi fog tortenni, ne keresd. -
#953 SCAT 4 Find the cause of the burned elecrtronics.
Na szóval itt tartok.Megkeresetem a helikoptert, és kaptam ezt a feladatot.Találtam egy kék iratos mappát vagy mit.De utána mit?Mindenhol szétnéztem és nemtudom mitkellene csinálnom.HELP! -
barmi #952 Ide hogy lehet bejutni???
Elvileg ebben a létesítményben van egy anomália amit
meg kell fegyelnem vagy el kell helyeznem egy megfigyelő
berendezést vagy valami ilyesmi. De hol kell bemenni???
saca79: Detto. Egyből karantént is kapott a kicsike ! :O -
saca79 #951 Kurva Trójai.. -
#950 Hát őszintén:2 gránát es egy pár golyó a kedvenc pisztolyomból, és hasra esett :D -
#949 :D
Menni fog :)
Köszi szépen! -
saca79 #948 szinte semmivel alap ruha,kicsit tuningolva,viper szintén.. asszem nagyjából ennyi: -
#947 Kösz szépen! :) este elkapom a kis mocsadékot :D
Leírnád nekem milyen itemekkel és ruházattal, mentél oda vele szemben?