8
-
kasika #8 Nem tudom, engem inkább az aggaszt, hogy ugyan Google Mapsra, és Google Earthre nem kerülnek ki, csak a "cenzúrázott" képek, de azok attól még az eredetiek meg vannak a Google-nak...
Amúgy meg pont valamelyik nap láttunk barátnőmmel már nem tudom melyik buszról, talán piros 7-esről itt Pesten egy kocsit, aminek a tetején minden irányba kamerák voltak. Már nem tudtuk megnézni a kocsi oldalát, hogy van e ráírva valami, de... -
Cat #7 Az összes utcát tartalmazó adatbázist ők sem készíthetnének belőle.
Az adatkezelés egyik legfontosabb szempontja az adatgyűjtés célja. Vágóképnél ez csupán illusztráció, adatbázisba rendezve pedig teljesen más. -
bakagaijin #6 Értem, a probléma az, hogy a Gugli munkatársai nem rendelkeznek sajtóigazolvánnyal.
Mert akinek van, az készíthet fotót, vágóképet, akármit - amit aztán meg lehet jeleníteni a másnapi újság címlapján, a hiradóban, stb. -
#5 Ahhoz, hogy valaki rabolni menjen eddig se a street view-ből "merített ihletet".
Nem kell ahhoz online böngészde, hogy tudja az ember a környék sebezhető és pénzes hot-spotjait... A fejek meg a rendszámok meg amúgyis felismerhetetlenek voltak eddig is. Ráadásul nem is tűéles képekből vannak összerakva a felvételek... -
danesz234 #4 Hát én nem tudom miért problémáznak ennyire a dolgon ha úgyis kitakarják az arcokat. Amúgy meg szerintem jó lenne ha megcsinálnák Magyarországon. -
#3 Az adatvédelmi szakemberek ne menjenek ki az utcára, zárják magukra az ajtót és deszkázzák be az ablakot, mert még véletlenül meglátja őket valaki... -
#2 Miért lett így elrejtve ez a szavazás? -
gopher #1 Így van. Tehát tiltsuk be az összes kamerás mobiltelefont is, mert ...