16
  • hol9672
    #16
    Most erről eszembe juttott, hogy a DOOM 1 zenéje az első pályán valóban Nine Inch Nails, de csak feldolgozták egy The Split Second nevű belga new beat banda Neurobeat című számát.

    Amúgy meg Industrial EBM forever
  • Pretorian
    #15
    Na jó, azért ahhoz, hogy meghalld a különbséget az mp3 és a CD minőség között, ahhoz vagy Mozartnak vagy hangmérnöknek kell születned...
  • Attila1234
    #14
    Nem vagyok nagy NiN rajongó, de mindig is bírtam Reznor hozzáállását ezekhez a dolgokhoz. Rá kellenne jönnie többi a zenésznek is, hogy az album, a kislemez ma már csak promóció, az igazi nagy dohány a koncertezésben van. Természetesen - mint ahogy Reznor is teszi -, egy zenész vag zenekar sincs akadályoztatva abban, hogy CD-ket áruljon. Miért is ne? Az MP3 hangzás közel se olyan jó, mint a CD vagy a bakelit. Én is megveszem a kedvenc zenéimet CD-n, de nem 5-6 ezrekért, hanem használtan 2-3 rugóért. Csak az a "baj", hogy most már a zenészek között is nagyobb lesz a verseny, mert tehetségtelen senkik koncertjére nem fognak az emberek befizetni, de én ezt se látom tragikusnak. Dolgozzanak meg a közönség pénzéért!
  • RViktor87
    #13
    :) Kodály is megmondta, hogy "A zene legyen mindenkié". :) Jó arc ez a csávó :) És jó látni magyar együttesektől is, hogy ugyanezen az úton járnak. pl.: theGrenma, Kaukázus, és még sorolhatnám.
  • Pretorian
    #12
    Hát rohadtul nem arról van szó, hogy "a csóró industrial arcokhoz basszunk hozzá valami jóféle cuccot karitatív módon", hanem arról, hogy ha nem kaphatsz meg valamit ingyen és legálisan, persze hogy letöltöd. Viszont tegyük fel, hogy letöltheted ingyen a cumót teljesen legálisan, viszont ha bedobsz 5 dollárt, akkor kapsz hozzá színes-szagos artworkos füzetecskét meg igényes karton borítót...azért elgondolkodsz rajta, h "a mindenit, mégiscsak öt dollárról van szó, miért ne?" És a gyakorlat őt igazolja. A zene tényleg mindenkié, és amíg a zeneipar kézzel-lábbal harcol a "kalózkodás" ellen, addig az egyre szélesebb körben fog elterjedni. Reznornak bejött. A Radioheadnek bejött. A Coldplaynek is. Mi kell még ahhoz, hogy a zeneipar mikulásai végre a fejükhöz kapjanak?
  • Benedekco
    #11
    a KFT is próbálkozik... nemrég szétosztogattak rengeteg CD-t ingyen, a bevételt meg a szponzorok hozták... sztem monjuk Ők nem keresik milliomosra magukat a zenéléssel... sztem örülnek ha nullára kijönnek vele... nemtom magyar együttesekről miért nem jönnek le ilyen cikkek
  • dronkZero
    #10
    "akinek nincs miből.
    Prescott [email protected]
    2GB Dual
    Radeon 3850 AGP 512Mb (780/980)"

    Csak éhen ne halj.
  • Zoliz
    #9
    Jó arc, jó arc. Minek kéne annak fizetnie az életet akinek nincs miből.
  • USAMEN POWER
    #8
    A zenekiadóknak egy újabb pofon Nem hallgatom T. Reznor zenéit, de ő egy normális ember ! A többi zenész is csatlakozhat hozzá !
  • EroSennin
    #7
    http://www.youtube.com/watch?v=Mv5Jvr2Fp48
    "But what makes this game a very special one is the dark creepy occult soundtrack composed by Trent Reznor."
  • Pretorian
    #6
    Én naon naon régóta hallgatok NIN-t, és mindig bírtam Reznort. Amikor a kiadója elkezdett vele baszakodni még a nothing előtt vmikor '92 körül, akkor is megmondta már, h "Basszák meg mind. Ha ez kell, a srácok küldenek majd nekem kazettákat, és mindegyiküknek egyenként el fogom küldeni az éppen aktuális NIN-anyagot." Szimpatikus hozzáállás, és örülök, hogy ennyi évvel késsőbb, ennyi millió dollárral beljebb még mindig ugyanígy gondolja.
  • duke
    #5
    Gratulalok neki,a quakenek baromi jo zeneje volt,jatektol fuggetlenul is sokat halgatuk.
  • szlovákiai hun
    #4
    Gratula, ilyen arcokra van szükség, kiket nem a mohóság hajt és képesek haladni a korral, nem mint a hárpia jogvéddők, kik nem is jogot, ha nem a zsebüket védik
  • FoodLFG
    #3
    Szimpatikus arc.
    És jó látni, hogy vannak olyanok, akik megpróbálnak a folyamatosan változó világhoz igazodni, nem pedig szembemenni vele.
    Jól csinálja.
  • Ahoy
    #2
    Riszpekt neki, mindig is kedveltem a zenéjét, és a felfogását. A példája bizonyítja, hogy aki nem állati mohó az simán jól megél pl a donate, vagy a cikkben is említett "csak akkor fizetsz ha megveszed diszken" felfogásból. Grat!
  • archelf
    #1
    Kár, hogy ha több ilyen internetből-is-megélő sztár lesz, akkor a jogvédők mehetnek keresni új "munkát". :gonosz-szmájli:

    AE