18
  • Dr Adee
    "Igazából a világ nagyobbik fele azon gondolkodik, hogy holnap mit fog enni. "
    Azokat nem igazán számolják a cégek :D
  • Julius Caesar
    a világ nagyobbik fele köbö úgy azon gondolkodik, hogy éljen túl (kollektíve nem csak a kaja). és úgy nagyjából leszarja a nyugati szórakoztatóelektronikai cikkeket, már ha tudják mik azok.
  • Szemjuel
    nono, a semmin nem lehet gondolkodni..
  • Szemjuel
    igen, és ki eric cartman? egy rajzfilmfigura. egy rajzfilmfigura, aki az egyik legnagyobb társadalomkritikát ábrázolja?:O -zseniális volt az a rész:P-
  • HUNIgor
    Igazából a világ nagyobbik fele azon gondolkodik, hogy holnap mit fog enni.
  • Bith
    Ja, még Eric Cartman is Wii-t akart :).
  • cateran
    Ebben csak az a gebasz,hogy majdhogynem a PS2 is jobban fogyott,mint a PS3(adott időszakban)...vagy az Xbox 360..a világ nagyobb fele nem kért belőlük (azért tarolt a Wii)
  • NEXUS6
    Mert a Világ mégnagyobbik fele még egyelőre azon gondolkodik, hogy a ps2 után mi legyen a köv konzolja.
  • Ruley
    A világ "nagyobbik felének" megvan a lehetősége hogy HD konzolt vegyen helyette, de úgy látom nem nagyon élnek vele...
  • Seth
    Én még nem írtam le egyszer sem, úgyhogy most csak pótoltam XD
  • NEXUS6
    Én monnyuk a Világ azon nagyobbik feléhez tartozom, akinek nincs Wii-je.

Nekünk egy Wii-HD azért valszeg jobban bejött volna!
  • NEXUS6
    Valahogy rá lehet a TOR-t is rakni, nem?
  • 05lampard
    A Wii új kontrollere, a Google Föld - az új Harry Potter.
    Nah?
    Amúgy meg hajrá, nintendo.
  • ldavid
    én is unom már
  • Lalee1
    Ezt muszáj mindenhol??
  • Seth
    Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön...
  • Ruley
    Szerintem azt fogja jelenteni a Wii sikerének, mint a DSlite és a DSi a DS sorozatnak.

Ez nem csak egy újabb trükkös beviteli eszköz, mint a balance board, hanem a konzol lelkét képező alapötletnek a továbbgondolása, ha úgy tetszik, egy Wii 2.

Wiicces, hogy mindenki arra számít hogy mivel jól meggazdagodott, a Nintendo most kiad egy fejlettebb Wii HD-t, miközben nyilvánvaló hogy azt az 50 millió embeert nem izgatja a HD grafika.

Itt a fejlettebb Wii, ráadásul valami olyan szempontból fejlettebb ami viszont ÉRDEKLI a közönségüket...
  • Tinman #1
    A Nintendo maga a sátán! Mind meghalunk!!!!!!444444416gyöke