18
-
Dr Adee #18 "Igazából a világ nagyobbik fele azon gondolkodik, hogy holnap mit fog enni. "
Azokat nem igazán számolják a cégek :D -
#17 a világ nagyobbik fele köbö úgy azon gondolkodik, hogy éljen túl (kollektíve nem csak a kaja). és úgy nagyjából leszarja a nyugati szórakoztatóelektronikai cikkeket, már ha tudják mik azok. -
Szemjuel #16 nono, a semmin nem lehet gondolkodni.. -
Szemjuel #15 igen, és ki eric cartman? egy rajzfilmfigura. egy rajzfilmfigura, aki az egyik legnagyobb társadalomkritikát ábrázolja?:O -zseniális volt az a rész:P- -
HUNIgor #14 Igazából a világ nagyobbik fele azon gondolkodik, hogy holnap mit fog enni. -
#13 Ja, még Eric Cartman is Wii-t akart :). -
cateran #12 Ebben csak az a gebasz,hogy majdhogynem a PS2 is jobban fogyott,mint a PS3(adott időszakban)...vagy az Xbox 360..a világ nagyobb fele nem kért belőlük (azért tarolt a Wii) -
#11 Mert a Világ mégnagyobbik fele még egyelőre azon gondolkodik, hogy a ps2 után mi legyen a köv konzolja. -
#10 A világ "nagyobbik felének" megvan a lehetősége hogy HD konzolt vegyen helyette, de úgy látom nem nagyon élnek vele... -
#9 Én még nem írtam le egyszer sem, úgyhogy most csak pótoltam XD -
#8 Én monnyuk a Világ azon nagyobbik feléhez tartozom, akinek nincs Wii-je.
Nekünk egy Wii-HD azért valszeg jobban bejött volna! -
#7 Valahogy rá lehet a TOR-t is rakni, nem?
-
05lampard #6 A Wii új kontrollere, a Google Föld - az új Harry Potter.
Nah?
Amúgy meg hajrá, nintendo. -
ldavid #5 én is unom már -
Lalee1 #4 Ezt muszáj mindenhol?? -
#3 Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön... -
#2 Szerintem azt fogja jelenteni a Wii sikerének, mint a DSlite és a DSi a DS sorozatnak.
Ez nem csak egy újabb trükkös beviteli eszköz, mint a balance board, hanem a konzol lelkét képező alapötletnek a továbbgondolása, ha úgy tetszik, egy Wii 2.
Wiicces, hogy mindenki arra számít hogy mivel jól meggazdagodott, a Nintendo most kiad egy fejlettebb Wii HD-t, miközben nyilvánvaló hogy azt az 50 millió embeert nem izgatja a HD grafika.
Itt a fejlettebb Wii, ráadásul valami olyan szempontból fejlettebb ami viszont ÉRDEKLI a közönségüket... -
#1 A Nintendo maga a sátán! Mind meghalunk!!!!!!444444416gyöke