Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de te azt írtad a hogy a tiéd még ne induljon..
ám tolom fel a 3 képet..
ám tolom fel a 3 képet..
eddig 2 nevezõ van..
na elküldtem én is 😊
mikor lesz a verseny? csak mert ha olyan 10-11 körül az jó lenne, mert addig akk majd még finomítok még rajta me most el kell mennem
mikor lesz a verseny? csak mert ha olyan 10-11 körül az jó lenne, mert addig akk majd még finomítok még rajta me most el kell mennem
ja valaki tudna berakni felniket? mert a notin nincs és most perpill ogalmam sincs hol keressek köszi 😊
kristóf
én is megcsinálnám csak nincs rá idõm.Elkezdtem de félkészen nem akarom beküldeni:S
Élj a mának ja meg a 353 w nek
én is csinálok !!! ma estére kész lesz
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
vaze miért nem külditek ezeket be
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
max marad a 4-5napos határidõ.. 😄
nemtom befejezni mer anyám éjjszakás és alszik reggel napközbe meg kintvagyok és kb 8 fele érek be.Szóval mégse fogmenni
sorry
sorry
határidõ ?
vasárnap estig ráértek megcsinálni ? 😄
vasárnap estig ráértek megcsinálni ? 😄
nem tok felrakni képet remélem jó így is
http://database.mangacars.fr/details.php?image_id=433
http://database.mangacars.fr/details.php?image_id=433
utolsó lettem
ANYÁTOKAT 😄DDD
ANYÁTOKAT 😄DDD

hmm?
én nemtudom melyikre kéne szavazni, szerintem mind jó, nincs ami kiemelkedõen szar vagy kiemelkedõen jó
én nemtudom melyikre kéne szavazni, szerintem mind jó, nincs ami kiemelkedõen szar vagy kiemelkedõen jó
kár, hogy magamra nem szavazhatok 😄DDD
nice, nagyon kreatívak lettek 😊
énis elkezdtem csak idõközben tönkrement a videókarim és felénél abbahagytam, majd berakom ha megcsinálom 😊
énis elkezdtem csak idõközben tönkrement a videókarim és felénél abbahagytam, majd berakom ha megcsinálom 😊

pff reméltem hamar hazaérek és megcsinálom én is.. de nem úgy alakult.. :/
Nah mindjárt jönnek a rémek! 😄 Ma láttam pont egy ilyet, egy sárkány volt az oldalán, boombassticos króm betûk, meg fõnökös tábla... <#wow3>#wow3>
nekem se, mégis megcsináltam 😄
csinálja még vki ? 😄
toljuk el 1 nappal a határidõt ?
(eddig 3 nevezõ)
toljuk el 1 nappal a határidõt ?
(eddig 3 nevezõ)
Holnap kiderül az igazság,melyik bizonyul a legjobbnak😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?