Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
mert ha nem akkor inkább ezt választanám alapnak <#lookaround>#lookaround>

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
Milyen képet kell hozzá keresni JPEG, Gif, PNG? Hogy kell úgy kicsinyiteni, hogy ne romoljon a minõség? Egész autón áthaladó matricát hogy kell árnyékolni stb... Lehetõleg lépésrõl-lépésre kéne elmagyarázni, mert nagyon nem vágom! <#vigyor3>#vigyor3> Köszi! <#integet2>#integet2>
Volt:
Lett:

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
szbi rakj másik alapt mert te nyertélllll!!én csaltam
Élj a mának ja meg a 353 w nek
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
én is "leloptam" a corolla orrát, de utána sokat szaroztam hogy jó legyen az órra a verdára.. de nem is írtam hogy én rajzoltam..

[/center]
[/center]
Felni, kipufogó, elsõ lámpák és matrica, ami változott. Megértem, ha valaki másol, de ha a komplett alap nem az õ munkája, azt már elég nagy pofátlanságnak érzem, fõleg a többiekre nézve. Az, hogy még le is tagadod, téged minõsít...
a lényeg hogy gabcy képére várunk.. 😄
Szabi: 7
Chucky 3
Gabcy 9
csak a miheztartáss végett 😊
grat mindenkinek, fõleg Gabcy-nak, nagyon szép munka :-)