Akikre szivesen emlékezünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is nagyon szerettem a filmjeit,a humor egyik nagyágyújának tartom a mai napig.
Lehet fura,de nekem az egyik kedvencem Gustav Klimt és én rá emlékszem vissza szívesen.Most néztem meg a kiállítását is a Szépmûvézetiben.Zseniális mûvész volt és a szecessziós mûvészeti irányzat egyik elõfutára és egyben képviselõje is.
nan76
+1
Jó arc volt..én szakadtam a filmjein.R.I.P

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Broafka
jaj! :(
imádom a filmjeit
RIP

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Leslie Nielsen <#sir>

Alig bírom elhinni...nem volt olyan filmje, amit ne szerettem volna.

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

nan76

/Anyumnak/

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

<#worship><#eljen>

nan76
lekjobb
http://www.youtube.com/v/8SbUC-UaAxE&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"

nan76

szigetlakó
XXI. század

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

nan76
http://www.youtube.com/v/LYBw6XTcww4&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"

nan76
R.I.P.

Ismét egy színészóriás távozott el a mennyei filmvászonhoz.

Rest In Piece, Tony Curtis :(

nan76
Köszönöm<#eljen>

Jászai Mari-díjas színházi színész, utánozhatatlanul egyedi hangjával rengeteget szinkronizált is, leginkább rajzfilmekben.

Én óvodás koromban az Elsüllyedt Világok-ban hallottam elõször Maxigáz hangjaként. De a Tom & Jerry-ben is õ volt a Cövek kutya pl.

Elég sok filmben is játszott, pl. Egri Csillagok, Indul a Bakterház, Az oroszlán ugrani készül, Hahó Öcsi, Szeleburdi család.

89 évesen hunyt el péntek hajnalban.

nan76
bocsánat,tudalan paraszt vagyok a gugli meg most nem a barátom--Õ ki???

Farkas Antal

nan76
Agatha Cristie ma lenne 120 évea.Én szívesen emlékezem Rá:

Popper Péter

VRSDM

õ meghalt?

CheAteR88
riszpekt!
egy nagyon nagy név!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

nan76

Nyugodjon békében. Én soha nem bántottam szegényt, nem úgy, mint Tommygear, meg pár láma...
Ha néha furcsaságokat mondott, az is amiatt volt, h nem járhatott rendesen iskolába, arról meg nem õ tehetett.
Ámen.

sz4bolcs
Remélem, mama2 a mennybe költözött, mert a pokolban nem szívesen hallgatnám majd az elviselhetetlen hülyeségeit. :/

Mondjuk így azért érthetõbb a viselkedése, nem egyszerû 15 évesen szembenézni a halállal zakkanás nélkül.

Szomorú...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Broafka
hupsz!

hát igen, ez így már nem vicces. Habár amikor megismerte õt a net világ, akkor se úgy röhögtek rajta, hogy "hülye kis szerencsétlen" hanem a megnyílvánulásain.

Dolog, hogy valaki beteg, és az sajnálatos dolog és szomorú is, de tény, hogy hülye beszólásai voltak.

Mindezekért szerintem mondhatjuk, és szerintem a netes társadalom nevében is mondhatom, hogy sajnáljuk, és nyugodjék békében.

Requiescat in Pace (Rest in peace)

VRSDM

VRSDM
bevérzett a tüdeje többször is, végül megfulladt.

Mi lett vele?

VRSDM
Minden nemû humortól mentesen sajnálom, mindazt ami vele történt.

nan76

Humoros és aranyos képek topic

nan76

CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Guidorace20
Berci kutya

Becsapott a villám pedig én hittem neki,

Guidorace20
Berci kutya

http://img3.indafoto.hu/3/5/10455_c370416bd42d48c75ceeba04434460f2/6407137_24a8803e247d6407df89490429e4674e_s.jpg

Becsapott a villám pedig én hittem neki,

VRSDM
<#shakehead>

Ic3 m4n
R.I.P

nan76
Édesanyámra(1939.okt.22-2009-12.06)
http://www.youtube.com/v/Z5SQ3_Pg3og&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Broafka
a f*szom ki van már. Ez már a 3. ember aki felakasztotta magát az elmúlt napban.

Nem tudom sajnálni az ilyen embereket. Azokra bezzeg nem gondolnak akik szeretik õket, hogy milyen fájdalmat okoznak. Önzõ, gyáva szar alakok.

Disco D

Ghetto Tech producer, remixer.
Bírtam a srác zenéit, volt sok jó száma.
Néhány híresebb elõadónak is írt dalokat.

2007. Január 23-án felakasztotta magát. 26 éves volt.

Ez most spoiler?

John Ritter

nan76
én is beszo**am!!<#eplus2>

Broafka
hülye humor...

Bazz, ne ijesztgess ! Azt hittem, a színész halt meg...

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

William Hanna és Joseph Barbera

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Romhányi József

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )