337
Akikre szivesen emlékezünk
-
#297 -
#296 Nyugodj békében, Hadnagy! :( -
#295 Nagyon sajnálom :( Nyugodjék békében! -
Daza500 #294
Peter Falk (1927.09.16 - 2011.06.23)
Nyugodjék békében, Columbo hadnagy. -
#293 Csak a törvények tudták legyőzni....
-
#292 [center] -
Willard Boyle[apro]
a CCD feltalálója
-
#290 Norio Ogha
-
#289 -
zsoflas #288 érdekes,hogy pont őt írtad én is szeretem Klimtet és szívesen is emlékszem rá vissza.a kiállítás nekem is nagyon tetszett a Szépművészetiben,de nekem ebbe a kategóriába inkább Van Gogh tartozik. -
melcsiw #287 Én is nagyon szerettem a filmjeit,a humor egyik nagyágyújának tartom a mai napig.
Lehet fura,de nekem az egyik kedvencem Gustav Klimt és én rá emlékszem vissza szívesen.Most néztem meg a kiállítását is a Szépművézetiben.Zseniális művész volt és a szecessziós művészeti irányzat egyik előfutára és egyben képviselője is. -
#286 +1
Jó arc volt..én szakadtam a filmjein.R.I.P -
#285 jaj! :(
imádom a filmjeit
RIP -
Daza500 #284 Leslie Nielsen
Alig bírom elhinni...nem volt olyan filmje, amit ne szerettem volna. -
#283 -
/Anyumnak/ -
spy803 #281 -
#280 lekjobb
-
#279 -
#278 XXI. század -
#277 -
#276 R.I.P. -
Daza500 #275 Ismét egy színészóriás távozott el a mennyei filmvászonhoz.
Rest In Piece, Tony Curtis :(
-
#274 Köszönöm -
Daza500 #273 Jászai Mari-díjas színházi színész, utánozhatatlanul egyedi hangjával rengeteget szinkronizált is, leginkább rajzfilmekben.
Én óvodás koromban az Elsüllyedt Világok-ban hallottam először Maxigáz hangjaként. De a Tom & Jerry-ben is ő volt a Cövek kutya pl.
Elég sok filmben is játszott, pl. Egri Csillagok, Indul a Bakterház, Az oroszlán ugrani készül, Hahó Öcsi, Szeleburdi család.
89 évesen hunyt el péntek hajnalban. -
#272 bocsánat,tudalan paraszt vagyok a gugli meg most nem a barátom--Ő ki??? -
Daza500 #271 Farkas Antal
-
#270 Agatha Cristie ma lenne 120 évea.Én szívesen emlékezem Rá:
-
Daza500 #269 Popper Péter
-
#268 [center] -
Narusco #267 ő meghalt? -
#266 riszpekt!
egy nagyon nagy név! -
-
gregtom6 #264 Nyugodjon békében. Én soha nem bántottam szegényt, nem úgy, mint Tommygear, meg pár láma...
Ha néha furcsaságokat mondott, az is amiatt volt, h nem járhatott rendesen iskolába, arról meg nem ő tehetett.
Ámen. -
#263 Remélem, mama2 a mennybe költözött, mert a pokolban nem szívesen hallgatnám majd az elviselhetetlen hülyeségeit. :/
Mondjuk így azért érthetőbb a viselkedése, nem egyszerű 15 évesen szembenézni a halállal zakkanás nélkül.
Szomorú... -
#262 hupsz!
hát igen, ez így már nem vicces. Habár amikor megismerte őt a net világ, akkor se úgy röhögtek rajta, hogy "hülye kis szerencsétlen" hanem a megnyílvánulásain.
Dolog, hogy valaki beteg, és az sajnálatos dolog és szomorú is, de tény, hogy hülye beszólásai voltak.
Mindezekért szerintem mondhatjuk, és szerintem a netes társadalom nevében is mondhatom, hogy sajnáljuk, és nyugodjék békében.
Requiescat in Pace (Rest in peace) -
#261 [URL=http://www.delmagyar.hu/csongrad_hirek/meghalt__a_nagybeteg_bokrosi_fiu_zoli/2160390/]"meghalt a beteg bokrosi fiú, Zoli"[/URL] -
#260 bevérzett a tüdeje többször is, végül megfulladt. -
spy803 #259 Mi lett vele? -
#258 Minden nemű humortól mentesen sajnálom, mindazt ami vele történt.