9
-
berserk87 #9 Jolie 9 évvel fiatalab Hayeknél vagyis már Hayek se fiatal és szerintem jobban is illene a sin citybe, de mind kettőjüket szivesen látnám benne. Az meg nevetséges hogy mindig ugyanazt a szerepet játsza Jolie. -
#8 Az eredetileg kiszemelt Salm Hayek-nek sokkal jobban állna a szerep, Jolie-t meg túlértékelik... -
Hesztia #7 Ha az Elcserélt életekben, a Hatalmas szívben, a Szeress, ha tudsz-ban, az Észvesztőben, a Gia-ban és ezek mellett a TR-ekben egy féle karaktert játszik, akkor megeszem a kalapom.:D -
Yutani #6 Jolie kisasszony jelenetei így fognak kinézni: egy nagy, csücsörítő piros száj fogja uralni a mozivásznat, és mellékesen lesznek még mellette fekete-fehér figurák. -
#5 I.J. -
#4 Jolie kisasszonyt az ágyamba ha lehetne. thx -
Etinger #3 Jolie szerintem továbbra is túl van értékelve, van 1 karaktertípus amit folyamatosan ráosztanak, amivel még nem is lenne gond... de spec nekem iszonyat ellenszenves... -
#2 mindegy, csak ne miller rendezze, hanem rodrigez, miller meg eltéblábolhat a forgatás körül, mint az első résznél
marv visszatérhetne... -
#1 A spirit után már nem tudom mit is várok. Félek a filmtől annak ellenére hogy az első rész nagyon jó volt.