9
  • berserk87
    Jolie 9 évvel fiatalab Hayeknél vagyis már Hayek se fiatal és szerintem jobban is illene a sin citybe, de mind kettőjüket szivesen látnám benne. Az meg nevetséges hogy mindig ugyanazt a szerepet játsza Jolie.
  • Hornymut
    Az eredetileg kiszemelt Salm Hayek-nek sokkal jobban állna a szerep, Jolie-t meg túlértékelik...
  • Hesztia
    Ha az Elcserélt életekben, a Hatalmas szívben, a Szeress, ha tudsz-ban, az Észvesztőben, a Gia-ban és ezek mellett a TR-ekben egy féle karaktert játszik, akkor megeszem a kalapom.:D
  • Yutani
    Jolie kisasszony jelenetei így fognak kinézni: egy nagy, csücsörítő piros száj fogja uralni a mozivásznat, és mellékesen lesznek még mellette fekete-fehér figurák.
  • bertino
    I.J.
  • immovable
    Jolie kisasszonyt az ágyamba ha lehetne. thx
  • Etinger
    Jolie szerintem továbbra is túl van értékelve, van 1 karaktertípus amit folyamatosan ráosztanak, amivel még nem is lenne gond... de spec nekem iszonyat ellenszenves...
  • koschwarz
    mindegy, csak ne miller rendezze, hanem rodrigez, miller meg eltéblábolhat a forgatás körül, mint az első résznél

marv visszatérhetne...
  • AntiHero
    A spirit után már nem tudom mit is várok. Félek a filmtől annak ellenére hogy az első rész nagyon jó volt.