Ötvös Tibor

Angelina Jolie és a Sin City 2

A hírek szerint mégsem volt kacsa a közel 2 éves információ, miszerint Angelina Jolie felbukkan a Sin City folytatásában. Tényként közölték a sajtóval, hogy Robert Rodriguez és Frank Miller szerepet kínált a színésznőnek.

2006-ban még nem volt igazán aktuális a dolog, hiszen Jolie épp terhes volt és akkor el is mondta, hogy nem tudja így elvállalni a szerepet. Ám "szerencsére" Miller és Rodriguez más elfoglaltságaik miatt nem haladtak a Sin City folytatásával és most újra visszatértek a témához. Jolie ezúttal már nagyon is hajlik a dologra és állítólag a héten alá is írja a papírokat.

Jolie az Ölni tudnál érte című történetben alakíthatja a főszereplő, Ava karakterét. A hivatalos szinopszis szerint Clive Owen karaktere, Dwight McCarthy valamikor menő fotós volt, de ma már kénytelen beérni azzal, hogy in flagranti képeket készít válóperes ügyekben. Annak, hogy ilyen mélyre süllyedt, egy nő volt az oka. Egy olyan nő, hogy ölni tudnál érte, ahogy barátja, Marv mondja. És ez a nő, Ava, most visszatér az életbe.

Állítólag az idén végre elkezdődik a Sin City 2 forgatása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • berserk87 #9
    Jolie 9 évvel fiatalab Hayeknél vagyis már Hayek se fiatal és szerintem jobban is illene a sin citybe, de mind kettőjüket szivesen látnám benne. Az meg nevetséges hogy mindig ugyanazt a szerepet játsza Jolie.
  • Hornymut #8
    Az eredetileg kiszemelt Salm Hayek-nek sokkal jobban állna a szerep, Jolie-t meg túlértékelik...
  • Hesztia #7
    Ha az Elcserélt életekben, a Hatalmas szívben, a Szeress, ha tudsz-ban, az Észvesztőben, a Gia-ban és ezek mellett a TR-ekben egy féle karaktert játszik, akkor megeszem a kalapom.:D
  • Yutani #6
    Jolie kisasszony jelenetei így fognak kinézni: egy nagy, csücsörítő piros száj fogja uralni a mozivásznat, és mellékesen lesznek még mellette fekete-fehér figurák.
  • bertino #5
    I.J.
  • immovable #4
    Jolie kisasszonyt az ágyamba ha lehetne. thx
  • Etinger #3
    Jolie szerintem továbbra is túl van értékelve, van 1 karaktertípus amit folyamatosan ráosztanak, amivel még nem is lenne gond... de spec nekem iszonyat ellenszenves...
  • koschwarz #2
    mindegy, csak ne miller rendezze, hanem rodrigez, miller meg eltéblábolhat a forgatás körül, mint az első résznél

    marv visszatérhetne...
  • AntiHero #1
    A spirit után már nem tudom mit is várok. Félek a filmtől annak ellenére hogy az első rész nagyon jó volt.