Life After People
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te valamit félre értettél 😄 EGYETLEN 1 EMBER SE LENNE A FÖLDÖN!!!!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
elolvastad a kezdõ hsz-t?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Jótopik, már gondolkoztam párszor mit csinálnék. Elõször is kiélném a rombolási vágyamat a plázában, aztán meztelenül rohangálnék az utcán, dodzsemeznék a forgalomban, kifosztanám az összes boltot. Aztán amikor elfogy a kaja akkor éhen halnék.
hát nem tudom hogy google videohoz hogy akartok feliratot rárakni 😄 asszem angoltudás needed. Vagy gonosz bûnözõsdi módon talán meg lehet oldani 😄
DFTBA ಠ_ಠ
elkezdtem nézni.
tényleg hátborzongató.
hozok popcornt és hajrá, köszi a linket<#eljen>#eljen>
tényleg hátborzongató.
hozok popcornt és hajrá, köszi a linket<#eljen>#eljen>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
hát ha egyszer lesz magyar felirat, vagy valami hozzá lehet megnézem ^^
practitioner of the forbidden arts of death
Képzeljük el, hogy egy éjszaka alatt az összes ember eltûnik. Nem érdekes hogy hogy, egyszercsak köddé válnak, de minden amit létrehoztak, és minden más ezen a bolygón ittmarad. Mi történik a házainkkal? A városainkkal? Az állatokkal? Hogy és milyen gyorsan nyeri majd vissza a természet a földet? Marad-e itt bármi ami emlékeztetni fogja az erre járókat arra hogy hé itt egyszer élt egy intelligens faj?
Ezekre és hasonló kérdésekre válaszol a Life after People c. film, amit a History Channel készített és vetített. Akit érdekel a film elérhetõ streamen googlevideoról itt. Szerintem hátborzongató a film, de minden percét végigélvezi az ember 😄
Ezekre és hasonló kérdésekre válaszol a Life after People c. film, amit a History Channel készített és vetített. Akit érdekel a film elérhetõ streamen googlevideoról itt. Szerintem hátborzongató a film, de minden percét végigélvezi az ember 😄
DFTBA ಠ_ಠ
← ElőzőOldal 2 / 2