62
Mi történne ha az egész emberiség egy éjszaka alatt eltűnne a földről?
-
#22 elkezdtem fordítani a webfordítással, és a szótár segítségével xD -
#21 itt
SZB-re jönnél? -
#20 National Geographic-nak is van egy ilyen dokumentumfilmje, Aftermath: Population Zero , szerintem ez is nagyon jó, érdemes megnézni :) -
#19 merre van az a felirat? :D -
#18 miért kéne egy intelligens fajnak feltétlenül csontváz? :D -
#17 úgy hogy nem ember csontvázakaat ásntak ki hanem dínócsontvázakat :D -
#16 angol van hozzá, szóval csak pár embernek kéne kérnie a megfelelő helyen és akkor lehet vki lefordítani :D -
#15 Am elgondolkoztam, de inkább spoilerbe, hogy aki még nem látta szegény ne tudja előre :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szal ha az emberiség szinte minden emléke a piramisokon és a mount rushmoreon kívül eltűnne 10.000 év alatt, akkor honnan tudjuk hogy nem élt itt sok intelligens faj évmilliókkal ezelőtt? -
ba32107 #14 Értettem én mindent, csak egy kicsit elkalandoztam
Ne nézzetek hülyének. A videóhoz most se időm, se kedvem, majd mondok véleményt, ha megnéztem. Na :) -
#13 Csináljon már valaki hozzá feliratot pls :D -
#12 te valamit félre értettél :D EGYETLEN 1 EMBER SE LENNE A FÖLDÖN!!!! -
#11 elolvastad a kezdő hsz-t? -
ba32107 #10 Jótopik, már gondolkoztam párszor mit csinálnék. Először is kiélném a rombolási vágyamat a plázában, aztán meztelenül rohangálnék az utcán, dodzsemeznék a forgalomban, kifosztanám az összes boltot. Aztán amikor elfogy a kaja akkor éhen halnék. -
#9 jaj csak nézzétek. amiről beszél azt úgyis mutatják (hogy mi lesz a környezettel) -
#8 Google nézhetetlen akkor inkább leszedem HD-be:) -
#7 hát nem tudom hogy google videohoz hogy akartok feliratot rárakni :D asszem angoltudás needed. Vagy gonosz bűnözősdi módon talán meg lehet oldani :D -
#6 Felirat?:D -
#5 nekem meg tételeket kéne kifele dolgoznom...váh...
/me cries. -
#4 elkezdtem nézni.
tényleg hátborzongató.
hozok popcornt és hajrá, köszi a linket -
#3 gyá azigen! faszom...most ezt megakarom nézni de nins időm -
#2 hát ha egyszer lesz magyar felirat, vagy valami hozzá lehet megnézem ^^ -
#1 Képzeljük el, hogy egy éjszaka alatt az összes ember eltűnik. Nem érdekes hogy hogy, egyszercsak köddé válnak, de minden amit létrehoztak, és minden más ezen a bolygón ittmarad. Mi történik a házainkkal? A városainkkal? Az állatokkal? Hogy és milyen gyorsan nyeri majd vissza a természet a földet? Marad-e itt bármi ami emlékeztetni fogja az erre járókat arra hogy hé itt egyszer élt egy intelligens faj?
Ezekre és hasonló kérdésekre válaszol a Life after People c. film, amit a History Channel készített és vetített. Akit érdekel a film elérhető streamen googlevideoról itt. Szerintem hátborzongató a film, de minden percét végigélvezi az ember :D