Life After People
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet lehetetlent kérek de nincs meg valakinek az Aftermath Population Zero (2008) filmnek a magyar felirata vagy pedig esetleg magyar szinkronosan a film nagyon nagyon megköszönném
http://www.sorozatjunkie.hu/2009/04/14/elet-az-emberek-utan/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
DFTBA ಠ_ಠ
naugyehogyugye!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DFTBA ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
még nem néztem meg, nem tudom, hogy mondják-e: a legtovább az ûrben keringõ és száguldó cuccaink maradnának meg, sõt! a Holdra lépett asztronauták lábnyomai elméletileg tovább megmaradnak majd, mint a piramisok, vagy bármi egyéb képzõdmény itt a Földön. éghajlat sucks 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Igy többet tanulsz, mintha az angoltanár elit britisét hallgatod a családról és az ózonlyukról.
Þór vígi þessi rúnar
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Egyébként ha leszeditek FLV -ben, akkor Vobsub -al, vagy Jetaudioval is simán rá lehet tenni szerintem a feliratot - ha készítenek hozzá. De szerintem egyelõre csak angol felirat van ehhez.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
DFTBA ಠ_ಠ
Szerintem érdemes elõször elgondolkodni a kérdésen, elképzelni képeket meg végigmenni dolgokon hogy mi történne, és utána megnézni filmet. 😊 Szerintem nagyrészt mindenki ugyan arra jut, amiket a filmben is mondanak.
vége különösen tetszett, több ezer év múlva nem is a Földön maradna meg a nyoma, hogy egyáltalán léteztünk, hanem egészen máshol 😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
valami jobb minõségben azért még élvezhetõbb lett volna
Emancipate yourself from mental slavement!
holnap nézés lesz lehet
...vagy teljesen át kell írni <#nezze>#nezze>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
u dont have to listen anybody else but me
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DFTBA ಠ_ಠ
Ne nézzetek hülyének. A videóhoz most se idõm, se kedvem, majd mondok véleményt, ha megnéztem. Na 😊