Gobliiins 4

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az már megvan, köszi.
A szájban akkor a törött foggal mi9t kell tenni?
Meg elörébb a notch-al?
Amikor megfogja a kék virágot a szörny, akkor kell az erõs goblinal (csak azzal) a szárára kapaszkodni, utána a varázslóval átmész a csigaház segitségével és....

a köpadlöt a tuloldali üres részre téve, a varázslóval "lift-é" lehet alakitani. Nem a létra kell oda! 😊
Már megoldottam! De azért köszönöm!

17 pálya könyvtár van a data könyvtárában a játéknak.

Kéne egy kis segitség.
A nagy zöld lényes pályán, mikor elterelem a figyelmét a kék virággal, akkor mit kéne csinálni?
Egyszerre csak egyel tudok átmenni jobbra a csigaházzal.
Saláta kéne a dögnek, csak nem tudom hogyan...
köszi
Köszi, de arra már rájöttem idõközben, de arra nem hogy az erõset hogyan viszem át.

A keménylegénnyel egyszerûen belesétálsz, a "folyóba" a többi meg átugrál a sisakján.

Üdv.!
Az állomásos pályán hogyan kell átjutni a másik oldalra?

Azt én is csak hosszas külföldi fórum böngészéssel tudtam megoldani. Fel kell juttatni az izomagyat a fenti képhez a dominóval és újra felhúzni a bohóc játékot. Amikor kiugrik, akkor be kell neki 1et fentrõl húzni és akkor betörik a képnek az üvege <#buck>
Egyelõre még csak az azutáni pályán vagyok, de köszi a tippet a lelõhelyrõl 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ezen a pályán (mármint a kutya szobájában) hol van az aranyfog?
Az egyik képen van egy, de az nem vehetõ el...
Szemét dolog, hogy pl. a köv. pályán az eldugult alagútban van és nem is látszik, csak véletlenül található meg, az állomáson meg szintén egy rejtett kõlap alatt lesz.
na meg van sikerült! 😛

A szörny szájából nem tudok kijutni!
A jobb oldali fogakkal mit kell csinálni? Hol kell megcsiklandozni, és az ásót hova kell rakni?

Valóban! Pedig végigpásztáztam már azt is az egérrel ezerszer, de nem írt ki véletlenül sem semmit!
Kössz szépen a help-et! 😊

Ha jól emléxem akkor az a legszopacsabb. Könyvvel fel kell varázsolódni a bal felsõ polcra és a képen van 1 eszméletlen nehezen észrevehetõ folt, azt kell nagyítóval leolvasni <#idiota>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

A 7-es nincs meg!

Biztos megvan akkor 1-7ig? Mindegyiknél próbálkozni kell.

Sajnos nem teljes a nyíl! Hiányzik a háromszög jobb oldali oldala! Nem akarja berajzolni!

Ha teljes a nyíl és mondja is, akkor a padlón a kockát amire mutat, ki kell feszíteni a kanállal. Gonosz 1 pálya az tény <#buck>

Szevasztok!
A "kék mackós" pályán volt már valaki?
Ott már mindent megcsináltam szinte, még a földre is rajzoltam a ceruzával, de mégsem enged tovább! Valami kimaradhatott, de mi....?
Valaki kivitte már azt a pályát?

Seth
14+1 pályás

PSN ID.: Beegabor

Nah tesztelve. Jóféle kis szösszenet, szokásos kaliberû poénok nem hiányoznak. 1 bugot viszont már találtam, a 4. vagy 5. pályán beszorult a Goblinom 1 kõbe azt ki kellett lépnem 😊 boxolós-varázslós-gyûjtögetõs séma meg asszem 1. részre volt még jellemzõ, a 3. részbéli logikai feladatok agyelszívással párosítva jobban tetszettek. Na de remélem még a felénél se tartok 😊

tigeroo
ja de ezt tényleg nem értem. szerintem még maerásabb is 3d-be ültetni mintha csak a rajzokat csinálnák meg 2d-ben
Seth
Ha jól tudom teljesen új csapat csinálta, de az elõzõ részek feje is erõsen közremûködött a projektben, szóval a külcsínyen kívül még lehet jó is 😊

PSN ID.: Beegabor

Végszóra. Már lenn is. Este beszámolódok 😊 egyébként jobb is hogy nem hdr+bloomozták szét, ehhez más grafika istenkáromlás lenne!

Lacee
nagyon bírtam a korábbi részeket, kiváncsi vagyoke rre is. bár a képek elég ijesztõek... biztos, hogy kell a 3d egy poin&click játékhoz, pláne ha ilyen csúnyácska?

(torrenten már tölthetõ egyébként 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Apus
hú de király lesz 😄😄😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

tigeroo
juj ez kell😛
Képek: http://www.adventuregames.hu/galeria/megtekintes/269

Info + videó: http://www.adventuregames.hu/hirek/gobliiins_4__visszaternek_a_goblinok

Remélem akadnak emberek itt akik játszottak az elsõ 3 résszel 😊 a Monkey Islands mellett szerintem a legnagyobb kalandjáték ami garantáltan sírvaröhögõs volt. Elvileg a napokban jelent meg a 4. rész. Kíváncsian várom hogy kipróbálhassam! <#circling><#eljen>

← ElőzőOldal 3 / 3