Gobliiins 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szájban akkor a törött foggal mi9t kell tenni?
Meg elörébb a notch-al?
Kéne egy kis segitség.
A nagy zöld lényes pályán, mikor elterelem a figyelmét a kék virággal, akkor mit kéne csinálni?
Egyszerre csak egyel tudok átmenni jobbra a csigaházzal.
Saláta kéne a dögnek, csak nem tudom hogyan...
köszi
Az állomásos pályán hogyan kell átjutni a másik oldalra?
Egyelõre még csak az azutáni pályán vagyok, de köszi a tippet a lelõhelyrõl 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Az egyik képen van egy, de az nem vehetõ el...
Szemét dolog, hogy pl. a köv. pályán az eldugult alagútban van és nem is látszik, csak véletlenül található meg, az állomáson meg szintén egy rejtett kõlap alatt lesz.
A jobb oldali fogakkal mit kell csinálni? Hol kell megcsiklandozni, és az ásót hova kell rakni?
Kössz szépen a help-et! 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A "kék mackós" pályán volt már valaki?
Ott már mindent megcsináltam szinte, még a földre is rajzoltam a ceruzával, de mégsem enged tovább! Valami kimaradhatott, de mi....?
Valaki kivitte már azt a pályát?
PSN ID.: Beegabor
(torrenten már tölthetõ egyébként 😊)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Info + videó: http://www.adventuregames.hu/hirek/gobliiins_4__visszaternek_a_goblinok
Remélem akadnak emberek itt akik játszottak az elsõ 3 résszel 😊 a Monkey Islands mellett szerintem a legnagyobb kalandjáték ami garantáltan sírvaröhögõs volt. Elvileg a napokban jelent meg a 4. rész. Kíváncsian várom hogy kipróbálhassam! <#circling>#circling><#eljen>#eljen>