Gobliiins 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még mindig a szájban:
Megvan a madártoll, megcsiklandozom, ásot a fogrésbe, de összeroppantja.
Nyulnak nem tudom megmutatni a kutya képet.
Valami hiányzik...
help!
Megütöm én, de nem marad úgy! Mitõl marad úgya fej?

Stucco-val a földön lévõ fejet kell megütni.

Hi!
Az ûrben a zöld szörnynél, hogy kell a csontért meg a fémlapért felmenni?

totyak
Az 52. hsz-ben levõ címek lesznek a magyar verzioó fejezetcímei?

Üdv.!
A lábas pályán mikor letéptem a maszkját a manusznak a pecabottal és kiszabadítottam a másik kutyát, utána mi a további menet?

Ezek szerint magyarul is meg fog jelenni, legalábbis nagyon úgy tûnik. Már csak a Monkey Islands-ból kéne 1 új rész és akkor full happység lenne 😛

Napszemcsis répa meg azt mondja hogy a nyírás során vesztette el a napszemüvegét, ezért a lenyírt levélkupacban kell kutatni. Mágnessel persze 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Egyik répa a napszemüvegét kéri! Azt hogy kell elõcsalogatni a farmos pályán?

totyak
Ezt találtam a CdProjekt honlapján:

"Minden rosszban van valami jó! Hõs goblinjaink a „Fürkészõ Elme” nyomozóirodából bizonnyal munka nélkül maradtak volna, ha nem történik egy szerencsétlen baleset XIII. Tarkobak király kedvenc földimalacával, Fifivel: a kis bestia szõrén-szálán eltûnt! Nyom nélkül! Se bizonyíték, se gyanúsítottak, se remény... De félre bú, itt jõ a felmentõ sereg a jó öreg Teszvesz vezetésével! S miért éppen õ? Mert csak egy goblin képes megérteni egy földimalac észjárását... Már ha beszélhetünk ilyesmirõl ennél az állatnál...
A Gobliiins 4 egy igen komoly múlttal rendelkezõ sorozat negyedik darabja. A puzzle-adventure játékok hõskorából származik, s az egy-két-három goblin feladata mindig valami életbevágóan fontos rejtvény megoldása. A játék másból sem áll, mint fejtörõkbõl: mit mivel és hogyan használjunk, hogy továbbjuthassunk. Kalandjaink során óriásokkal, gonosz varázslókkal, de akár húsevõ salátákkal is találkozhatunk, a balgagyökerekrõl nem is beszélve...
Tornáztasd meg hát az agyad, mert itt bizony szükség lesz rá!"

Ebbõl én arra következtetek, hogy megváltoztattak a játékban szereplõ minden nevet egy kicsit magyarosra. De minek? Miért nem voltak jók azok a nevek, amiket eredetileg szántak a készítõk?

totyak
Nézd meg a bal falon az öreg manó képét. Ekkor eszébe jut Tchoup-nak, hogy az öreg répát termszt. Írj egy levelet az öregnek és add a madárnak, hogy vigye el neki. Nemsoká visszajön a madár egy répával, amit adj a növénynek és ettõl jóllakik.

Frosty01
na megvan ^^

elsõ nekifutásra nehéz játék 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
én már az elsõ pályán megakadtam 😞(
hogy kell megetetni a gyomot? adtam már neki 3 uborkát, de még mindig éhes a rohatt <#idiota> 😞(

practitioner of the forbidden arts of death

totyak
Na, rájöttem. Basszus nem is volt nehéz, csak béna voltam. Bocsi, hogy kétszer egymás után írok, így jött ki.

totyak
Megakadtam a Saladini-s résznél. Megfújom a kagylót, a szörny elalél, közben Perluis-szal megvarázsolom a szörny elõtt levõ gazokat. Kinõ egy olyan figura, mint Tchoup. De azt megzabálja a szörny és nem tudom hogyan tovább.

kössz a tippet 😊

Szerintem elõbb meg kell vizsgálni nagyítóval hogy hol érdemes boxolni, utána menni fog!

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

A szájban a jobb hátsó fogat hiába boxolom, nem történik semmi!

Aha. Köszi

A virágra fel tud kapaszkodni Stucco miközben Saladini szimatolja és így már 2 Goblinod lehet a túloldalon 😉

Már kiokoskodtam....😊

Sziasztok!
A zöld szörnyes (Saladini) pályán mi a célja annak hogy virágot növesztek? Valahogy salátát kéne szereznem!

Stucco-val leülsz az asztalhoz eközben eltudod csenni a gyufát, a horgászbot segítségével megszerzed az aranyfogat, A piros kalapot add oda a kukacnak, horgászbot használd a mag megszerzésére, szedjél egy kis kukacos földet, rakéták meggyújtása, a lyukba öntsd bele a földet, helyezd bele a magot, Perluis-al varázsolj, kukorica lesz belõle. Perluis-al ülj az asztalhoz köbben Tchoup elbújsz a pult mellé a zöld maszkot használva. Beszélj a kalózzal, majd mondja, hogy keresd meg a piros papírokat darabokat, aztán már odaadja a kulcsot.

A nyelv alatt van, a létrán, a boxossal kell megütni a felsõ harang nyulványt, és akkor lehet elvenni a piros sipkással...
Sziasztok!

Az újságos pályát nem tudom végig vinni.Igazából azt sem tudom, hol kezdjem.Tudnátok segíteni az elejétõl a végéig. Elõre is köszönöm.

Johnny667
A szörny szájában hol található az aranyfog?
Valahogy fel kéne juttatnom jobb felülre az egyiket!

A zöld szörnyél vhogy át kéne vinnem a varázslót meg még egyet! De kettõt hogyan?

Na bazz! Tudtam hogy valamit a csonttal kell csinálni, már csak az hiányzott, és így vége is lett. 😞 köszi a segítséget
A bonusz pályát még kipróbálom mert nem sikerûlt minden fogat össze szednem.

Pálya kódók nem az enyémek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
01. pálya: ---------- (A nyomozói iroda)
02. pálya: NUZAFOTATO (Ursula a teknõs)
03. pálya: NINIRAMOJU (A sárkány)
04. pálya: MOMULILONU (A király kastélya)
05. pálya: DOLUMININI (Balderone király)
06. pálya: MOMULILUNO (Riri szobája)
07. pálya: NOJUNURUJU (Az alagút)
08. pálya: PAZONUJULA (A kikötõállomás)
09. pálya: RANAPALIJU (A mehanikus kaméleon)
10. pálya: NUKAROKAJO (A nagy Saladini)
11. pálya: NUMOXOMUZO (Saladini szájában)
12. pálya: JUNONAKONU (Wormgard kikötõ )
13. pálya: PURANULUDO (A répakert)
14. pálya: PONUMAFURU (A rakéta)
15. pálya: NUFOLOLOZO (A világ végén) (BONUS)
16. pálya: VUKUMIKONI (A nagy Gnurtz)
17. pálya: FIMUKIMINI (Az összejövetel)

Bakker nem irtam fel a pálya kódját, valaki irja már le legyen olyan kedves, hagy verjem ki a répából azt az aranyfogat😊
Köszi!
A zöld szörnyél vhogy át kéne vinnem a varázslót meg még egyet! De kettõt hogyan?

EmThor
+1 pálya

A kaméleonos pályán nem szereztem meg az aranyfogat, mi van ha mindet megszerzed?
Neeem, a csont a kanál, abból majd a giga lény kiveszi a részét, neki kell adni 😊

A varázslóval felemelni, az erõssel megnyomni a gombot, a gizdával meg meg mágnesolni. Ha kell az aranyfog akkor meg az erõssel kell szétütni a fejüket. 😊

A 3 répával mit kell csinálni a kaméleonos pályán?

Ez nem igaz! ûrös pálya, az üstben benne a 4 cucc, a hajó indulásra kész már csak meg kellene gyújtanom a tüzet de nem teszi, papír benne, mit kell még csinálni? A csontot kell még bele rakni?, csak össze kellene törnöm kisebbre. De hol?

De amatõr vagyok, köszi😊
A varázslóval klikk az üvegre, izomaggyal meg rúgj a labdába... 😊
Szasztok, nekem a kutya szobájában az equals 4 hiányzik, szerintem a zöld üvegbõl kéne kinézni, csak nem tudom hogyan. PLS HELP!
Ok, nagyon thx!!! 😊
EmThor
erõs sráccal üsd meg a teddy maci fejét balra fentrõl

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. A kutya szobájánál tartok és majdnem megrajzoltam a nyilat de nem tudom hol lehet megtalálni az equals 6-ot.
A többi már megvan a szemem gúvad a hajam õszül.😊 Ha valaki tud segítsen légyszíves.
Elõre is köszönöm!
dmi
Köszöntem! 😊

Ha megetetted ásóval akkor jelenteni kell a fõvakondnak, aki ad érte 1 jegyet a kukac járatba, amit...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem lehet kijukasztani a ticket puncherrel, mert el van romolva, tehát be kell csúsztatni a szendvicsbe, amibe akkor harap bele, ha rávarázsolsz 1et

Megetetem a kukacot de nem történik semmi!

Az állomáson ha megvan a kaja vagy mi, azzal mit kell csinálni?

Na végére értem 😊 jó kis nosztalgiázás volt, szórakoztató + 5letes. Ha kell valakinek segítség még benézegetek ide.

Én már az ûrben vagyok.. 😊

köszi, de hiába boxolom a fogat, semmi...
Tövénél nem is jelez semmit...
Ami elõl van fog abba a kagylót kell berakni, ami jobb alsó sarokban van fog(a fognak a tövét!), azt a boxosal kell ütni és ott lesz egy nyuszi azzal beszélgetni kell, meg megmutatni a fényképet a kutyáról, aztán a madárral kell beszélni és majd adni fog egy tollat, azzal kell megcsiklandozni, az ásót meg majd ha kinyitja a száját, jobb-középen kell berakni és úgy már nem tudja össze zárni, és ki lehet menni.
Én a következõ pályán vagyok elakadva nem tudom hogy hova kell a seed elülteni, vagy hogy, igaz most nincs idõm vele játszani majd csak késõbb.