30
  • Atisz #30
    Loál. Tényleg! Michael Baz, sokkal jobban hangzik :D
  • Atisz #29
    Afene, pedig hogy bíztam ebben a filmben...
    No sebaj azért majd meglesem vhol. Amúgy szerintem a feneke tök átlagos, az arca nagyon bájos.
  • Daza500
    A mai horrorokat is már csak nádszálnéni főszereplővel lehet eladni ?
  • ension
    SG moderátorok nagyon csúnya dolgot művelnek... ha lenne magyar kissebségi ombudsman biztos jelenteném ezt srácok...
    Bár jelen esetben inkább a kuruc.info-t hívnám segítségül, ők többet tudnak tenni.
    Vajon a "keresztény" "magyar" szavakat miért nem cenzúrázzátok ki? (biztos ez nem szolgálja senki érdekét igaz?)
    (kérem tisztelettel az a furcsa, hogy még csak el sem hangzott az a szó, hogy zs..ó, még csak közösség elleni izgatás sem hangzott el)
    Elég a holokauszt törvényre utalni és már is elhalgattatnak?
    Amit ti műveltek kedves SG az már több mint vészjósló és mutatja azt, kik ülnek ott nálatok.
    Sajnos nem ilyen könnyű az emberek véleményét elhalgattatni.
    Amennyiben ezt a HSZ-t is törlitek indoklás nélkül, oldalmentéssel együtt, kénytelen vagyok az esetet leközölni a kuruc.info-nál.
  • Tower Guard
    Holokauszt, horror, nácik, valami zombiszerű hülyegyerek, és beraknak egy közepes csajszit a poszterra hátha minél több embert vonz majd.
    khmmm hát ennyi elég is volt hogy eldöntsem hogy ebből nem kérek a büdös életbe...
  • Stonee
    a tanga már nem divat !?
  • dronkZero
    Most már örökre ez a szar marad kinn a főoldalon?
  • cateran
  • cateran
    Epic Fail Én kérek elnézést a plakáttervező(k) helyett is....
  • FoodLFG
    Nem tudom, hogy miért ilyen nagyszám ez a csaj. Minden második erotikus oldalon lehet találkozni hasonlóakkal és ahhoz még a filmet sem kell leszenvedni.

http://japancsaj.blog.hu/
  • B0nFire
    Ez egy szar film. Senkinek nem ajánlom. 100% ig egyetértek a cikk szerzőjével.
  • 60voltosNeon
    ennye b*szom a pics*d.
  • NEXUS6
    Vagy ahogy Rejtő mondaná: Öntsünk tisztavizet a nyílt kártyákba, de közben vigyázzunk, nehogy a fürdővizzel együtt kiöntsük az aranytojást tojó tyúkot!!!
  • Lacee83
    Szerintem jó segge van. Én is csak e miatt néztem. (bele) mert annyira azért nem nyújtott újat hogy érdemes legyen végignézni. Viszont ez a plakátos jelent már ez elsö fél órában benne van (vagyis valami hasonló).
  • schrank
    nem elég hogy olyan lapos segge van mint egy alsótagozatos kisfiúnak de még az is csak photoshop-os
  • Kashim5 #15
    Az igen. Nem mondod, hogy a magyar plakáton Michael Baz van írva Bay helyett. Az első sorban.
  • 05lampard
    http://www.sg.hu/kep/2009_04/unbo11.jpg ilyeneket minden kistérségi faluban találni. UNCSIII...
  • Hoz_Hun
    Más miatt nem is érdemes...
  • immovable
    A csaj segge miatt letöltöm majd. :DD

tudom, tudom ... egyszerű vagyok, mint a faék
  • m minnifield
    vagy mint palik lászló mondta volt:" annyi van, mint égen a tenger"
  • blessyou
    Szándékos keverése a közismert szófordulatoknak ("messze, mint Makó Jeruzsálemtől", illetve "szidja, mint szódás a lovát") a hatáskeltés érdekében.
  • blessyou
    Szándékosan nincs értelme. Olyan, mint a "hegyén-hátán eltűnt" meg az ehhez hasonlók.
  • jahola
    "Túlvilág szülötte pedig olyan távol áll az Oscartól, mint szódás a lovát."
    Ennek van értelme?
    Mondja meg valaki ha igen.
    Amúgy tényleg nagyon rossz film.
  • Broafka
    de ismerős... és?
    én moziban láttam, rajtam (meg bnőmön) kívűl 2 embervolt a moziban, 1 aki az egészet végig aludta, és egy nő
    hát tényleg nem volt nagy szám
    miért nem tudnak jó horrorokat csinálni? :(
  • kukacS3K
    azon kívül hogy jól áll neki a bugyi (vagy a semmi) kiez a csaj?
  • smaszi
    Gary Oldman senkinek nem ismerős...?!!!
    Azért annyira nem "kis" színész...
  • tyuklepes
    Ja, a film? majd egy unalmas éjszakás műszakban megnézem, máskor nem hiszem, hogy érdemes rá időt pazarolni ... :)
  • tyuklepes
    Olyan nagy nevek, mint Idris Elba ... aki kicsoda? Hát, nem veszem elő az imdb-t meg más forrásokat, mert nincs kedvem. Ismerek néhány színészt, láttam pár filmet, de ezt a nevet a büdös életben nem hallottam ...
  • Real13
    Rossz film, de a posztere kinn van a szobámban :D
  • SpecterMATWRZ
    that ass :3