52
-
Epikurosz #12 Az aktuális rész ismertetője: Titokzatos tárgyat találtak az amerikaiak a Holdon. Hatalmas, magasabb, mint az Eiffel-torony, hosszabb, mint a Queen Mary. A legfurcsább, amit a belsejében találtak. Hivatalosan törölték az Apollo 20 felbocsátását. Mégis a Holdon járt? Ufót találtak - ezt állítják űrhajósok - a XXI. században.
"Az aktuális rész ismertetője: Titokzatos tárgyat találtak az amerikaiak a Holdon. Hatalmas, magasabb, mint az Eiffel-torony, hosszabb, mint a Queen Mary. A legfurcsább, amit a belsejében találtak. Hivatalosan törölték az Apollo 20 felbocsátását. Mégis a Holdon járt? Ufót találtak - ezt állítják űrhajósok - a XXI. században."
Előre izgulok. :-) -
roliika #11 Én azt állítottam és állítom most is, hogy volt Hold utazás, de egyes részek műtermi felvételek, és nem véletlenül készítettek műtermi felvételeket.
Továbbá gyanús, hogy hirtelen kína és japán is a Holdra igyekszik, noha ott elvileg nincs a világon semmi...milyen előny származna egy Hold utazásból? Presztizs előny már nem. De ha mégis, ahhoz egy picit drága móka. Miért nem elég egy űrséta. Egy kvázi üres érdektelen por golyóra leszállni elég tré dolog.
Ha az űrhajó felvételek kamuk..és a benne található idegenek is...mégis kinek és milyen érdeke fűződik ahoz, hogy nyilvánosságra hozzák azt mi nincs. Aki tudja hogy léteznek az tudja..ha pedig a homokba dugja a fejét, az úgysem fogja a véleményét megváltoztatni bármi is történjen. Nincs értelme hamis izéket kreálni piszokdrágán úgy, hogy egy fillér nem térül meg belőle. -
teddybear #10 Ér4tem én a célozgatást! -
#9 Aha! -
#8 A nevem: Senki!
:) -
teddybear #7 Amúgy, nem te állítottad, hogy senki sem volt a Holdon? -
teddybear #6 Te semmiből sem tanulsz.
Az Apolló-17 volt az utolsó hold-expedíció mindmáig.
Az Apolló-20-nak gyártott rakétát az Apolló-Szojuz repüléshez használták fel. -
#5 Ezazigasság! -
roliika #4 Csak nehogy a terroristák kezére kerüljön ez a ez itten ez.
Ma lesz az RTL klubon a XXI.század c műsorban szó arról, hogy a Holdon az Apollo 20 talált egy bazinagy ufóóót..erről mit tudtok? Hoax, vagy lehet valóság alapja? -
#3 Minmeghalunk!!! -
Tsol #2 Fél óráig a hozzászólásodon röhögtem:D -
Praetor #1 Hát igen, vége a MONO korszaknak... :)