24
  • fft580
    myvip.hu privi.hu
  • archkoven
    Na mutassatok pár ilyen oldalt, sextinget akarok nézni!
  • Myron
    lol nem is a tizenéves picsákra gondoltam hanem a felnőtt emberekre akik ilyenekkel sz*rakodnak ami a cikkben is van
  • zolis
    Hol is vannak már a régi szép scener idők, amikor még önaktok helyett az axonometrikus ábrázolás rejtelmeivel foglalkoztak...:)
  • fft580
    pff kockák xD. Ez is csak az hogy az individuumát akarja bizonygatni ennyi az egész. Szerintem ez nem rossz és nem is éppen jó, de szemrevaló mit ne mondjak... Ez a WEB2 hatása... fikázzunk és mutassuk meg önmagunkat külön online élete van szinte már minden csajnak. Én spec örülök hogy nem mindenki gépellenes, hanem beépül mindenkinek az életébe. Most aki ilyen képeket rak fel, avval ha buliban találkozol 10 perc múlva már a feje a derekad magasságában. Fél órával később meg már másénál... Ennyi az életben sem mások az ilyenek. Most had mutogassák amijük van ha már eszük nincs :D És ne dotNET-ezzenek isten ments hogy ilyenekkel híguljon a szegmens! Maradjanak 1 érettségis bárpultosok oda kellenek az ilyen kidobjuk amink van, szép lányok.
  • Romel
    pff, .Net....
  • Myron
    miért nem foglalkoznak inkább valami értelmes dologgal?
    ennyi ember ahelyett h telefonon hívogatnak, meg weblapot csinálnak ilyen fasságoknak, csinálhatnának egy .sid plyer komponenst .NET alá, avval talán előrébb vinnék a világot...
  • sokadikgab
    o" bajuk, ha ilyen hulyesegeket csinalnak, de sajna az en bajom lesz, ha veletlenul rakattintok es elvisz a pedorendorseg!
  • B0nFire
  • FoodLFG
    Egyébként engem már annyira nem érdekelnek ezek a hírek, hogy el sem olvasom.
    Mondjuk rakhattatok volna linkeket a cikkbe, amik az ilyen deviáns magatartást mutatják be, azokat talán megnéztem volna.
  • FoodLFG
    A fénymásolókat kihagytad
  • macleod2005
    Nézzük a jó oldalát a dolognak, kicsit South Parkos megközelítésből. Amíg a szexről lehet beszélni, addig le**arják az erőszakot. És nem a CS meg az UT meg a GTA lesz a főellenség
  • Vorpal
    Tegyük hozzá - ezek azok a tinik - akiket a NET nevel fel - voltak azelőtt is akiket meg a TV - akik nem a lakótelepen nőnek, nem igy priorizálnak.
  • SpecterMATWRZ
    Yah. Erkölcstelen, szar, minőségtelen , értéktelen , csak sexre teremtett tárgyak a mostani generációs emberek :D
  • SonicBoom
    unatkoznak a tinik, unatkozik a média....
  • Narxis
    Aztán ki nem szarja le? Komolyan ez a legnagyobb probléma most a világban?
  • Eriongtk
    Szégyen, és gyalázat! ez ellen tenni kell!
    Be kell vonnni a kamerás telefonokat! Ó jaj! Vannak webkamerák is! Süllyesztőbe azokkal is! Tejóég, mostmeg a digitális fényképezőgépek szövetkeztek ellenünk! Halál rájuk is. ...sorolhatnám

Másrészt.. "mit tehetnének ellene"? ők? nekik miért is kéne bármit is? nem a szülő dolga lenne az, h lehetőség szerint ilyeneket a csemete ne csináljon? Mindent meg akarnak oldani h jajj hogyan lehetne ez az amazt, de könyörgöm, a szülő dolga lenne ez :S
  • Balumann
    Annyira élet ellenes dolgaik vannak időnként az embereknek... :D Jó mondjuk lehet, hogy 13 évesen nem kell félpucér képeket felrakni, de hát... na mind1.
  • kigyi
    Lehet rossz helyen dolgozok, de sok digitális anyaghoz hozzáférek hibás gépeken és bizony nem kis mennyiségben van rajtuk ilyen anyag... Azért ez már tényleg túlzás amit csinálnak. Csak gondoljatok bele kinek esik jól ha a barátnőjéről mindenkinek van fényképe (nem kicsit erotikus változatban). Én nem tudom lehet maradi vagyok, de ez nekem rosszul esne. Na persze válogassa meg az ember kivel mit csinál :)
  • karcsi
    linkt
  • nohea
    ójaj, a média ennyire kifogyott a felfújható faszságokból hogy most erre kellett rávetnie magát, mintha ez vmi húdeúj jelenség lenne?... Könyörgöm akasszuk fel...vagy visszajön a középkor, amikor az egyház szabta meg azt is, hogy mikor vehetsz levegőt?
  • kukacS3K
    jó hogy most mindenhol lehozzák ezt a cikket
    a magyar tinik ebben úttörőek, csak myvipen kell keresni egy e-klub-bank szórakozóhelyekre járó személyt aztán az ismerősei között az összes csajnak van meztelen képe kábé 50
  • SpecterMATWRZ
    undorító tinik :(
  • 05lampard
    Helyes :D