14
-
#14 ÉS ott van még Mészárszék is -
GG #13 Még vérontó kellett volna abba a filmbe...akkor totál káosz lett volna abba a filmben. -
ddt500 #12 Pontosan. Eddi Brock leleplezte a Bűnölő nevezetű ürgét és ő lett a sztár de másnap a Pókember elkapta az igazi tettest és Eddit kirúgták a faszba. Kicsit berágott a Pókra. Már csak a Vérontó hiányzik. -
PokerFace #11 Tévedsz, eredetileg is egy fotós vetélytársa volt Peternek Eddie, akit Peter miatt rúgtak ki.
Mellesleg akit érdekel a téma ajánlom az új Pókember trilógia képregényt, amiben elárverezi a halálos beteg Eddie Brock a Venom ruhát, nagyon jó lett szerintem. -
xido #10 Ebbe most mi belekötni való van?...minden amit lehetett,elszúrtak Venomból...
azt még elnéztem,hogy meteorral érkezik a Földre,mert a Titkos háborús utalást nem lehetett megoldani..de onnan kezdbe az össze ziccert kihagyták és ne mondják nekem,hogy mert nem fért volna bele a költségekbe...a lényeg rögtön,hogy csak fekete színűvé tette a pókruhát...meg ő maga volt a ruha,olyan civil öltözékké vált,amilyenné Peter akarta éppen...Eddie Brockról meg nem is beszélve..nem egy ilyen kis nyikhaj fotós volt,hanem egy Pók által lesittelt gengszter...egyetlen dolgot hagytak meg utalásként,a hangérzékenységet a harang toronyban... -
Barakukk #9 verstehe -
#8 Ja a búvárruhás Venom, hát tényleg fenomenális volt. -
Loverman #7 de te biztos tökéletes vagy és minden amit csinálsz -
aztecs #6 A btw az angol By The Way rövidítése. Jelentese parasztfordításban: egyébkent. -
GG #5 A filmbeli Venomra mint karaktere mint személyiségére a kritikus jelzőt nem használnám INKÁBB A SHIT-HULLADÉK jelző illene rá. Ha valaki olvasta a képregényt és nézet pókember rajzfilmeket, pont az a lényege a Venomnak hogy Pókemberrel ellentétben nem a kecsességén van a hangsúly (ha valaki nem látta qrára izmos, nagy darab és igen csak erős) ha nem a brutális ereje és agresszivitása van előtérben. Eleinte egy gyakorló pszichópata de a végére mérséklődött a személyisége. A lényeg, hogy a filmbeli megformálás: FAIL! -
Barakukk #4 mi az, hogy btw? -
#3 pedig pont hogy Venom volt csak jó benne, az egész pókember 3 valami tragikus volt
btw jó ez a kép -
Librarian #2 Én azért nem is néztem meg a Pókember 3-at (meg mert az 1-2 sem volt túl nagy szám szerintem) mert a trailer alapján nem tudtam elképzelni, hogy Venom jó legyen. Remélem kurvajó film lesz belőle. -
geronemo #1 ÁHHHH! Ez marha jó lesz! :D:D