Akkor és most
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
régi szép idõk 😄
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ok!!!!!!!Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
most:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
most:

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
mostanság valamikor<#nemtudom>#nemtudom>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
akkor:
és most:

(rip)
jajjj..az örök kedvenc meg majdnem kimaradt:

akkor
és most

akkor:
most:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
(a kis Vuk akkora gagyi,hogy az nemigaz!!!!Kár volt megcsinálni..ez csak saját vélemény!)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
és most:

Mondjuk a legnagyobb kedvenc (szintén System 3) a MYTH, ami kb. 110%-ot hozott ki a C64-bõl.
A legnagyobb csalódás a Sytem 3-tól pedig a Vendetta.
Jó hír a System 3 fanoknak: az a "coming soon" felirat 2-3 hete még nem volt ott.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és most: