620
Akkor és most
-
#340 hagyjad őket hardverbuzik mit vársz tőlük -
#339 A kábeleket sem, mivel iszonyú lassú. :) -
#338 nem a hálózatot váltja ki, hanem a kábeleket :) -
#337 Hát azért ez így nem igaz, nem mondanám, hogy a wifi ki tudná váltani a gigabites hálózatot. :D -
#336 #333 I
#334 > Köszi
#335 I -
#335 Jajj igen, lemaradt, pedig akartam írni. Az első szimplán erősítő hátlapja.
A második pedig hálózati kapcsolat. BNC csatlakozó kábel, T elosztókkal, 50ohm-os lezáróvéggel, hmm fincsi volt benne hibát keresni :D Ma meg már drót se kell :D -
#334 felső mint fook is írta egy erősítő, alsónál "akkor" kép egy ilyen hálókábel, "most" kép pedig egy wifi antenna. -
#333 Szerintem erősítő , meg valami kábel , ill. valami "kábel nélküli kábel:D"
, gondolom infrás vagy valami :D -
#332 egy kis helpet...ezek mik? -
-
#330 Viszont ez felvevő. Az egy diktafon amit még te is felismersz, illetve egy nagra magnó, amivel James Bond is rögzített, illetve a legnagyobb kiadók, ha stúdión kívül stúdióminőséget kellett felvenni.
Szerintem mennyél füvetnyírni ez ma nem megy. -
#329 nesze te hogy örűljön a 11 éves kis lelked:
A:
(rip) -
#328 na de ez a topic nem arról szól,hogy egy 11 éves ossza az észt hanem erről:
A:
M:
A:
M:
A:
M:
A:
M:
-
#327 jólvan..te is igen bölcs vagy a 11 éveddel(legalább nekem van iq-m nem úgy mint neked) -
#326 Bal lábbal keltél? xD -
#325 volt már a hordozható zenelejátszás -
#324 mondjuk azzal 22-es IQ-dal ami van nem is várt mást az ember mint hogy egy lógfejű kalapos sminkes beárnyékolt arcot hasonlítanak össze egy tablóképpel , valószínűleg ha van rendőrségi felvétel róla akkor ott is ilyen beállításokkal készítették mert erről lehet felismerni akkor ennyi erővel heath ledger gyerekkori képét tedd a joker mellé -
Tudom egy kicsit sántít, de jelképesen elmegy :D -
#322 Nem ismered föl a metál öregapját? :-)) -
#321 Ez most ugye az a kategória ami az alírásodba van.... hogy a hü(j)e okskodik. -
#320 ezt meg én nem értem.....a topick neve akkor és most(milyen volt milyen lett)és nem az hogy ugyanolyanbeállításúképekösszehasonlítási topickja -
#319 na megszólaltak magyarország büszkeségei virtuális sumaher és egy szeszélyes évszakok fanclub tag -
Hajnalcat #318 1. olvasnivaló
2. olvasnivaló -
ba32107 #317 Még én is felismertem pedig nem vagyok otthon a témában :D -
Hajnalcat #316 -
#315 ne tetézd, ne tetézd...... -
#314 Gondolom Győzike menne. -
#313 jaj bocs hogy nem ismerek fel képről egy számomra ismeretlen dzson lenon imitátort -
#312 Kicsit alul vagy informálva, ha Ozzy-t nem ismered fel. -
#311 Ohh, így már érthető a Paranoid első sora. xD -
#310 nagyon dzsekós a fizimiskája , valszeg ennek is egybeolvad a játszótér meg az orgia fogalmának jelentése -
#309 ("Az vagy, amit megeszel.":)) -
#308 Akkor (1970)
Most:
-
#307 enimen meg az a ...szomtudja milyen rokk full szar hasonlítgatás , mert még csak a fejfedő sem stimmel nem ,hogy a képbeállítási póz
amúgy aki fikázik az tegyen már be magáról egy 10-20 évvel ezelőtti képet had röhögjünk mi is -
geo91 #306 eminem gecc... -
#305 hopp elqrtam
-
#304 nnna akkor még párat:
(Kid Rock)
http://images.netbag.hu/20090418/21453892146.gif
-
#303 na igen a sok drog meg alkohol nem múlik el nyomtalanúl:(kár érte -
#302 Edward Furlong engem is meglepett... :o
imdb-n nézegettem az adatlapját, hát szánalmasabbnál szánalmasabb filmekben szerepel... Volt a T2, meg az Amerikai História X, aztán semmi... -
gyuri12 #301 Engem is. Enyhén szólva meglepő.:O