Akkor és most

← ElőzőOldal 13 / 13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver

ettõl függetlenül én is bevállalnám <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
a témaindító nyitotta a másik topicot, és #6-ban el is magyarázta miért nyitott egyet általános eszmecserébe is <#nyes>
(vigyázz, no offense de vészesen a self-fail küszöbén állsz <#vigyor2>)

GregSB

Barnabyka
FAIL: a témaindító még írt is abba a topikba.

nan76
aztaa..ez üt!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

GregSB

GregSB

Sadist
Kerek 10 év után:

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tigeroo
hátö
nan76

akkor

és most

akkor

és most

akkor

és most

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

+fav topik!
kuci06
Kristen Stewart <#puszis>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nan76
..Ryan..

nan76
aztaaaa...Nikol Kidman meg Meg ryan..aztaaaa<#wow1><#wow1><#eljen><#eljen>

nan76
..na igen csak azt a gumiba nyitottam és a bánat se látogatta...megkérdeztem modikat és azt írták nyithatom újra más helyen..😊

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver

akyyy
ejjbobi

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Atti12
+fav 😊

nan76

akkor

és most

akkor

nos ez lenne a topick lényege...várom a képeket😊

← ElőzőOldal 13 / 13