10
  • blessyou
    #10
    Remélem azért a hangulatot sikerül ugyanolyan jóra elkapni, mint az első részét. A környezet, a történet nagyon megragadott, igaz, mindig is érdekeltek a keresztes háborúk, szóval valamennyire (laikus szinten) avatott voltam a dologba, és nagyon megfogott a játék hitelessége. Na remélem, ezt azért sikerül majd a reneszánsz Itáliával is megoldani. Bár a da Vinci-s repülőszerkezetet kicsit túlzásnak tartom...
  • Atkamon
    #9
    Mmm Ubisoft ki szokott adni mindent PC-re.
  • Balumann
    #8
    Igen, valahogy én is így vagyok vele, én is végig élveztem a játékot. De ha belegondolsz, ilyen alappal készíthettek volna olyan játékot is, amit szinte abba sem tudnánk hagyni, ha pl. többféle küldetés lenne benne, KICSIVEL bonyolultabb harcrendszerrel, meg ilyenek. Remélem a következő részben tényleg sokkal több lehetőségünk lesz, változatos küldetésekkel.

    Feltéve ha kiadják PC-re egyáltalán.
  • bakagaijin
    #7
    Az állandó ismétlődéseken enyhített, hogy a városok hangulata és felépítése teljesen más volt. A PC-s változatban volt pluszban pár (igaz nem sok, 2-3) küldetéstípus. A harcról pedig azt nyilatkozták direkt ilyenre akarták, konzolos irányításra hegyezték. Nekem mindenesetre bejött, fontolgatom hogy ismét leveszem a dobozt a polcról és hajrá Altair :).
  • Zoliz
    #6
    Nem értem mi bajod az utazással, nem szeretsz tán autót vezetni?
    Röhej, hogy ezt leírhatom ide. :)
  • Balumann
    #5
    Egyet értek, a város és városon kívüli részek jól kidolgozottsága, látvány és a szinte élő város kárpótolja az unalmasabb részeket... egy ideig. A gond inkább az állandóan ismétlődő küldetésekkel, és a nagyon egyszerű harcrendszerrel volt szerintem.
  • Atkamon
    #4
    Igen, szerintem sem az utazással volt a legnagyobb probléma, hanem azzal, hogy a feladatok, amiket a városokban kellett elvégezni mind ugyanolyanok voltak. Az utazás nem volt nekem olyan nagy szenvedés az első 3 alkalommal, mert nagyon jól megcsinálták a városokon kívüli világot, csak kapkodtam a fejem sokszor.
  • gzurti
    #3
    "és ha elkerülik az első részben megtapasztalt unalmas utazgatásokat - vagy valahogy kiküszöbölik -"
    Valóban, az első részben pontosan egyszer volt muszáj ellovagolni/elsétálni mindhárom városba, utána már az utazás teljes egészében kihagyható volt. Tehát mi is a probléma?
  • zidder
    #2
    Biztos csak elírták, bár voltak olyan korábbi hírek hogy a Francia forradalom idején fog majd jáccódni a 2.ik rész. Lehet hogy innen keverte bele a cikk írója:)
  • Cyberdevil
    #1
    Gondoltam szólok h az előző cikkben Franciaország van, itt meg Olaszország, ez h is van? :D