109
Painkiller 3
-
#29 Ez biztos a 3. rész? -
#28 -
#27 -
#26 -
#25 -
#24 -
#23 Igen, C&C 4 is szar lesz :D -
#22 te minden szarnak topikot nyitsz a megjelenés elött 1-másfél évvel... -
#21 Már bánom, hogy ÉN nyítottam topikot ennek... -
#20 Daniel Garner kezében fejőgép van. -
#19 A géjm is ilyen lesz:) -
#18 ...boci bú -
#17 bú -
#16 grafikailag tényleg nem egy nagy durr, de a co-op miatt mindenképpen váratós a játék számomra -
#15 Hát ja, elég katasztrófálisnak tűnik az egész concept:(( -
#14 Lol, kétszer szólal meg az emberünk játék közben, mindkettő esetben ugyanazt mondja: Taste like chicken
Azért legalább erre odafigyelhettek volna, ha már a játék úgy néz ki, mintha megint csak egy map packot kapnánk az eredeti játékhoz. -
#13 Azért Painkiller 3. mert kijött egy rész csak konzolra Hell Wars néven. -
#12 Ingame
elég gyenge így 2009-be -
#11 nameg a co-op -
#10 Legalább lesz egy kis nosztalgikus élmény, látványt tekintve. Meg újdonság is, mivel teljesen új történet + pályák. Plusz nem eszi majd annyira az áramot a gép, mint pl Crysis alatt. Plusz szerintem a Painkiller még most is szép, szerintem ebben a kategóriában nem nagyon kell szebb. -
#9 GSO-s hír illetve cikkecske -
#8 van már ilyen topik??? -
#7 Ugyan azt a motort használja a játék, csak fel van túpírozva
-
#6 szerintem ezt csak úgy találta ki most a topiknyitó mint ahogy a GTA Vice City-t is sokan tévesen nevezték GTA 4-nek -
#5 Volt 2. rész? Egy normál kiegészítőről tudok,a Battle out of Hell-ről,meg egy nem az eredeti készítők által összedobott valamiről, az Overdose-ról,amit én nem neveznék 2. résznek -
#4 most ez komoly? ugyanúgy néz ki mint az első rész (csak több a hdr + bloom) -
#3 jólesz jólesz -
#2 Wáhh, fuck yeah
erősen várós, az első részt imádtam -
#1 Infók és képek
Megjelenés: 2009