99
Perpetuum online MMORPG
  • mzprox
    Kösz az infót, érdekesen hangzik, de nem akarok két accountra beruházni, így valószínűleg marad nekem a lövöldözés. Arra gondoltam, hogy ha nem lenne túl macerás akkor lenne egy másik karakter ugyanazon az accounton aki tudna gyártani ezt azt, lőszert legalább. Felhasználhatná az újrahasznosításból származó nyersanyagokat.
  • Skill
    ha nem raksz bele elég pontot , olcsóbb megvenni piacról. amúgy 900-950kra jön ki tegnapesti market árakon. persze 2,7m most, viszont elégé tele a piac szerintem trade chanelen kapsz 2,5ért . a lényeg, hogy nem olyan egyszerű a gyártás. számít, hogy menyi van a finomítás skilleden, prototipus ára (azaz szerezned kell egyet aztán azt szétszedve kapsz egy tervet) a prototipus anyagára kb 9x annyi mint ami az infójában szerepel + ha nem akarsz sok anyagot bukni kell egy jó dekóder is , jobb mint a minimum amit az infoban látsz. persze a gyártásnál kell nicet is adnod anyag mellé. a lényeg, hogy ha saját magadnak kell néha 1 darab nem éri meg ezzel foglalkoznod. tegnap 2 óra alatt farmoltam 1,5m nicet lövöldözéssel.
  • mzprox
    Mennyi skill pontot kell elkölteni egy erre szakosodott karakternek, hogy tudjon arbalestet gyártani? (tudom, hogy a felső határ akármeddig, inkábba minimumra lennék kiváncsi)
    És kb mennyiből jön ki ha az ember veszi a nyersanyagot a piacról?
  • Skill
    ha etetsz ingyen ok :)
  • Morinad
    20k EP az 2 hét. Én nem érzem nagy kaszának. Harolddal lassan mech-t gyártunk, pedig csak ketten vagyunk. A második napon már arbalestet gyártottunk.
  • Torzonborz
    ingyé ? nanááááá :D
  • Skill
    jah , kell valakinek nic? =)
  • Skill
    én 2őt vettem de ugyan így érzem
  • Torzonborz
    óóóó dehogynem van értelme accountot venni . csak nem simát hanem preordereset. azon kapásból 40k EP volt + ami azóta felgyülemlett. ez igen tetemes mennyiség. feltéve ha nem költötték el . :D

már én is sajnálom hogy annó csak 1et vettem preorderrel , most jól jönne egy másik. :(
  • Morinad
    Most olvastam vissza. Félreérthető, amit írtam. Nem akarom eladni az accokat. 9 EUR az előfizetés havonta (8.9).

Azért írtam, mert annyira most kezdődött még csak a játék, hogy nem sok értelme van accot venni, amikor a kliens ingyenes.

Bocs, ha valakit megtévesztettem ezzel :)
  • Morinad
    Van egy bányászom (majd később fejlesztő), meg egy magneto lövöldözősöm. Mivel nem tudtam a preorderről, 20k-val kezdtek. Nem tudom mióta megy a játék. 4-5 napja? Szóval kb. 25-30k EP-t költöttem el acconként 1-1 karakterre.
  • Torzonborz
    mennyi EP-t költöttél el és mire ?
  • Morinad
    Az accért nem kell fizetni, csak a havi díj van. Szóval ha érdekel, 9 EUR.
  • Skill
    ha valaki megunja írjon rám . lehet kell az accja.
  • Torzonborz
    Mivel 1 hete indult így megmondani nem tudom milyen távon fog lekötni.
    Egyelőre tetszik , sok mindenben hasonlít az EVE-re ami pozitív de azért van különbség bőven .
    A devek hozzáállása jó ( tegnapi rollback miatt kapásból 2 nap acc. hosszabbítást adtak , cseten is fenn lógnak ).
    A HUN corpban is jó a hangulat , megy a szervezkedés ezerrel.
  • Desiderata #30
    holnap demóvetítés, lesznek ott a Perpetuum készítői közül is ha valaki szeretne velük élőben beszélgetni
  • Skill
    ha kell segítség szóljatok. igaz csak egy hete játszom de hátha tudok segíteni. ingame sk1ll néven vagyok.
  • Morinad
    Szerintem más lesz, mint az EVE. Sok minden hasonlít, de más. Egyelőre nem tudom megítélni, csak 3 órát játszottam vele :)
  • Skill
    tegnap sajnos volt egy rollback =/
  • 0Fritz0
    Hali, ennek a csodának az EVE-hez képest milyen hangulata van és szerinted mennyire kötheti le az embert hosszútávon?

• Morinad
    A tegnap létrehozott karakterem mára eltűnt. Ez normális? Még Béta a játék? Vagy mi a fene van?
  • Morinad
    Csak kipróbálom. Haroldék nyomják, hívtak, nézzem meg.

Én még nyomom a darkfallt, de gondoltam baj nem lehet, ha ezt is kipróbálom.

Tegnap én köszöntem rád a magyar cseten :)
  • Torzonborz
    ma van a hivatalos start ezért van restart + patch is van.

egyébként vazz csak nem nyomod Te is ? :D
  • Morinad
    na 18:00 server start. 18:21 server off.

ez gyakori?
  • Torzonborz
    "ez innen onnan összelopott anyagok hada csak. Legföképp eve online"
    ahogy szokták volt mondani : jót lemásolni nem szégyen. :P
    egyébként meg kismillió mmo van ami lopott inen onnan sőt ha így vesszük gyk az össze az ultima online/everquest páros kopírozása.

"0 játékos "
    azért ez túlzás. nem mondom hogy több ezernyi ember nyüzsög a játékban de vagyunk .

"orákat kell futni egyik helyröl a másikra"
    navigációs skill megtanul+könnyített váz feltesz és már robogsz is.

"utkeresés 0"
    na ez igaz , néha elég durván el lehet akadni :(
    L bötüvel be lehet kapcsolni a járható talaj kijelzést + ugyan ezt térképen is meg kell tenni és problem solved.

nem mondom hogy tökéletes játék , van hibája/hiányossága .
    ha okosan csinálják akkor hosszú életű is lehet.

ja és ez az első valódi magyar mmorpg ami a megjelenés közelébe jutott.
  • Lord Zax
    Üdv.

Tegnap valahonnan kaptam egy linket és kiprobáltam kb 1 napot volt fenn.
    Sajnos ez nagyon amatőr szinten van még, és látszik hogy magyar (pénz nélküli) team csinálja. Eleinte azt hittem valami új egyedi mech warrioros dolog lesz, de amint elkezdtem egyböl lejött hogy ez innen onnan összelopott anyagok hada csak. Legföképp eve online, és némi mechwarrior.
    Nemtudom megvették e a jogokat de furcsa hogy ugyanazok a nevek képek, rendszerek vannak benne egy az egyben 1-2 betü változtatásával.
    Sajnos amit tapasztaltam szinte 0 játékos, sehol senki, irányitás nehézkes, és a legelsö rossz tapasztalat hogy orákat kell futni egyik helyröl a másikra, utkeresés 0 automatikus célra futás hasztalan.
    Ha ingyenes lenne talán elgondolkoznék rajta, ha komolyan kidolgozzák, de ezért biztos nem adnék havi 2500at, annyibol profi komoly mmo-t is kaphat bárki, nem szolva a ma már ezrével találhato teljesen ingyenes mmo-krol.
    Egyébként nem ez az első magyar mmo, voltak már probálkozások csak mind csödbe fordult pénzhiány miatt.
  • Torzonborz
    Nna de régen lett ide irkálva pediglen van mit :
    Előrendelhető a játék 8.95 €-ért ami bizony nem mondható soknak ( konkrétan 2501 HUF ).
    -1 héttel a hivatalos start előtt lehet kezdeni
    -természetesen a 30 nap játékidő benne van
    -4 hétnyi extra EP is jár még pluszba ami bizony elég tetemes mennyiség.

Én tegnap este megvettem , remélem leszünk szép számmal.
  • Archenemy
    új peccs órákon belül
  • 0Fritz0
    Az internetes "szaksajtó" szokásos színvonala. :)
  • Torzonborz
    " készül a magyar WOW?" uram atyám....
  • 0Fritz0
    Új cikk
  • MR ME
    ez még mindig csak bétázik...
  • Desiderata #13
  • Desiderata #12
  • Desiderata #11
    magyar fejlesztés

aki már játszott vele, írhatna róla
  • silbor
    +info
    és új képek a hivatalos oldalon
  • MR ME
    érdekesnek tűnik...
  • silbor
    egy kis info
  • silbor
    :) Nem csaltam meg. Csak érdekesnek találtam és nem sok infó van róla. Még. Tibia örök :)
  • Viktor99
    Jó, bocs már meg van. Én voltam okos...