99
Perpetuum online MMORPG
  • Torzonborz
    Soha nem volt több száz főnél több aktív játékosa. A játéknak meg kb a megjelenés óta reszeltek, sajnos.
  • s1lkforrent
    Szerintem most már nem lenne ilyen gond, mert a Steamchartz már csak 10-15 játékost mutat. Ha ez csak százada a valós számnak, az sem túl acélos, de ha pár száz főt sem éri el, akkor a játéknak reszeltek.
  • AngerH
    A helyzet nem túl fényes az az igazság.Enyhén szólva sem :/ Pedig megérdemelné a project. Sajnos pont a "csucson" akadtak problámák
    k és nem javították időben.Emiatt elszállingóztak a játékosok.Hát e megér még jobb dolgokat is:)
  • Torzonborz
    Nem tudom mennyien vannak mostanság, nagyon rég léptem be. Sajna a régi corp akikkel anno elkezdtük a játékot eléggé szétesett.
  • AngerH
    Én anno többször kiprobáltam,tettszett mindig is de az árát sokalltam picit.(akkor még előfizetéses modell volt) Igy hogy B2P már renben van és többet nyujt mint ami az ára. Szórakoztató és koplex mint az eve.
    A vételben az is érv volt hogy mégis csak magyar csapat munkája...
    Steamen most 50% leárazás van rá 14,49€
  • lammaer
    Heh, vicces hogy bajnak jött ki az hogy az emberek kipróbálják...
    Hmmm... ahogy beleolvastam a fórumjaikba, ilyen 30-40 emberről regélnek átlag online létszámnak....
  • Torzonborz
    Elhiszem, anno a steamre költözés után jegelték a trialt mert baromi sokan próbálták ki úgy és nem bírta a szerver. :(
    Amúgy nem egy rossz játék, az első 2-3 hónapban leköti az embert utána már csak inkább 2. mmo-nak jó.
    Bár ez is olyan mint az EVE, inkább a pvp-n van a hangsúly és egyedül itt se nagyon lehet érvényesülni.
  • lammaer
    Hát az baj, linkre nem fizetek be :(
  • Torzonborz
    Nincs. Régen volt trial de megszüntették amikor B2P-re váltottak.
  • lammaer
    Hah, pont a héten gondolkodtam hogy mi is volt a címe annak a robotos MMOnak ami úgy néz ki mint az EVE online...

Még a kezdet kezdetén tologattam, de nagyon üres/félkész volt az egész. Örülök neki hogy nem halt ki...
    Van valami mód az ingyenes kipróbálásra (websitejukon nem nagyon láttam)?
  • AngerH
    A játék nagyon sokat fejlődött érdemes visszanézni rá!
  • Desiderata #88
    Perpetuum – Magyar égre magyar MMO-t! iPon Cikk
  • Torzonborz
    Bump !

Én most néztem vissza , 1 év inaktivitás után egész kellemes.
    Valaki visszajön PBS-re ? Holnap indul teszt szerver azon rajta lesz , talán hónap végén jön is.
  • Skill
    még van eladó acc. preorderes sok epvel.
  • Skill
    13k/acc 1 em,1 lézer "harcos", 1 bányász , 1 mass prodos gyártós acc.
    lehetőleg egyben adnám el. elég sok ep gyűlt már össze mindegyik accon.
    esetleg wowos accot is beszámítok.
  • Skill
    nem nekem való játék. viszont elé sok eps accok. kár lenne elveszni hagyni. főleg a mass crafter és bányász accot.
  • mzprox
    én játszom még és minek vettél annyi accountot, nemrég még kerestél megvételre most meg eladnád "jó drágán" :)
  • Skill
    én már a riftet várom, van 4 accom perpetumban. drága mulatság főleg ha nem is játszom. :/
  • Torzonborz
    nekem volt egy kis szünet. most várom a holnapi peccsben érkező finomságokat , na meg hogy szerencsétlen troiar sebességét végre visszarakják :D
  • Skill
    ennyi volt mindenkinek a játék?
  • Skill
    megválnék 2 warrior típusú karaktertől és 200mtől . természetesen jó drágán.
  • Skill
    100m nic valakinek ?
  • Egoraptor
    Elkelt.
  • Egoraptor
    Van egy Thelodica (laser) combat early acess accountom eladó.
    Akit érdekel: [email protected] ide írjon a részletekért.
    Jöhet a spam is külön az acc eladáshoz csinálltam a mailt.
  • Skill
    egyet sikerült szereznem, kár hogy nem vettem többet az elején :/
  • mzprox
    Ja, nekem is kéne egy :). Nekem egy early access-es sincs :(

Adok érte egy earthrise acc-ot
  • Torzonborz
    lol Te is accountot keresel ? :D
    ráteszek :
    WTB early acces acc. :P
  • Skill
    wtb acc :) senki nem unta még meg?
  • Torzonborz
    Üdv a klubban :)
  • Morinad
    :) Harolddal nyomulunk. Harold már mech-kel fúr, nekem még 1-2 nap addig. Egyelőre inkább csak hobbiból bohóckodunk, nincs semmi terv. Kíváncsi leszek majd arra, amikor lehet pvp-zni. (mármint amikor lesz rá elég pénz, hogy ne fájjon nagyon egy elpukkanó robot)
  • mzprox
    Na jó, Jakuza tanácsára beléptem a HUN-ba, külön jó pont, hogy ő nincs benne :P
    Ha játék meg 80%-ig olyan mint az EVE az a maradék 20% is kellemes felüdülés.
  • Torzonborz
    Nekem jobban bejön mint az EVE. A harcrendszer nagyjából ugyanaz de a terep miatt mégis több lehetőséget nyújt s több helyen is lehet csihipuhi.

Egyébként LOL-ban mi a helyzet ?
  • Jakuza001
    Jah es meg valamit, nem sok mindent loptak el az EVE-bol mert sajat otletuk nem volt, hanem amit lehetett. :D
    Egyszeruen leklonoztak. Aki az eredetivel akar jatszani, ami egy egeszen mas szinvonalat kepvisel, nem ezt a nivot, ami a kozelebe se johet az eredetinek, az inkabb elmegy Eve Onlinezni, nem pedig egy ahhoz kepest egy szinvonaltalan utanzattal jatszani.
  • Morinad
    Én játszom vele, és valóban akár több fantáziával jobb is lehetne a játék. Összességében azonban jó, főleg azoknak, akik még nem játszottak EVE-t.
    Másfelől ez az első magyar fejlesztésű MMO (ha nem tévedek). Magyar emberek készítették, és jobb, mint sok más MMO a piacon (persze vannak ennél jobbak is).
    Én remélem sikere lesz, függetlenül attól, hogy nekem a kedvencem lesz-e.
    Javaslom Jakuza, hogy próbálj keresni magadnak valamit, amit szeretni tudsz, mert eddig minden topicban csak a szart fröcsögted. Senki nem olvassa szívesen, meg nem is érdekel senkit. És ha találtál olyat, mesélj róla :)
  • Skill
    wwben kevesen vagyunk , főleg pvpsek. egyetlen egy bányász van. ha nem vagy kocka hunnal jobban jársz.
  • mzprox
    Egyébként nem kell, hogy magyar legyen, jól boldogulok angol nyelven. Persze nem kizáró ok ha magyar.
  • mzprox
    Corp, guild, squad..egyremegy :). Jó lenne bővebbet tudni ezekről a guil.. corpokról.
  • Torzonborz
    mármint corpra gondolsz ? :)

ha magyart keresel akkor HUN vagy WW.
  • mzprox
    Esetleg tudtok ajánlani egy jó guildet? Lehetőleg olyat, ami nincs tele kis gyerekekkel (vagy olyan szinvonalon rekedt felnőtekkel). előbbiekkel semmi bajom, csak nem az én korosztályom :)
  • Skill
    lehet jobban jársz , ha a fehéreket megjavítod és eladod npcnek.