120
Braid
-
wass12 #120 A PC-s verzióban hogyan lehet változtatni a visszatekerés sebességét? -
gregtom6 #119 Üdv. Az egy magos régebbi gépemen jobban futott a Braid, mint a 2 magos 2 Ghz-es laptopon. Hogy oldható meg, hogy jobban fusson?
Nincs valami patch, v vmi rá??? Lehetetlen, h ezt nem bírja el egy 2 magos 2 Ghz-es proci... -
PunkZoli #118 66% off a hétvégén a steamen -
#117 Pedig nem lehet elöre tekerni másképp, csak ha nyomva volt a gomb végig. -
xxxpaulxxx #116 idézek:)
"Szóval arra lennék kiváncsi, hogy ugye van ez az oltári
lassan mozgó felhő a 2-2-es pályán. És ugye az idő előre tekerése
nem megy tovább, ha nem tekersz vissza az időből.
A gond az, hogy a felhő 2 óra alatt úgy megy át a pályán, ha 8x-os a gyorsítás.
De ha ez nincs akkor...16 óra? az meg úgy nem baráti :S
Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. A vidiben a srác tud előre tekerni, úgy hogy nem csinál semmit." -
#115 Elöre nem tudod tekerni az idöt ha nem tartod már nyomva a gombot. Tehát ahhoz hogy elöre tekerhess a visszatekerés után nemszabad elengedni a gombot... -
xido #114 húúú...nézd meg a youtube videót erről...nekem úgy rémlik,hogy azt a felhőt pont egy kurva sokáig tartó visszatekeréssel lehet a pálya elejére csalogatni...a srác,aki a videót nyomta,kb 2 órás tekerést saccolt,azt hiszem:)))) -
xxxpaulxxx #113 igen, ezt tudjuk, de ő úgy érti, hogy egy idő után áll egy helyben:) -
#112 Többször kell megnyomni a tekerést, 8x a max. -
xxxpaulxxx #111 Hello!
Egyik barátom azt akarja tudni, hogy "hogy hogy lehet simán előre tekerni az időt 8x-osan?"
Mert meg akarja szerezni az 1. worldben levő csillagot a lassú felhőnél -
#110 Sikerült, köszi.
-
#109 Trükkös, de könnyü rájönni...
Az edigg kirakott képen van egy kis híd, amin áll éppen a játékos, azt felhúzod magasabbra hogy áttudj róla ugrani... -
#108 A Hunting Vadászat nevű pálya előtt van.
-
#107 http://sites.google.com/site/koppim/Home/letoeltesek/braid.JPG?attredirects=0
Itt a kép. -
#106 Részletesebben? -
#105 Itt, hogy lehet elérni a képdarabot?
A videóban át ment a következő pályára és visszajött ide, de neki megjelent valami platform, nekem nem jön elő. -
#104 direct x frissítés -
gereee93 #103 Császtok. A Braid.exe fájl-al nekem nemindul el a játék meg sehogy mi lehet a gond? Elöreis thx a segitséget -
keridenes #102 Jonathan Blow épp egy 2D-s RPG játékon dolgozik, szal tényleg nem biztos, hogy lesz, de ha a hivatalos oldalra raknak ki ilyet, akkor bármi lehet :D -
Jocisan #101 Utána néztem ez csak kacsa!
Sajnos nem készül a Braid 2. -
xido #100 jé tényleg.vannak könyvek,de szünetek vannak közöttük:) -
xido #99 Na megint találtam valami perverzet..de ez már tényleg csak olyan kis jelentéktelen semmiség..4 rejtett könyv az Epilógusban,aszongya..gondolom az 1.világban,ahol nem emlékszem könyvekre az elején...
4 rejtett könyv -
Jocisan #98 Remek!
Karácsonyra kész is lesz talán. -
keridenes #97 Jön a Braid 2! Egy újság borítóján ez van -
#96 hmm
van egy érdekes jelenség nálam, amikor játszok picit mintha be lenne lassulva, pedig biztos hogy nem a konfigom a gyenge :S (core2quad, 4g ram, vista64bit, stb) öcsém 3ghz-s 1magos 2gigás gépén meg lazán vígan szaladgál :|
valaki tud rá gyógyszert? -
keridenes #95 hali! egy ilyenre nekem is szükségem lenne, mert a legvégén (Braid pályán) nem tudok úgy felugrani, hogy ott is maradjak, a földön meg már semmit sem tudok kezdeni. rohadt idegesítő, már vagy tizedszerre elb*szni. -
Jocisan #94 Aha ha meg van a 8 csillag felrobban a képernyő!
Rohadt jó! -
#93 van olyan mentés ahol megvan szerezve az összes csillag?, de lol végigvittem és észre sem vettem, hogy vannak benne xD -
xido #92 végül történt valami a csillagok után?..kinyílt a garázs vagy felrobbant valami..vagy csak fényesen csillognak?:) -
Jocisan #91 A végigjátszás mellé fel dobtam a 8 csillag + szerzését is ide! -
xido #90 aha kösz..feljutottam nagy nehezen,úgy kell kicentizni a visszatekerést..aztán döbbenek rá itt,hogy tényleg,kell a vérnyúl is lentről
-
#89 ol
hát ez süti...:P -
xido #88 egyik haverom az egyik pályán véletlenül feljebb ugrott eggyel és látott egyet...aztán rákerestem a neten,hogy mi van ezekkel és tessék:) -
#87 Jah,mer az a tetű felhőre nem hat az időtekergetés. De ez akkora egy szopatás. Az egyéb csillagokra is nem tom ki volt az az őrült aki rájött. -
xido #86 naa..akkor előretekerés mehet? -
#85 NEm az időt kell tekerni, hanem megvárni míg a felhő odaúszik, ugyanis balról jobbra halad nagyon nagyon lassan de itt egy rendes videó Braid all 8 stars -
xido #84 jaja..sajnos 8xosan is tetű lassú...de egye penész,ha már csak az lesz az utolsó megszerzendő csillag:) -
#83 A leggyorsabb sebességen telik 1 1/2 órába XD ez van -
#82 pont most akartam irni, hogy a jelek szerint azzal nincs mindenki tisztaban, hogy tobbfele sebessegen lehet tekergetni az idot IDE-ODA -
gyuri12 #81 Én csak Xboxon játszottam ezzel a játékkal,de ott lehetett felgyorsítani a visszatekerést. Azzal nem lenne gyorsabb?