120
Braid
-
xido #80 halál frankón..egyik videón ki is írja,hogy itt most kb 1.5 óra telt el..:))) -
#79 LOL
ne etess már :P -
xido #78 ott egy nagy szünetet vágott ki a srác...
úgy tudom,hogy amint belépsz a pályára,ha rögtön elkezded visszetekerni az időt,akkor a pálya végén,a kapu feletti felhő kibaszott lassan vissza fog úszni a pálya elejére,de állítólag kell hozzá legalább 2 órán át nyomni a visszatekerést -
#77 Big THX.
amugy ujrakezted. :P Megvan a képes csillag.
csak a másik csillagot nem vágom hogy kell, mert a Csillag 1-esnél visszafut a srác 1 pályán és a sarokba állva felteszi őt a gép egy fenti felhőre. háát engem meg nem. -
msgreg #76 Sajna a monitorom nemtudja a magasabb felbontásokat:D
800x600 ugyanez a hiba. -
xido #75 van a menüben a help & settings opció..ott mutat a 4 sarokban négy pontot,ha látod,akkor jó,ha nem,akkor nyomod amit mutat,hogy kicsit állítsa a látómezőt..
ha összeraktad a 2est,akkor annyi meg egy bambi..játszd végig a csillagok nélkül,szedd össze és rakd ki a puzzle-t,hogy élvezet legyen,aztán szedd le a mentésemet és keresd a csillagokat...
új mentés,senkiét nem írja felül,másik slotban kezdtem újat én is -
#74 lol :S
-
PunkZoli #73 sehogy, újra kezded -
#72 Jah és egyberaktam egy puzzle-t de szét kéne szednem az egyik csillagért azttat hogyan??? -
#71 hogy lehetne beállítani?
-
#70 LOL
de segitsetzek má hogy az egész képet lássam.
:P
ne takarjon ki a jobboldalon
-
xido #69 nagyon buta gondolatom van erre...tegnap hallottam,hogy a játéknak egyetlen állíthatatlan felbontása van,720p HD..azaz 1280*x...ha esetleg a monitorod 1024*x-re van állítva..vedd magasabbra és nézd meg úgy..
de csak teória -
msgreg #68 Hali!
Légyszi segítsetek...
Leszedtem a demo-verziót,feltelepítettem,és indításkor alkalmazáshiba üzenetet kapok...leszedtem többször is,méég torrent-ről is...,de azok sem működnek:S mivel lehet a gond? -
PunkZoli #67 ez nagyon kemény :) kösz! -
xido #66 amik odakint a garázs felett láthatóak "üresen"
nem tudom mit csinálnak a végén,azon kívül,hogy szép lesz...de bizonyos pályák rejtett és eddig nem látott részeire kell eljutni hozzájuk..
csillagok 1-4
csillagok 5-7
csillag 8 -
PunkZoli #65 lol, milyen csillagokról beszélsz?:D -
xido #64 mentés
azoknak,akik már végigjátszották ugyan a játékot,de aztán kedvük lenne a 8 csillagot is összeszedni...az egyik csillag a házban van,de csak akkor érhető el,ha nincs kirakva a 2.világ puzzle...szóval a mentésben az összes puzzle megvan,nincsenek kirakva,így az 1.világot még végig kell ugrálni... -
xido #63 -
#62 nekem jobbra el van csúszva a kép :S -
#61 Télleg:D
Ezt nem is figyeltem -
Szeszmester #60 A történet mélyebb tartalma az atombomba kifejlesztése.
A hercegnő jelképezi magát a bombát, Tim pedig a kutatókat.
Akit bővebben érdekel, keressen rá. -
#59 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége akkor nyeri el az értelmét amikor már visszavele jössz. Ha megézed a királylány végig csak szabotálni akarja a főhőst, és a végén is a lovag ölébe ugrik hogy elvigye őt... -
#58 -
#57 bannernek?
kép -
Jocisan #56 THX!
Most már húzható innen is a Braid magyarítás!
MAGYARÍTÁS_LETÖLTÉS!!! -
Szeszmester #55 Persze, terjeszd nyugodtan :) -
Jocisan #54 Szia Szeszmester!
Feltehetem az oldalra a magyarításodat? -
Jocisan #53 Isten vagy!
THX -
keridenes #52 köszi! így legalább már értem a történetet! -
#51 Fasza ez a Braid,felbontást nem lehet vhogyan beállitani benne? -
Szeszmester #50 Elkészült a játék magyarítása, tölthető a magyarítások portálról. :) -
#49 köszi! -
Jocisan #48 Sztem ez lesz!
Documents and settings/felhasználónév/Application Data/Braid -
Jocisan #47 Sziasztok!
Braid - Videó Végigjátszás, és Cikk!
Itt lehet sasolni!!!
Jó játékot! -
#46 Mentéseket hova rakja, nem tudja vki? -
#45 Na végigvittem, állat volt az utolsó, epilóg előtti pálya, a végét viszont nem igazán értem. -
#44 elég nehéz leírni, nézz hozzá egy youtube videót -
ricsa008 #43 a Hunt nál hogy lehet megszerezni a darabot? mászkál 6 olyan szar és sehogy sem jövök rá pedig az az utolsó -
xido #42 de ha meg csak 1 manus csinálta,le a kalappal előtte:) -
xido #41 hát a zenét nem,mert az csak jogdíjasan importált több albumból