Wittgen#4
Azért jó látni, hogy a könyvolvasás még nem halt ki hazánkban.
lpmorpheus#3
Kedvenc könyvedet itt akár 50%-al olcsóbban is megtalálhatod, mint bárhol máshol!
http://hasznalt-konyvek.hu/
Pont ezért egy normálisabb regény minőségi kötéssel (ami nem hullik lapjaira két olvasás után) igencsak 2000 Ft körüli áron mozog. Ezt pedig nagyon kevesen engedhetik meg maguknak. Én Leslie L. Lawrence könyveit gyűjtöm, van is vagy 30 kötet, de újabban már nem telik rá, akármit is csinálok. Így marad a pdf, amihez hozzáfértem ingyen, de hadd ne taglaljam a minőségét. Vérpistike Rilíz.
Amúgy erre a dvdrentre kíváncsi lettem volna, de éppen költöznek. Ha minden igaz holnapig. Erre az ingyenes házhoz szállításra külön kíváncsi lennék. Szerintem megint elfelejtették azt az apróságot, hogy Magyarország nem csupán budapestből áll. Ha valaki Záhogyból kölcsönöz, annak is kiszállítják?
Csak ne felejtsük el, hogy a könyvesboltok bizományosi kontsrukcióban 45-60% árréssel dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy a bolti ár 40%-a marad a kiadónál, amiből fizetni kell a nyomdát, szerzőt, grafikust, hirdetéseket, irodát, könyvelőt, szerkesztőt, stb. és ha nem megy el a könyv, akkor a maradékot visszaadják a kiadónak, így a kockázat is az övé, amíg a könyvesboltok az ár nagyobbik részéért szinte semmit sem csinálnak és semmiféle kockázatot nem vállalnak.