Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez most a Steam hibája? Megvan az alapjáték. Nézem az adatlapját a Royal Edition 34.79€ és NINCS az adatlapon SEMMI nyoma annak, hogy van DLC pack külön!
De, ha rányomok egy DLC-re, ahogy írtad (hálás köszönet érte!!!), akkor tényleg bejön egy Royal DLC Package 17€-ért!!!!
Ez tudjátok mi? A legalja, féreg, megtévesztés, a vásárló totális átverése!!! Ugyanis ha most nagyon rá lettem volna pörögve nyilván megveszem a DLC-ket all in one, "add all DLC to Cart" gombbal 45.3€-ért!
Hogy rohadnának meg, hogy itt tartunk!
A hsz-ed viszont kb. pirossal kéne a bannerbe tenni, mert annyira fontos! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.06. 08:08:05
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Kingdom Come egy olyan dolog, amit mindenkinek ki kell próbálnia.
A harcrendszer ismerős is, meg nagyon furcsa is. A hangulat vicseres és nem is.
A lényeg, hogy itt tényleg arról van szó, hogy egy kovácsinas bőrébe bújsz a Zsigmond király idei korszakban. Ez azért vicces, mert ugyebár ekkor Zsigmond volt a Német-Római császár is, de sajnos a csehek ott, és akkor kevésbé jártak jól, mint mi. Ezért nagyon mókás magyar szövegeket hallani bizonyos ellenfelektől, akik ugyan kunok, de mégis magyarul beszélnek, és néha gáz, amikor konkrétan bazmegelnek, meg kurvanyáznak, magyarul 😊
A harc nagyon érdekes, nem mondanám, hogy jó, ki kell próbálni. Nehéz.
A játék a bundli árát viszont mindenképp megéri, én day 1 vettem meg, és nem bánom. Hamarosan előveszem ismét.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Soha nem találkozunk :-)
Itt a lényeg... plusz küldik. Az a vicc, hogy jobban járnék, ha egyszerűen megvenném a Royal Editiont steamen. Ez így egy őrület.
Ez a game kb olyan mint a Richard Burns Rallyt billel tolni .....
De ha rájössz és megszokod a harcot akkor jó lesz. Ha nem akkor hagy a csába ,mert csak felbaszod az agyad
Next PC upgrade: 2022
Az egyetlen amit érdemes a játék elején megvenned a From The Ashes, mert ott túl tudsz fejlődni.
A többit bármikor, mert plusz küldiket adnak.
Az alapjátékba én beletettem 150 órát, szóval tartalom van benne.
Illetve ha monduk a Withcer 3 tetszett, arra számíts, hogy itt azért olyan döntések messze nincsenek, mert inkább hangulati RPG, mint döntési(bár tudom ez hülyén hangzik).
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Moonlighter - okay.
Road Redemption - nekem ez pont annyit ér, amennyiért most megkaptam. 1x kipróbálom, de ha nem kap el 10 percen belül, akkor ignore on.
Warhammer 40,000: Mechanicus - Ebből milliárd van, nekem meg nincs időm.
Love is Dead - meh.
60 Parsecs! - békésebb időkben ránéznék, rengeteg jobb van ennél.
NAIRI: Tower of Shirin - erre se lesz időm.
Júliusi előzetes:
Kingdom Come: Deliverance - OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Surviving Mars - Szomorú, hogy ilyenekre már végképp nincs időm, de amúgy okés, korábban már szemeztem vele.
Szerk.: Nincs Kingdom Come season pass? Vedd meg a DLC-ket 45 euroért. Száni!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.05. 19:25:24
Road Redemption
Warhammer 40,000: Mechanicus
Love is Dead
60 Parsecs!
NAIRI: Tower of Shirin
Júliusi előzetes:
Kingdom Come: Deliverance
Surviving Mars
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak mert 20 dodó környékén van néhány kulcsos oldalnál, és szemezgetek vele.
Jaaaaj, régi szép idők, micsoda cég volt az 😄😄😄😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy letoltam pár hónapja PSVR-on a Stranger Things VR Experience-t és az bizony jó lenne... kár, hogy percek alatt lemegy az egész. Abból és úgy kéne játékot csinálni, nem pedig a Novotrade-re bízni a fejlesztést <#zavart2>#zavart2>

Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.07.03. 19:12:03
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.07.03. 17:53:17
Vagyis a lengyel kormánytól csak akkor jutnak forráshoz, ha raknak bele multiplayer részt is? 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Recently, the developers specified that the version of the game launching next year will be 100% single-player, but multiplayer has been on the cards since at least 2016, when CD Project RED included it in their outline to secure funding from the Polish government. There, they included a section about how the team will be implementing "seamless multiplayer" with the new funds, which the full brief described as:
"A complex technology for making unique multiplayer gameplay mechanics, including the ability to search for opponents, manage game session, replicate objects, and support for different game modes along with a unique set of dedicated tools."
Consequently, this could mean that Cyberpunk 2077 will be receiving a multiplayer expansion after it launches ala Red Dead Online, or as a whole new separate experience. As for what the third project could be, that remains anyone's guess, but the studio has promised they'll be ready to show both off early next year."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Per Aspera Ad Inferi.
Szerk: GOG-on 2x játszottam végig. Steamen 1x. A két kieg közül az elsőt 2x a másodikat meg sajnos csak 1x.
Lesz még itt vmikor újból végigjátszás. Csak kéne időt találni rá. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.07.02. 18:56:33
A DRM: STEAM
Megjelenés: 2019.09.27
Pre-order now to receive the following bonuses:
* GE Weapon Collaboration Set
* Blood Veil Ogre
* Accessory Set
The Deluxe Edition includes the following:
* Full Game
* Season Pass
* Season Pass bonus: Mia Bonus Content
* Deluxe Edition bonus: Insatiable Bloodthirst accessory pack.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amúgy KÉTSZER is megvettem. Ti hányszor?

Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem sikerült, és ez nem is baj, de az, ahogy próbáltatok segíteni a steamgifts analfabétának, az bizony fontos volt számomra. Ez itt egy közösség, akárki akármit mond, és jó itt lenni.
p.s. - és mivel felháborító Pocok véleménye a Witcher 3-ról, ezt meg is mondtam! 😛
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.07.02. 01:47:22
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.07.02. 00:41:49
Emlékezhetsz a felvonásokra 😊
#307053 Milyen előző? 😮
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.06.30. 19:04:55
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy ez már majdnem R* szintű szuperprodukció... persze csak majdnem, mert a GTA V költségei 260 millió $ körülre rúgtak, azt nem egyszerű utolérni. A Witcher 3, ami 85 millió $-ba került, a Cyberpunk a CDPR elmondása szerint is többe fáj. Pontos számok még nincsenek, de kb. 100-110 millióról van szó. A CDPR eddigi legköltségesebb cucca.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Esélyesen meghág mindent szárazon, mikor megjelenik. A Witcher 3 is tarolt, nem várok kevesebbet ettől sem és erős a gyanúm, hogy ez még feljebb teszi majd a mércét. Most lefogadom, hogy 9/10 alatt csak pár elvetemült fog rá értékelést adni. Abszolút AAA+++ cím lesz. Ráadásul az egyetlen nagy kiadó/fejlesztő, akikről nehéz rosszat mondani.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Hogy noszogasson:
"Nem lesz morális rendszer a Cyberpunk 2077-ben
A CD Projekt Red megerősítette, hogy a The Witcher 3-hoz hasonlóan a Cyberpunk 2077-ben sem lesz morális rendszer, mint játékmechanizmus, a játékos szabadon hozhat meg olyan döntéseket, melyek az erkölcsi szürkezónába tartoznak, hiszen a Cyberpunk világában semmi sem fekete vagy fehér.
A készítők elmondták, hogy a Cyberpunk 2077-et végig lehet vinni úgy, hogy nem ölünk meg semmit, de ez nem lesz hatással semmilyen rejtett jó-rossz skálára, pusztán a játékos döntése, ha ezt akarja csinálni, és ezt a játék lehetővé teszi.
"Ehhez nagyon jónak kell lenni a lopakodásban, ebbe az irányba kell fejleszteni a karaktered, és olyan fegyvereket kell használni, amik csak ártalmatlanná teszik az ellenfelet, és nem megölik. Továbbá olyan morális döntéseket kell meghozni, amik lehetővé teszik, hogy senkit ne kelljen megölnöd" - mondta Mateusz Tomaszkiewicz, a küldetésekért felelős dizájner.
Ezzel párhuzamosan Pawel Sasko, a játék egyik vezető dizájnere egy lehetséges New Game+ módról beszélt, habár ezt nem mondta ki közvetlenül. Arra a kérdésre válaszolt, hogy ki lehet-e maxolni teljesen a karakterünket egy végigjátszás alatt.
"Ezen még dolgozunk, szóval változhat a megjelenésig, de valószínűleg nem lehet kimaxolni mindent egyetlen végigjátszás alatt. Ennek nem lenne sok értelme egy olyan játékban, ahol nagyon fontosak a meghozott döntések és az újrajátszhatóság. Ezért nem valószínű, hogy az első végigjátszásra megengedhetjük, hogy mindent ki lehessen maxolni" - mondta.
Ez az utóbbi mondat viszonylag egyértelműen utal arra, hogy a készítők terveznek egy New Game+ módot, ami persze könnyen lehet, hogy a megjelenéskor még nem lesz elérhető, hanem egy frissítés formájában kerül majd be."