Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.29. 11:28:10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.29. 11:15:00
Next PC upgrade: 2022
Told fel kickstarterre
Ne Star Wars legyen a neve
Várjuk<#banplz>#banplz>
ha nem csinálják meg, majd én nekiállok unreal engineben... csak modellek kellenének hozzá... meg textúrák, többit csinálom 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azt a szentségit neki. Bárcsak igaz volna. Alan Wake után a 2. játék lenne amit tejes áron előrendelnék! Végre egy értelmes single star wars lövölde..... LENNE
Kiadták kb pre pre zséta állapotban majd 1 évvel később szerintük felújítva/ javítva (kb a nevét nevezték csak át abszolút semmit mást nem csináltak vele) és most ez... Pedig hogy vártam már 1$-os fosbundleba
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.28. 22:52:43
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 22:16:42
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Story About My Uncle
Euro Truck Simulator 2
2x Samorost 2
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.28. 22:20:14
[merlinw.org]
Válasz
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Napok óta most mertem elindítani a gépet egyáltalán. Levonultak a festők meg a burkolók, mindent por lep. 2 órán keresztül mosogattam meg porpisztolyoztam a gépet és tartozékait, hogy egyáltalán legyen kedvem meg bátorságom bekapcsolni, vagy hozzáérni. Kármentesítés folyik. Holnap jön meg a konyha, szóval egész hétvégén az asztalosokat fogom pesztrálni. De a hétvégén vége végre, jövőhéttől újra géming. Most újabb 10 évre se felújításra, se ingatlancserére nem akarok még gondolni sem. Kicseszettül elég volt ez az 1 hónap horror.
Adversus solem ne loquitor
Nagyon kíváncsian várom a review-et tőled, mi a véleményed mennyire nem jön be a játék, stb stb. 😊
(persze off-ba inkább ha télleg kifakadna belőled valami 😄 )
nálad azért 65 mert másolsz vinyóról. <#awink>#awink>
Amúgy nekem 2.5MB/s a max. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 21:40:53
Adversus solem ne loquitor
A kod igényléskor (nvidia) nem kell uplay e-mail cim, más is jó, csak a redeem résznél mikor be kell jelentkezni akkor fontos az uplay!
Fpocok áltak mutatott link....igényelsz kódot.
Ezután fogod az email-ből kimásolod a kódot, rányomsz alatta a "redeem" szóra, majd a bal oldali opcióba belépve igényelsz serial-t.
Ezután a végén egy üzenet lesz hogy majd értesítve leszel e-mail-ben.
Most uplay oldalon lépj be a fikoddal, majd profilod-account managements-beta acces fülon van egy SHOW KEY,
PS4 és X1 esetében megkapod a valós serial-t, PC-n egy üzenetete hogy nemsokára a játéklistádra teszik a beta-t, ez kb 5 perc várakozással jár és mehet! 😊
"Tévesen írtam régebben hogy itt 30 gb vagy írtuk....ez 26gb-ot mutat, a telepítő 28-at, nem tudom, vagy 26gb mint x1-en vagy 28 mint ps4....nemtudom ez számít-e valamit, de gondolom semmit."

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 21:26:08
Nekem sikerül, várom emailt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Teljes élmény elérhető ~3.700 Ft-ból... egy picike kuponkód igazán jól esne :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
* Mars: War Logs
* Yesterday
* Bound by Flame
* Of Orcs and Men
* Blood Bowl: Chaos Edition (Legendary Edition!)
* Styx: Master of Shadows
//Ja, és a Focus Selectionnek köbö a fele így. Runaway játékok stb.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.28. 20:25:48
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//Így legalább tuti észreveszik a srácok ezt a baromi jó bundlit.
//Ha nem lenne meg a nagyja, tuti a monitorra dobnám 15 dolcsit.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.28. 20:23:46
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
1$:
Mars: War Logs
Space Run
Pix the Cat
Yesterday
Final Exam
BTA:
Wargame: Euopean Escalation
Contrast: Collector's Edition
Game of Thrones
Cities XL Platinum
Bound by Flame
Etherium
15$:
Farming Simulator 2013 Titanium Edition
Of Orcs and Men
Cities XXL
Blood Bowl: Chaos Edition
Styx: Master of Shadows
40$:
Focus Selection Pack
Coupons included in the bundle!
33% off Blood Bowl 2
33% off Act Of Aggression
50% off Farming Simulator 15
Lassú voltam. Nem baj, itt marad.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.01.28. 20:20:32
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
* Mars: War Logs
* Space Run
* Pix the Cat
* Yesterday
* Final Exam
Pay more than the average of $4.94 to also unlock!
* Wargame: Euopean Escalation
* Contrast: Collector's Edition
* Game of Thrones
* Cities XL Platinum
* Bound by Flame
* Etherium
Pay $15 or more to also unlock!
* Farming Simulator 2013 Titanium Edition
* Of Orcs and Men
* Cities XXL
* Blood Bowl: Chaos Edition
* Styx: Master of Shadows
Pay $40 or more to also unlock!
* Focus Selection Pack
* 33% off Blood Bowl 2 - Coupons included in the bundle!
[merlinw.org]
Gyanítom a jó játékokat levásárolták. 😄
Más nincs 2 fontért?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 19:58:08
Most vettem észre.
Persze, a Just Cause 3-nál: "Unavailable This item is currently unavailable."
Important message about the item you would like to purchase
We noticed that you're shopping from United Kingdom. This item is currently unavailable for customers shopping from United Kingdom. We do not know when or if this item will be available again. Not Shopping from United Kingdom? Change your country setting
Redditen valakinek sikerült mindkettőt megvennie - egyedül a Witcher 3 DLC-hez nem tudott hozzájutni.
Fpocok: nocsak, akkor Te is a félig-meddig jól jártak közé tartozol 😊
//Igaz, ehhez "csak britnek" kellett lenned 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.28. 19:48:47
There was an internal error in our system. We logged the problem and will investigate it later. Our apologies for the inconvenience.
SZERK: F1 2015 működött, de a rallyra hibát ír ki!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.28. 19:47:44