Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a neve szerint "nurse" kosztüm, de ilyen jellegű ápolónős ruhákat csak szex shopokban lehet látni/kapni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.30. 18:06:56
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kattintgatni kell mindenre ennyi a lényege!
#265918: Mi értelme hülye kérdést feltenni ,amire úgyis jól tudod , hogy olyan válasz lesz amivel úgysem értesz egyet?
I2k tanított? Ő ilyen random csak írok valamit hogy írjak valamit.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.30. 18:01:39
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.01.30. 17:56:22
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy a képen szereplő játék vmelyik Resident Evil.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.30. 17:18:16
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.01.30. 16:45:27
Evoluti0N: saints row 4 😄 egy tangában, vagy anélkül is lehetett menni.... 😄
Utoljára szerkesztette: gabo91, 2016.01.30. 16:09:41
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
SG.hu én így/úgy szeretlek(!)...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Régi szép idők. 😊
Minden amúgy logikus, 1-2 használható elem van a pályán, mindig azokkal kell csinálni valamit, és "területenként" vagyis pl a házból ha kimész akkor nem kell már oda vissza vinned semmit és így tovább, nem úgy mint az első részben!
SPOILER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És egy rejtvény van ami t neked kell télleg kitalálni az ia max 2-3 variácó lehet ha belegondolsz....állatok evoja.
Valamint a többinél mind mind az iratokban van megoldás, illetve van ahol amgát a tárgyat kell megvizsgálni MINDEN pozícióból hogy megleld a megoldást. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 13:51:56
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gondolom rendesen akad a gépeden a 60fps. 😊
Nekem probaképpen megvolt 15 fix brutál low-on. 😄
Adversus solem ne loquitor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://www.gamersgate.com/DD-ACU/assassins-creed-unity
Per Aspera Ad Inferi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- AC Unity
- Dead Kings
- Secrets of the Revolution
- Underground Armory
Van még 1 dlc hozzá a Revolutionary Armaments Pack, de az csak n+1 fegyver vacak, ~270 Ft-ért. Ilyenekért 1 Ft-ot nem adok.
Lesz-e olcsóbb? Persze. Mikor karácsonyra taksálom a 3k-s árat, de addig le is fogom tolni. Idén kizártnak tartom, hogy olcsóbb legyen 3k-nál, ha csak nem lesz egy elárazás.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.29. 21:47:49
Aztán 1-2 éve kemény vastagszemű szitám van. 😄
Két misszió után úgy döntöttem, hogy erre most több időt nem áldozok 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Amúgy 1 rekord szerintem az ővé biztosan ha nem is az eladásokban. a Legnagyobb beta-demo a világon szerintem. 😄
Persze látni is hogy miért ekkora.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.29. 21:22:22
De a jó oldala respect az ubinak volt demó így nem hogy 0day de 100ft ért se fogjuk megvenni évek múlva sem.
Next PC upgrade: 2022
Ez van, én is amúgy így vagyok ha kipróbálok valamit és nem szippant be az első perctől akkor utána nehezen szánom rá magam, sajnos minden évben egyre nagyobb a szemem de a szám kicsi. 😊
Ez nem feltétlen a program hibája.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.