Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Mázlista vagy, ez van. Nem lottózol?
Atisz
Resident Evil 0 HD Remaster(ed).

Ez a neve szerint "nurse" kosztüm, de ilyen jellegű ápolónős ruhákat csak szex shopokban lehet látni/kapni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Pedig én is csak klikkelgetek azokra amik érdekelnek.
Atisz
Azért mert engem nem érint (ingyen DLC volt), még zavar, hogy egy ilyesmiért ~10 EUR-t leakasztanak egynémely rajongóról.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

kigyi
A pontjaim 80%-át elverem folyamatosan és olyanokra is amik 1 órára vannak felrakva mivel egész nap figyelem minden órában legalább 1x 😄 És mégsem nyerek. Hát ez már valami durva átoknak tűnik 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Atisz
Elnézést a kép méretéért, a steam általában 2-300 KB közé szokta lőni a képeket.

TBTPumpa
Ez olyan orosz mentalitás, ami rajtunk maradt (ez is). Ha ő nem játszik vele, más se játsszon vele. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.30. 18:06:56

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Én csak azokra jelentkezek amik érdekelnek. Titok nincs. Pakolgatok azokra folyamatosan. Telóról is meg gépről is. Munkahelyen és otthon is. Szerintem inkább szerencse kérdése.
Voltan
Épp ezt akartam írni én is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lalakov
😞 Mi értelme olyan játékot nyerni, amivel tudod hogy nem fogsz játszani? Mindezzel pedig elvenni mások elől a lehetőséget?
grebber
Tavalyi évet 4x nyereménnyel zártam ,idén 6-nál járok már.
Kattintgatni kell mindenre ennyi a lényege!

#265918: Mi értelme hülye kérdést feltenni ,amire úgyis jól tudod , hogy olyan válasz lesz amivel úgysem értesz egyet?
I2k tanított? Ő ilyen random csak írok valamit hogy írjak valamit.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.30. 18:01:39

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Már 4 hónapnyi nyeretlenség áll mögöttem SG-n 😄 😄 Áruld már el mi a titok, persze azon kívül, hogy mindenre raksz (én csak arra mi tényleg kellene is).
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.01.30. 17:56:22

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

darkSectorxxx
Resi 0. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ok, az igaz. Meg ha már zombiknál tartunk, akkor ott van Juliet Starling a Lollipop Chainsawból a szurkolólány egyenruhában, meg a gyilkos pomponjaival. Azonban ez a két játék nem is veszi túl komolyan magát. 😄

Amúgy a képen szereplő játék vmelyik Resident Evil.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.30. 17:18:16
Scooter
Ó máj gád. Megvan az 500-dik játékom steam-en. Ő lett a szerencsés: Sniper: Ghost Warrior 2 Collector's Edition. Sose hittem volna, hogy valaha elérem ezt. 2013 októberében regisztráltam a steamgifts-re és akkor szerény 29 játékom volt. Összesen 5 gifts-es oldalra regeltem akkor. Erre <#pias> kell! <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.01.30. 16:45:27
Scooter
Melyik játék? Baromi nehéz kitalálni. Mondom ezt úgy, hogy még egy részt se láttam és nem játszottam végig. Viszont muszáj lesz őket.
gabo91
Melyik játék ez?
Evoluti0N: saints row 4 😄 egy tangában, vagy anélkül is lehetett menni.... 😄
Utoljára szerkesztette: gabo91, 2016.01.30. 16:09:41

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

OMFG! Ez durva. Nem lennék képes ilyen cuccban levő karaktert irányítani. Minden komolyságot kiöl a játékból. 😄
IMYke2.0.0.0
A méret sem okés [de legalább játék <#wow2>] - viszont csak úgy látom ezeket, ha kilövöm az uBlock-ot.
SG.hu én így/úgy szeretlek(!)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Na és, téged ez miért zavar? Hidd el vannak hülyék akik megveszik...

Jim Morrison
446 KB , ebből baj lesz!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Atisz
Ez az elsőbálozói ruha van a játék értékének felével megegyező árú DLC-jében. A végigjátszáshoz szinte elengedhetetlen... <#zavart2> szinte.

darkSectorxxx
<#fogmosas>

Régi szép idők. 😊

Minden amúgy logikus, 1-2 használható elem van a pályán, mindig azokkal kell csinálni valamit, és "területenként" vagyis pl a házból ha kimész akkor nem kell már oda vissza vinned semmit és így tovább, nem úgy mint az első részben!

SPOILER!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kell sokszor mahinálni a karakterek fő cuccaival, a csajnak a kémikus ládája, a faszinak az öngyújtó. 😊
És egy rejtvény van ami t neked kell télleg kitalálni az ia max 2-3 variácó lehet ha belegondolsz....állatok evoja.

Valamint a többinél mind mind az iratokban van megoldás, illetve van ahol amgát a tárgyat kell megvizsgálni MINDEN pozícióból hogy megleld a megoldást. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 13:51:56

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Elakadtam a RE0 ban. Foggalmam sincs, mit kell most csinálni. Legalább 10 éve nem volt ilyen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
darkSectorxxx
Fallands 5. 😄

Fpocok
"Fallout 5 alfa gameplay"

Mekkora rip off.

darkSectorxxx
Csak legyen időd játszani vele.
Gondolom rendesen akad a gépeden a 60fps. 😊

Nekem probaképpen megvolt 15 fix brutál low-on. 😄

Moby
Na, csak jutott időm megnézni. 1 órát vertem bele, eddig day1 vételnek néz ki. Elképesztő az atmoszféra, jó nagynak tűnik a játéktér, fasza a gunplay, coopoltam picit, kikúrt jóak. szép is nem kicsit, tényleg kellően rpg szagú is. Fasza na, nincs ezen mit szépíteni. Tetszik <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

Csak a tisztánlátás végett írtam....Dead Kings a Unity optimalizálási mizériája miatt lett hozzácsapva a játékhoz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Addig rendbe is tudod szedni a gépet. <#eljen>

Fpocok
Én holnap nézem meg divisiont, haverral. Coopban. Mert hogy arra lesz a játék. 😄

Tinman
Igen + a Secrets of the Revoltion-t ajánlott megvenni, így jött ki az összeg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Értem, csak azt részleteztem mit adtak a pénzemért, mit látok a Uplay-en :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

darkSectorxxx
grat

Dead Kings amúgy mindenkinek jár alapból csak mondom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
3753 Ft-ot vontak, ezt tudja:

- AC Unity
- Dead Kings
- Secrets of the Revolution
- Underground Armory

Van még 1 dlc hozzá a Revolutionary Armaments Pack, de az csak n+1 fegyver vacak, ~270 Ft-ért. Ilyenekért 1 Ft-ot nem adok.

Lesz-e olcsóbb? Persze. Mikor karácsonyra taksálom a 3k-s árat, de addig le is fogom tolni. Idén kizártnak tartom, hogy olcsóbb legyen 3k-nál, ha csak nem lesz egy elárazás.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.29. 21:47:49

darkSectorxxx
Hát ja én már abban a fázisban vagyok hogy én is hamar kitalálom egy játékkal kapcsolatban hogy kockulás lesz-e vagy kimarad az életemből, mondanám hogy majd utólag olcsón, de nem ámítom tovább magam nem csak a Division-ról van szó, hány olyan játék fekszik az orrom előtt mait nem vagyok képes végigvinni, gyenge vagyok mint a libafos. 😄

Aztán 1-2 éve kemény vastagszemű szitám van. 😄

robotnyk
dobtam egy privit, ha esetleg tudnál segíteni egy kicsit, azt megköszönném
ZsZso
Úgy-úgy. Csak egy személyes vélemény volt, semmi szakmai. A lövödözős rész MMORPG -s érzést keltett bennem, ami valahogy minimál sztori + sok grindre emlékeztetett (azt se tudom ez MMO -e egyáltalán, azon túl, hogy a bázison egy csomó playerrel találkoztam).
Két misszió után úgy döntöttem, hogy erre most több időt nem áldozok 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

darkSectorxxx
Hát nem gond ez, csak nem passzol a gém a játékossal de külön-külön csodálatos mind2-ő. 😊

Amúgy 1 rekord szerintem az ővé biztosan ha nem is az eladásokban. a Legnagyobb beta-demo a világon szerintem. 😄

Persze látni is hogy miért ekkora.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.29. 21:22:22

grebber
Jaja. Ott már komoly bajok vannak ha egy játékot 30 perc után már un az ember.
De a jó oldala respect az ubinak volt demó így nem hogy 0day de 100ft ért se fogjuk megvenni évek múlva sem.

darkSectorxxx
Most szerintem ZsZso csak úgy független gondolta, ha nem fog meg egy játék nem feltétlen azért mert van rá másik példa. 😊 (gondolom én)
Ez van, én is amúgy így vagyok ha kipróbálok valamit és nem szippant be az első perctől akkor utána nehezen szánom rá magam, sajnos minden évben egyre nagyobb a szemem de a szám kicsi. 😊

Ez nem feltétlen a program hibája.

Troger911
Jaja! Jó kis játék!
Totti5
Mihez képest? ( tényleg milyen címekhez képest? ) mert olyan stílust feszeget amiből momentán 1 hasonló van ami a Destiny, de az teljesen más, és kisebb, gyorsabb, közel sem ennyire szerteágazó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ZsZso
Kipróbáltam ezt a The Division -t, de nem voltam tőle elájulva. Úgy kezdtem neki, hogy az ég világon semmit sem tudtam róla, úgyhogy elvárások nem voltak, max a hypevonat szele csapott meg egy picit. Lehet valamit nem látok amit kellene, de nekem kicsit középszerű.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Scooter
Igen. Pont, hogy most rákerestem steam-en a kapott samorost 2-re, talált egy 3-dik részt is! Megy is a kívánságlistára.
Imádom őket. És készülőben van a Samorost 3! <#taps>
Scooter
Köszöntem a Samorost 2-őt! <#eljen> <#taps> <#vigyor2> Szuper kis szösszenet az Amanita Design-tól. Imádnivalók a játékaik. A Machinarium is egy nagyszerű kis kaland.