Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Máshonnan:
"In addition, there will also be a limited, premium edition of the game available at participating retailers worldwide. This edition will come with a 12-inch tall statue of a Revenant demon. This statue is being created by renowned manufacturer Triforce, and was made using in-game 3D files. It will stand on a LED-lit base that will have an internal, slow-spinning turbine from the UAC Mars facility. This edition will come with a copy of the game that is packed in a metal case."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.07. 18:33:00
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kb egy szinten van az otherworld-al..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
“We do kind of have to keep in check with the consoles, it would be kind of unfair to push it so far away from them, but it’s been good having a dedicated PC version with this game. I’m really happy we’re pushing the PC build as much as we are, there’s a lot more customized options than the console.”
The Division dev
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.07. 10:47:34
Parasite Eve 2, best game EVER!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Nuuvemen volt már olcsóbb, de ismétlem ez impulzusvásárlás volt, valamiért most azonnal akartam bóklászni.
Kb. 3 óra volt a teljes játékidő? Végigszaladtál csak rajta, vagy tényleg ilyen rövid?
Ahogy olvasom a profilján, hogy adja az alapot és a Redux-ot. Így nem kérdés a megvétele!
Jó volt ez, klassz kis sétaszimulátor, puzzlés- gyilkosságos nyomozós. Azért van benne vér rendesen, meg a bányában rámjött a frász egyszer, nem számítottam ijesztgetésre. De amúgy teljesen korrekt tartalom akciósan ennyiért, tényleg gyönyörű grafikával és hangulattal. A karakterek és animációk talán gyengébbek, de a környezet odabaszós. Főhősünknek meg kimondottan kellemes a hangja.
Viszont a Redux az achikat meg kártyákat nem adta meg, teszek még egy próbát a simával (főleg hogy ahhoz van magyarítás is <#eljen>#eljen>, de azt sem sikerült ráerőszakolni a Reduxra).
/szerk: 120giga letöltés a három, lolz :o
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.02.06. 19:20:24
Mondjuk a 3 is az volt, csak azt meg valamiért mégis számozták. <#idiota>#idiota>
Még néha jót röhögni is tudok rajta.
Viszont az angol kiejtésétől a falat kaparom, ahogy a magyar mondat kellős közepén belepakol egy bugyborékoló amcsi kiejtésű nevet, ez rémesen idegesítő. De a Hollywood-ot mindig Holivúd-nak ejti, következetesen.
Mindegy, ez már az én személyes nyomorom 😊
Meg persze a stílusát is túltolja olykor, és alkalmanként nagyon nem értek vele egyet, ez utóbbi mondjuk nem feltétlenül baj.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.06. 15:19:06
[merlinw.org]
[merlinw.org]
AJ-t nem nagyon láttam még, de ez a Top 10 list AC-s része igaz és jó volt, illetve ez volt egy másik videója, amit láttam, és imádtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem nevezném ripacskodásnak; egyszerűen ilyen stílusa. Szerintem illik is a szarkazmushoz.
Szirmait pedig azért szeretem, amit te is írtál, illetve mert tényleg a lényeget mondja, megvizsgálja a dolgokat több aspektusból, és aszerint mond egy véleményt. (Nem úgy, mint pl. az Otherworld, amiben én eddig csak azt hallottam, hogy "ez milyen szar; undorító; nem jó; szar; stb... minden indoklás nélkül.)