Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
genndy
Megvolt a sima Ethan Carter is. 2,5 óra lett a vége, leginkább azért mert már tudtam hol mit kell csinálni. És tényleg megadta az összes achit meg a kártyák is kiestek ennyi idő alatt. Jó volt, tetszett, túl sok különbséget nem fedeztem fel az UE4 és UE3 között (talán a tűzeffekt a 3-ban szebb, meg az elején lehidaltam a ködtől, de visszanéztem és benne van az is a 4-ben, csak talán az alapból világosabb kicsit azért nem tűnt fel annyira). Vissza a hidegbe, irány Skyrim 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
IMYke2.0.0.0
Akkor jogos a kifogás a bundlival szemben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Megvan minden más, ami érdekelne.

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Ha nem érdekel / nincs meg a többi a bundliból, akkor jogos az összevetés - de amint csak 1 Assassin's Creed, vagy más érdekel belőle, máris jobban jössz ki vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Nem ismerem, és nem is regisztrálnék nyolcvankettedik helyre pár fillérért. 😊 De köszi!
Voltan
Az InstantGaming-en olcsóbb, vagy az már nem számít legális forrásnak?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Moby
1800 vs. 4500

IMYke2.0.0.0
Ott a képen az infó róla.

Máshonnan:

"In addition, there will also be a limited, premium edition of the game available at participating retailers worldwide. This edition will come with a 12-inch tall statue of a Revenant demon. This statue is being created by renowned manufacturer Triforce, and was made using in-game 3D files. It will stand on a LED-lit base that will have an internal, slow-spinning turbine from the UAC Mars facility. This edition will come with a copy of the game that is packed in a metal case."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.07. 18:33:00

darkSectorxxx
Megáll egyhelyben a lábán és nem dől el. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Krisztiam
ez a szobor csinál is valamit?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

darkSectorxxx
Vicc akart lenni a szemét szóval kapcsolatban. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Botond
Gondolom itt poénból van írva a 15 dolcsis tierhez, hogy ac rouge van benne és valójában nincs. :o
darkSectorxxx
Humbli mellé adnak AC-t? 😄DDDD

Botond
Csorog lefele a GTA5, még berántom xcomot gmg-ről, ha jól látom ott a legolcsóbb a legális források közül.
Botond
humblibundli? :o Még kapsz egy csomó szemetet is mellé!
Moby
Rohadt nuuvemen 25 reál az ac rogue, de megvenni azt nem lehet 😞

Engem is, elég idegesítő a srác, ráadásul elég ellentmondásos, de hát látszik is rajta hogy nem tiszta...
Kb egy szinten van az otherworld-al..
Tinman
Oh... értem, thx Grebber.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Nem vagy vak még készülőben van!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Öööö én vagyok vak, vagy tényleg nincs az AC Rogue-hoz honosítás?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Fpocok
AZTAKURVA

We do kind of have to keep in check with the consoles, it would be kind of unfair to push it so far away from them, but it’s been good having a dedicated PC version with this game. I’m really happy we’re pushing the PC build as much as we are, there’s a lot more customized options than the console.”

The Division dev
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.07. 10:47:34

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
<#eljen>

Nekem is PS3-on, egyszer már PC-n, meg most megint időnként játszogatom PC-n
Botond
360on lepörgött már, de nincs annyi benne, mint kotor2ben, arról írt olyan is reviewt steamre, akinek 411,2 órája van benne. 😄
Az Xcom 2-vel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de a GTA V nagyon, nagyon, nagyon jó. Valaha készült egyik legjobb GTA/játék.
kigyi
A GTAV is hozzádob 60GB-ot hajrá 😄 😄 😄 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

genndy
Tényleg ilyen rövid. Nem szaladtam, kimondottan benéztem mindenhová. Emiatt meg is lett volna az összes achi ahogy utánanéztem mik is azok, csak nem adja meg.
Nuuvemen volt már olcsóbb, de ismétlem ez impulzusvásárlás volt, valamiért most azonnal akartam bóklászni.

Scooter
Reggel olvastam a hozzászólásodat és most ránéztem steam-en. Ilyen olcsó tényleg még nem volt. Nekem is nagyon remeg a kezem. Lehet, hogy ennyiért behúzom.
Kb. 3 óra volt a teljes játékidő? Végigszaladtál csak rajta, vagy tényleg ilyen rövid?
Ahogy olvasom a profilján, hogy adja az alapot és a Redux-ot. Így nem kérdés a megvétele!
genndy
Na, hát ez gyors is volt. Vanishing of Ethan Carter Redux lepergett (~3 óra).
Jó volt ez, klassz kis sétaszimulátor, puzzlés- gyilkosságos nyomozós. Azért van benne vér rendesen, meg a bányában rámjött a frász egyszer, nem számítottam ijesztgetésre. De amúgy teljesen korrekt tartalom akciósan ennyiért, tényleg gyönyörű grafikával és hangulattal. A karakterek és animációk talán gyengébbek, de a környezet odabaszós. Főhősünknek meg kimondottan kellemes a hangja.
Viszont a Redux az achikat meg kártyákat nem adta meg, teszek még egy próbát a simával (főleg hogy ahhoz van magyarítás is <#eljen>, de azt sem sikerült ráerőszakolni a Reduxra).

Botond
Na AC4+Unity+Shadow of mordor teljesek bezsákolva. Erősen gondolkoztatásra késztet még a GTA5 és az XCOM2, hogy mellé csapjam e őket. :o

/szerk: 120giga letöltés a három, lolz :o
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.02.06. 19:20:24
Fpocok
/sóhaj

Akkor is adhatnának neki valami alcímet.

benőmenő
Reboot lesz.
Mondjuk a 3 is az volt, csak azt meg valamiért mégis számozták. <#idiota>
Fpocok
Most nézem. Hol a számozás?

benőmenő
Miért nem lehetett ez a normál borító a Halo armor helyett! <#szomoru1>
Botond
Csak egyet?!
Voltan
Annyiért venném én is.

Tinman
Galaxisnál 8k oszt' vesszük is.

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Fpocok
Má vettem is.

IMYke2.0.0.0
DOOM Collector's Edition:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amazonon "csak" 120 dollár - ~~33500 Ft.

Voltan
Én néha belenézek, mert nem ostoba, sok érdekes, és releváns dolgot mond.
Még néha jót röhögni is tudok rajta.
Viszont az angol kiejtésétől a falat kaparom, ahogy a magyar mondat kellős közepén belepakol egy bugyborékoló amcsi kiejtésű nevet, ez rémesen idegesítő. De a Hollywood-ot mindig Holivúd-nak ejti, következetesen.

Mindegy, ez már az én személyes nyomorom 😊

Meg persze a stílusát is túltolja olykor, és alkalmanként nagyon nem értek vele egyet, ez utóbbi mondjuk nem feltétlenül baj.

IMYke2.0.0.0
Nem tehetek róla, de engem Szirmai zsigerből undorít.

Köszi. Neked is Mort. Akkor megvettem.
A Hollywood Agency-s srácnak is van "játékos" csatornája. Gameday Iroda.
MerlinW
A Videómániás és Hollywood Agency-s srácok talán a leghasználhatóbbak a magyar "YT kritikus tehetség" kategóriában - mondjuk őket sem igazán követem. Beléjük szorult némi IQ. Intelligens Magyar játék kritikusról nem tudok.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.06. 15:19:06

[merlinw.org]

MerlinW
Amennyit láttam belőle, Pie nem kritikus, simán showman a 15 év alatti korosztály számára😊 Én legalábbis nem láttam tőle még egy kritikát sem. Játszik, gyügyög és affektál. Ja meg vlog-ol. Pozitívum, hogy nem nyílvánit véleményt😊

[merlinw.org]

Nekem bejön mind a kettő. 😊
AJ-t nem nagyon láttam még, de ez a Top 10 list AC-s része igaz és jó volt, illetve ez volt egy másik videója, amit láttam, és imádtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én nem nevezném ripacskodásnak; egyszerűen ilyen stílusa. Szerintem illik is a szarkazmushoz.

Szirmait pedig azért szeretem, amit te is írtál, illetve mert tényleg a lényeget mondja, megvizsgálja a dolgokat több aspektusból, és aszerint mond egy véleményt. (Nem úgy, mint pl. az Otherworld, amiben én eddig csak azt hallottam, hogy "ez milyen szar; undorító; nem jó; szar; stb... minden indoklás nélkül.)