Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem is kell AAA cuccnak lennie, a Forts-ért szinte széttéptek, kb. 7-8 ember is írt (persze sokan fos ajánlatokkal, de végül sikerült valami jobbat találni).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.09.06. 19:47:17
- Slay the Spire - 1x végigtolásra elment, de én részemről nem ajánlom. Az ingyenes Hearthstone ezerszer több PVE tartalmat kínál, goldból, questből simán megoldható.
- Squad - multis, nem érdekel
- Distance - Wishen volt Neon Drive feeling!
- Guacamelee! 2 - alapvetés, akárcsak az első része!
- MOTHERGUNSHIP - FPS lövölde, jó lesz ez!
- State of Mind - Érdekesnek tűnő kaland cucc... nem írnám le a mixed értékelés alapján.
- God's Trigger - felülnézetes lövölde, sokat szeretik az ilyesmit, ez szerintem a jobbikból van.
Következő:
- Battletech - wishen volt, de lehet, hogy csalódás lesz, TBS mech-es cucc.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.06. 19:24:13
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezek szerint nem régió probléma. Marad a biztonsági kódos fizetés, mint a hiba okozója.
Sajnos az OTP már használja (igaz én kapcsoltattam be még idő előtt).
Szép jövőnek nézünk elébe.
Scooternek és nekem már megvan mindkét verzió, ezért 23,99 -- hogy a következő vásárlásunk már ne legyen pofátlanul olcsó, ahogy Isti éleslátása is rámutatott.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez meglepett titeket? 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Prepare to Die tulajként 3,99 volt a Remastered. Most 23,99-et mutat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kellett bankkártya adat, 1 eurót zárolt, majd tegnap azt is visszaadta.
A Breakpoint-hoz kaptam bétázós lehetőséget, azt toltam. Szerverkarbantartás volt, így eleinte meg- megszakadt a kapcsolat és volt, hogy buktam pár teljesített dolgot, de kb. 30 perc után már stabilan oszthattam az ólmot! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Info
"What happens if I don’t sign up to move my Guardians to Steam?"
Unfortunately, Destiny will no longer be available on Blizzard’s Battle.net after October 1.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Azért még próbálkozom vele, de eddig nem győzött meg. Legalábbis nem tudott beszippantani és elhitetni velem, hogy én ezzel az időmet vesztegessem komolyabban. (Akkor már inkább folytatom az Iratus: Lord of the Dead játékomat.)
Remélem a Panzer Corps 2-nél azért nem ezt kell írjam. 😞
Valaki próbált már regisztrálni az uplay+ free trialra magyar szerverről?
Nekem nem sikerül és a support sem tud (nem akar) segíteni.
Utoljára szerkesztette: laszlodomokos, 2019.09.05. 19:31:23
//*** = első kiadás: 2011.11.17, PS3 -- az idei Remastered: PS4, Switch, PC
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
FFVIII "remaster" - mostly negative
Már az elején megmondtam, hogy ez így baromira nem lesz jó. Bejött. Gyalázat, hogy ezért a modért, ami ráadásul még cenzúrát is használ pénzt mernek kérni. Semmi köze ennek semmilyen remasterhez, ez egy rip-off.
FG2 Steam
FG2 GoG
Videók alapján jónak tűnik. Az eredetivel is játszottam annak idején (PG után a másik kedvenc lett) és meg is van a GoG fiókomban. Vannak elvárásaim, de nem túl nagyok. /Inkább a PC2 nálam a befutó, de ezt sem szeretném kihagyni./
Közben Humble:
"Pay $10 (about €9.14) or more to also unlock!
Locked content INSIDE "
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Palinkóval az OFF-ban róla is beszélgettünk 😊
Ez az indiai srác a PS istene**.
//** = vállalom az elfogultságomat, de érdemes a videói alatt olvasgatni...
Ezután, az esetlegesen fennmaradó pacákat könnyedén el tudod tüntetni a a range növelésével, vagy ecsettel.
De, talán a legjobb megoldás az, ha magát a képet reprodukálod PS-ben (ha mondjuk csak egy fekete keretről van szó).
Van egy ábra, fekete kerettel, de a jpg tömörítés miatt, ha fel akarom tölteni különféle színnel, akkor nyilván csak kis részeket tölt fel, kézzel kéne pixelpontonként átfesteni a fehéret adott színre. Van erre valami intelligens kitöltési mód, ami detektálja, hogy itt és itt már más a szín/ott a fekete keret? Nem vagyok járatos a témában :-/
Köszi!
Én nem félek ezektől anno txt-be tároltam minden oldal jelszavát mert féltem és mindenhova olyat adtam meg amit én magam se tudok megjegyezni. Ha pl kidob a faebook telon,akkor nem tudok belépni amíg haza nem érek a txthez. Nos ezt már leszarom mindenhol ugyanaz az 1 lett a jelszavam. Ha a két lépcsős dolgon túljutnak azaz meghekkelték a telefonomat is akkor megérdemlik, hogy addig a 1-2 napig amíg vissza nem szerzem a supporttól övék legyen a fiókom.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.02. 12:32:27
Szerintem, ez elég sok mindent elmond arról, hogy mindenféle módon próbálkoznak a tolvajok...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.09.02. 11:58:51
[merlinw.org]
Amúgy ha be akarnak törni a házamba,zárhat az ajtóm 100 ponton...de az ablak az üveg. Mivel már nem tudok bemenni az 576-ba és megvenni a játékomat szép dobozban...retkes Steam rákényszerít a netes felületre,ezzel kb be is zárult a kör.
//*** - ill. annak esélyéből.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.09.01. 21:44:11

A Lords of The Fallen nem azt mondom, hogy fúúú de nagy kedvencem, de meglepően jól elvoltam vele. Ha a Surge ennyit tud, akkor az jó :-) Az alap megvan, de a DLC-k mindig rémesen rossz árazást kapnak :-(
A steamen nem lehet hozzáadni a kívánságlistához olyan címeket amik nincsenek a steamen. Na meg nem mutatja pontosan az időpontot amikor játszottad.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.09.01. 13:41:10